Evet bende bundan korkuyorum bi çok konu için annesine bile yeminler etti ama yine yaptı. Benim için en iyisinin ayrılmak olduğuna eminim. Tek isteğim bi çocuğumun olmasıydı iki senedir olmuyordu Allah’ın bir bildiği varmış demek ki nasip etmemişYeniden oynamayacağınin garantisi yok..eski eşimin bu sebeple borçları çıkmıştı kredi çektik ödedik, kredi bitiminde yine öğrenmiştim 1 haftada bir asgari ücret kadar kumar kaybı olduğunu, çocuğunun üzerine yemin etti ve irili ufaklı hep devam etti
Maalesef bu bir alışkanlık
250 bin kumar borcu muZaten bu 250 bin borcu Ve bu borcun kumardan olduğunu söylesem aileme bir dakika bırakmazlar beni burda
Anneniz sagligina kavusup dönsün ardindan da bitirme kararinizi esinizle konusun. Bu sizin aranizda olan birsey 3. Şahısların olmasina gerek yok.İyi geceler arkadaşlar. Dün eşimden boşanmaya tam olarak karar verdim. Bir ay kadar önce bana bir itirafta bulunmuştu bende onun yanında olacağımı söyleyip asla kabul etmem dediğim bi konuyu kabul edip eşimin yanında olma,birlikte atlatma kararı almıştım. Ama dün eşimin tekrar bi yalanını yakaladım. Benim için son nokta oldu bu adamın değişmeyeceğini anladım artık. Sorun şu ki bir hafta önce annem bize geldi bir ay kadar kalacak ve bi kaç gün sonra kayınvalidemde gelecek az bir sürede o kalacak. (Ailelerden Farklı bir şehirde yaşıyorum ) Annemin şuan kendi evine dönme durumu yok ameliyatlı ve benim ona yardımcı olmam gerekiyor ve babamla sorunları var şuan için iyileşene kadar burda kalmasını istiyorum . Sizce annemin dönmesini mi beklemeliyim boşanma konusunu eşime ve ailelere açmak için? İşin içinden çıkamıyorum bir türlü. Eşimin beni çok sevdiğine eminim ama yaptıkları bi evliliğe yakışmayacak şeyler ve ben mutsuz olmaktan yoruldum artık .
Yok keşke öyle olsa250 bin kumar borcu muben orayı kaçırmışım... ah kumar çok kötü. Ben sadece sağa sola borç takıyor sanmıştım.
Öyle tabi ki yalnızken söylerim zaten her halükardaAnneniz sagligina kavusup dönsün ardindan da bitirme kararinizi esinizle konusun. Bu sizin aranizda olan birsey 3. Şahısların olmasina gerek yok.
Oda doğru aklıma gelmemişti bu teşekkür ederimAnneniz sizdeyken söylerseniz bir de annesi geldi aramızı bozdu gitti olur. Anneniz gittikten sonra konuşursanız daha iyi olur.
Askeri personel eşim. Sadece o borç olsa sorun değildi düzeleceğine emin olsam işe girerdim daha kolay öderdik Ama bu içimden gelmiyor çabalarımın boşa olacağına eminimEşinin mesleği nedir ?
Benimde var tanıdıklarım bu şekilde, inan toparlanması yıllarını alacak.
Eski esimin Ilk borcu çıktığında ise girdim çünkü araç krediside ödüyorduk birde bu borç çıkmıştı..cocuguma yokluğu hissetirmemem gerekiyordu..Daha önce ki mesajımda da belirttiğim gibi borç bitti o sırada asgari ücretle çalışıyorum sağolsun kocam benim 1 ayligimi 1 haftalık kumarına yatırdı..Bu arada hiç duyacağımı düşünmediğim hakaretler başladı çünkü yaptığını hazmedemedigi için beni ezmeye çalışıyordu iyice kopmalar başladı ayrı odalarda oturmalar,ayrı yataklar en son artık masayada oturmamaya başladı...Sonra arabadan bile hakkımı almadan boşanma islemi gerçekleşti. Çünkü artik ona saygı duymuyordum...
Toplam 7 yılda hayatimiz sayesinde degisti
Kumar iddia oynadı ama bu durum sayesinde meslek sahibi oldum,öz güvenim arttı..
Dediğin doğru cabalayacaksin ve boşa gidecek..bu gün ki aklım olsaydı onun borçlarını toparlamak yerine o gün noktalardim
Huylu huyundan vazgeçmez. Benim evliliğinde öyle bitti bu kadar borç belki ödenir ama ödenirken çektiginiz çile sonucunda eşinize ne sevginiz kalır ne sayginiz bence en doğru kararı vermişsinizSadece o olsa tabi ki bırakmam sorunun Aslı yalan söylüyor olması sürekli ben affettikçe yapmaya devam ediyor boynumuza 250 bin borç bindi ödemekte çok güçlük çekicez ama o hiç bir şeyden fedakarlık etmek istemiyor üstüne yalanlarına devam ediyor her seferinde son şans veriyorum diyorum kendi kendime ama sonra hadi bi şans diye tekrar kendimi kandırıyorum
17 yıllık evlilik ne demek . Koskoca bi Ömür nerdeyse Bi insan durduk yere 17 yılını heba etmek ister mi ? Bir kere geliyoruz dünyaya Ve bi erkek yüzünden hayatımız zehir olabiliyor . Eminim çok büyük sıkıntılar çekmişsinizdir manevi yönden .Yıllarını insan nasıl yok sayar bu duyguyuda biliyorum 3 yıl flört 17 yıllık evliliği silmek zorunda kaldım..Dediğim gibi son 7 yıl en can alıcı sözleri duydum...git gide maalesef ki artarak devam edecek..En azindan bende öyle oldu...
Tabi ki önemli olan borcu ödemek değil sağlığımız yerinde olduktan sonra her türlü ödenir. Ama salak yerine konmak, emeklerinin boşa gitmesi, sen çabalarken karşındakinin umrunda olmaması, kimseye birşey anlatamıyor olmak çok acı verici . Şuan bu sevgimle bunları görebiliyorsam biliyorum ki iki gün sonra o sevgide bitecek belkide yerini nefrete bırakıcak. İnşallah hakkımda hayırlısı olur günlerim zehir Gibi geçiyor zira şu aralarHuylu huyundan vazgeçmez. Benim evliliğinde öyle bitti bu kadar borç belki ödenir ama ödenirken çektiginiz çile sonucunda eşinize ne sevginiz kalır ne sayginiz bence en doğru kararı vermişsiniz
Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz gerçekten yürekten diliyorum . Umarım yaşadığımız kötü günleri unutturacak çok mutlu günlerimiz olurYıllarını insan nasıl yok sayar bu duyguyuda biliyorum 3 yıl flört 17 yıllık evliliği silmek zorunda kaldım..Dediğim gibi son 7 yıl en can alıcı sözleri duydum...git gide maalesef ki artarak devam edecek..En azindan bende öyle oldu...
Hepimiz için mutluluk ve huzur diliyorum..Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz gerçekten yürekten diliyorum . Umarım yaşadığımız kötü günleri unutturacak çok mutlu günlerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?