Zaten bu 250 bin borcu Ve bu borcun kumardan olduğunu söylesem aileme bir dakika bırakmazlar beni burdaHaklısınız, derdi çeken bilir.. illaki çözülmeyeceğini anladınız da ayrılığı düşünüyorsunuz. Hakkınızda hayırlısı olsun. Annelerinizin yanında yaşamayın ama bu süreci, çok karışırlar işinize, üzülürsünüz
İsrafcı demekki o kadar borç yap düşünme gamsız. Evdeki kadında düşünsün dursun.yazık.Zaten bana itiraf ettikten sonra tüm kartlarI hesapları ben aldım ben ödemeleri yapıyorum vs. Ama borç yapıyor hala eline para verdiğim anda o paranın üstü asla gelmiyor Az versem bu az birşeyler için lazım olursa diyor ne yapıyor bilmiyorum Borcumuz var diye hiç kaygılanmıyor yemeğinden sigarasından asla taviz vermiyor.
250 binle ev alırdınız, sakın borcunu ödemeyin. Anneniz gidince direkt boşanınSadece o olsa tabi ki bırakmam sorunun Aslı yalan söylüyor olması sürekli ben affettikçe yapmaya devam ediyor boynumuza 250 bin borç bindi ödemekte çok güçlük çekicez ama o hiç bir şeyden fedakarlık etmek istemiyor üstüne yalanlarına devam ediyor her seferinde son şans veriyorum diyorum kendi kendime ama sonra hadi bi şans diye tekrar kendimi kandırıyorum
Yok kartlarından gördüm hep internet üzerinden oynanan sitelerde harcamış . Maaşını bana hep düşük söylemiş 1 yıldır . İyi bir maaşı var ona güvenmiş zaten kumar işte kaybettikçe hırslanmış . Yine yanında olacaktım destek olacaktım ama benim bu iyi niyetime karşı böyle yapması beni mahvetti . Bu noktaya getirdiResmi bir şekilde oynanıyorsa iddaya nasıl borç yapmış şaşırdım. Parası olmayan oynaya biliyor mu veya borç yapabiliyor mu bana inandırıcı gelmedi. Farklı bir harcamayı böyle göstermiş olmasın.
Markete borcu varsa ne alınmıl kendi parasına ne olmuş? Nekadar maaşı var.
Ona bakıyorum bende çok seviyorum yüzüne baktığımda vazgeçer gibi oluyorum ama olanları düşündükçe böyle evlilik olamayacağını anlıyorumOff cok buyuk bir borc.bu idda resmen bir kumar ve aileleri mahvediyor.niye yasaklanmiyor anlamiyorum.
Siz kesin kararinizi verdiyseniz once annenizin sagligina kavusmasini bekleyin.
Eşimin bulunduğu şehirden Farklı bir şehirde dava açsam süreç nasıl oluyor biliyor musunuz ?Bence beklemeyin zaten bildiğim kadarıyla boşanma davaları öyle kısa sürede sonuçlanmıyor. Siz boşanana kadar anneniz iyilesmiş olur
Davayı dilediğiniz her yerde açamazsınız. Ya eşlerden birinin yerleşim yeri, ya da çiftin son 6 aydır oturduğu yerde açabilirsiniz. Ama kesin kararlıysanız anlaşmalıya ikna edin. Diğeri sizi çok yıpratır.Eşimin bulunduğu şehirden Farklı bir şehirde dava açsam süreç nasıl oluyor biliyor musunuz ?
Maalesef bilmiyorum. Ana tahminimce davayı açınca esinize tebligat gider 3 gün icerisinde ama durusma tarihi falan almak zor diye biliyorum. Anlaşıp tek celse de boşansanız bile genede tarih beklemek zorundasiniz diye biliyorum. Forumdan okuduğum kadarıyla tabi.Eşimin bulunduğu şehirden Farklı bir şehirde dava açsam süreç nasıl oluyor biliyor musunuz ?
Çok zor hemde. 2 yıllık evliyim 2 yılda bunları yaşadıysam ilerde daha kötüleri olur diye düşünüyorum . Annemin gideceği gün olmazsa söyleyip onunla beraber giderim sanırım ev bulmak için vs.Üf yalancı koca çekilmez ya çok zor. Herşeyin belki çaresi vardır. Beraber atlatılır ama yalan heleki bunu alışkanlık haline getiren biriyle yaşam çok zor olsa gerek. Allah yardımcınız olsun. Ben olsam annem gittikten sonra mevzuyu açardım annenin günleri zehir olmasın
Haklısınız ama eşim buna yanaşır mi hiç bilmiyorumDavayı dilediğiniz her yerde açamazsınız. Ya eşlerden birinin yerleşim yeri, ya da çiftin son 6 aydır oturduğu yerde açabilirsiniz. Ama kesin kararlıysanız anlaşmalıya ikna edin. Diğeri sizi çok yıpratır.
Bi avukata danışırım artık kesin bilgi için teşekkür ederimMaalesef bilmiyorum. Ana tahminimce davayı açınca esinize tebligat gider 3 gün icerisinde ama durusma tarihi falan almak zor diye biliyorum. Anlaşıp tek celse de boşansanız bile genede tarih beklemek zorundasiniz diye biliyorum. Forumdan okuduğum kadarıyla tabi.
Şhasi tavsiyem çalışan kadınsanız ortak maliniz da yoksa esinizle konuşup hicbir sey talep etmeden boşanın bir gün daha kaybermeyinBi avukata danışırım artık kesin bilgi için teşekkür ederim
Evlendikten sonra şehir değiştirdim ve tekrar çalışma hayatına dönmedim şuan için çalışmıyorum düğünde takılanlar dışında herhangi bi ortak malımız yokŞhasi tavsiyem çalışan kadınsanız ortak maliniz da yoksa esinizle konuşup hicbir sey talep etmeden boşanın bir gün daha kaybermeyin
1 ay kadar oldu iddiaa yada kumar oynamadı o günden beri şüphe edeceğim bir sorunda olmadı ama haklısınız kumar bu ne olacağını kestiremiyor insan . Eşiminde mesleğinden dolayı silahı var ve sinirlenince tanınmaz bi hale geliyor şimdiye kadar bana fiziksel bi şiddeti olmadı ama korkmuyor değilim açıkçası o yüzden yanımda birileride olsun istiyorum ama sanırım annemin gideceği zaman söyleyeceğimBoşanmak için annenizin sizin evinizden gitmesi gerekmiyor ki!! Belki varlığı manevi olarak sizi rahatlatır da ..eşinize boşanma kararınızı belirtin. Arkadasimin " çok seviyorum ,bosanmam,seni ve çocuklarımı hayatta birakmam,tedavi oluyorum" diyen kocası kumar borcu için arkadaşım bir kredi daha cekmeyince silahini çekmişti kıza ...evli kaldiginiz sürece borca da ortaksiniz unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?