Boşanma kararı ..

Yeniden oynamayacağınin garantisi yok..eski eşimin bu sebeple borçları çıkmıştı kredi çektik ödedik, kredi bitiminde yine öğrenmiştim 1 haftada bir asgari ücret kadar kumar kaybı olduğunu, çocuğunun üzerine yemin etti ve irili ufaklı hep devam etti
Maalesef bu bir alışkanlık

Evet bende bundan korkuyorum bi çok konu için annesine bile yeminler etti ama yine yaptı. Benim için en iyisinin ayrılmak olduğuna eminim. Tek isteğim bi çocuğumun olmasıydı iki senedir olmuyordu Allah’ın bir bildiği varmış demek ki nasip etmemiş

Zaten bu 250 bin borcu Ve bu borcun kumardan olduğunu söylesem aileme bir dakika bırakmazlar beni burda
250 bin kumar borcu mu ben orayı kaçırmışım... ah kumar çok kötü. Ben sadece sağa sola borç takıyor sanmıştım.

Anneniz sagligina kavusup dönsün ardindan da bitirme kararinizi esinizle konusun. Bu sizin aranizda olan birsey 3. Şahısların olmasina gerek yok.

Anneniz sizdeyken söylerseniz bir de annesi geldi aramızı bozdu gitti olur. Anneniz gittikten sonra konuşursanız daha iyi olur.

Eşinin mesleği nedir ?
Benimde var tanıdıklarım bu şekilde, inan toparlanması yıllarını alacak.

Aldığı maaşının birazını banka kesecek
Çok zor bir durum,ilerisini hiç aydınlık olarak görmüyorum
Gece gündüz düşünmekten hasta olursun....

Eşinin mesleği nedir ?
Benimde var tanıdıklarım bu şekilde, inan toparlanması yıllarını alacak.
Askeri personel eşim. Sadece o borç olsa sorun değildi düzeleceğine emin olsam işe girerdim daha kolay öderdik Ama bu içimden gelmiyor çabalarımın boşa olacağına eminim

Eski esimin Ilk borcu çıktığında ise girdim çünkü araç krediside ödüyorduk birde bu borç çıkmıştı..cocuguma yokluğu hissetirmemem gerekiyordu..Daha önce ki mesajımda da belirttiğim gibi borç bitti o sırada asgari ücretle çalışıyorum sağolsun kocam benim 1 ayligimi 1 haftalık kumarına yatırdı..Bu arada hiç duyacağımı düşünmediğim hakaretler başladı çünkü yaptığını hazmedemedigi için beni ezmeye çalışıyordu iyice kopmalar başladı ayrı odalarda oturmalar,ayrı yataklar en son artık masayada oturmamaya başladı...Sonra arabadan bile hakkımı almadan boşanma islemi gerçekleşti. Çünkü artik ona saygı duymuyordum...

Toplam 7 yılda hayatimiz sayesinde degisti
Kumar iddia oynadı ama bu durum sayesinde meslek sahibi oldum,öz güvenim arttı..
Dediğin doğru cabalayacaksin ve boşa gidecek..bu gün ki aklım olsaydı onun borçlarını toparlamak yerine o gün noktalardim

Bu arada hiç duyacağımı düşünmediğim hakaretler başladı çünkü yaptığını hazmedemedigi için beni ezmeye çalışıyordu

Bu cümleniz aynı şeyleri yaşadığımızı gösteriyor gerçekten bana deli gibi aşık olduğunu düşündüğüm adam bana söylemediğini yapmadığını bırakmadı psikolojik şiddeti iliklerime kadar hissettim kumar oynadığı süre boyunca. Tabi ben bundan olduğunu bilmiyordum bana söyledikten sonra Belki bi nebze düzeldi ama yapacağını yapmaya devam ediyor. Yine düşünüyorum son bi şans daha ver diyorum kendime çünkü yıllarımı verdim koparıp atamıyorum tek hamlede ama sonra diyorum ki şimdiye kadarda hep son şans dedin ve o bunu hep kullandı. Şimdi neden değişsin ki. Benim hayatımı çalmaktan başka birşey değil

Bu arada hiç duyacağımı düşünmediğim hakaretler başladı çünkü yaptığını hazmedemedigi için beni ezmeye çalışıyordu

Bu cümleniz aynı şeyleri yaşadığımızı gösteriyor gerçekten bana deli gibi aşık olduğunu düşündüğüm adam bana söylemediğini yapmadığını bırakmadı psikolojik şiddeti iliklerime kadar hissettim kumar oynadığı süre boyunca. Tabi ben bundan olduğunu bilmiyordum bana söyledikten sonra Belki bi nebze düzeldi ama yapacağını yapmaya devam ediyor. Yine düşünüyorum son bi şans daha ver diyorum kendime çünkü yıllarımı verdim koparıp atamıyorum tek hamlede ama sonra diyorum ki şimdiye kadarda hep son şans dedin ve o bunu hep kullandı. Şimdi neden değişsin ki. Benim hayatımı çalmaktan başka birşey değil

Yıllarını insan nasıl yok sayar bu duyguyuda biliyorum 3 yıl flört 17 yıllık evliliği silmek zorunda kaldım..Dediğim gibi son 7 yıl en can alıcı sözleri duydum...git gide maalesef ki artarak devam edecek..En azindan bende öyle oldu...

Huylu huyundan vazgeçmez. Benim evliliğinde öyle bitti bu kadar borç belki ödenir ama ödenirken çektiginiz çile sonucunda eşinize ne sevginiz kalır ne sayginiz bence en doğru kararı vermişsiniz

17 yıllık evlilik ne demek . Koskoca bi Ömür nerdeyse Bi insan durduk yere 17 yılını heba etmek ister mi ? Bir kere geliyoruz dünyaya Ve bi erkek yüzünden hayatımız zehir olabiliyor . Eminim çok büyük sıkıntılar çekmişsinizdir manevi yönden .

Huylu huyundan vazgeçmez. Benim evliliğinde öyle bitti bu kadar borç belki ödenir ama ödenirken çektiginiz çile sonucunda eşinize ne sevginiz kalır ne sayginiz bence en doğru kararı vermişsiniz
Tabi ki önemli olan borcu ödemek değil sağlığımız yerinde olduktan sonra her türlü ödenir. Ama salak yerine konmak, emeklerinin boşa gitmesi, sen çabalarken karşındakinin umrunda olmaması, kimseye birşey anlatamıyor olmak çok acı verici . Şuan bu sevgimle bunları görebiliyorsam biliyorum ki iki gün sonra o sevgide bitecek belkide yerini nefrete bırakıcak. İnşallah hakkımda hayırlısı olur günlerim zehir Gibi geçiyor zira şu aralar

Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz gerçekten yürekten diliyorum . Umarım yaşadığımız kötü günleri unutturacak çok mutlu günlerimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…