• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı

Serra20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2018
236
230
103
44
Merhaba hanımlar,kısaca yazayım bitmek bilmeyen sorunlar ,ben toparlamaya cabaladikca sağlığımı kaybediyorum..
Boşanma kararı aldım,şimdi bu gece son nokta oldu..
Hafta bir gün eve gelen diğer günler sarhoş gecenin bir vakti gelen koca musvvettesini daha fazla çekmeyecegim...
Oğlum düzeldi aramız çok iyi eski konuları bilenler bilir. Ama böyle bir baba ile nasıl büyüyorum onu.
Şimdi bana bir yol gösterin cesaret verin.. nerden nasıl başlayayım..
Esim içince isterse son derece kötü biride olabiliyor. Kendimi ve çocuklarımı ondan nasıl koruyabilirim.lutfen bana bir yol gösterin...
Çocuklarımı en az hasarla nasıl bu iş ten çıkartabilirimm
Soracağım çok şey var ...

canım sorunlarını yakından biliyorum,biliyorsun. senin adına çok sevindim,çünkü düzelmeyecekti,ve sen çabalamaktan hasta olacaktın... Allah yardımcın olsun,avukat hanımlar gelip bilgi verirler zaten.

sen de bir insansın ve mutlu yaşamaya hakkın var :KK200:

Merhaba hanımlar,kısaca yazayım bitmek bilmeyen sorunlar ,ben toparlamaya cabaladikca sağlığımı kaybediyorum..
Hafta bir gün eve gelen diğer günler sarhoş gecenin bir vakti gelen koca musvvettesini daha fazla çekmeyecegim...
Oğlum düzeldi aramız çok iyi eski konuları bilenler bilir. Ama böyle bir baba ile nasıl büyüyorum onu.
Esim içince isterse son derece kötü biride olabiliyor. Kendimi ve çocuklarımı ondan nasıl koruyabilirim.lutfen bana bir yol gösterin...
Konularınızı bilmiyorum size hic denk gelmemiştim
Kaç yıllık evlisiniz kaç yaşında çocuklar ?
ben de yeni boşandım insan nefes aldığını anlıyor :)
Ekonomik gücünüz var mı burdaki en önemli soru bu yoksa aileniz destek mi ?
Çok soru sordum ama yol göstermek için bunların cevapları da gerekli

canım sorunlarını yakından biliyorum,biliyorsun. senin adına çok sevindim,çünkü düzelmeyecekti,ve sen çabalamaktan hasta olacaktın... Allah yardımcın olsun,avukat hanımlar gelip bilgi verirler zaten.

sen de bir insansın ve mutlu yaşamaya hakkın var :KK200:
Saol otereram ,olmuyor düzelmiyor. Ama cokda korkuyorum ondan çocuklarım için

Konularınızı bilmiyorum size hic denk gelmemiştim
Kaç yıllık evlisiniz kaç yaşında çocuklar ?
ben de yeni boşandım insan nefes aldığını anlıyor :)
Ekonomik gücünüz var mı burdaki en önemli soru bu yoksa aileniz destek mi ?
Çok soru sordum ama yol göstermek için bunların cevapları da gerekli
Eve bağlı olmayan sadece maddi yardımda bulunan alkol sorununa olan bir koca.
11 yıllık evliyiz. 3 oğlum var. Maddi durumu iyi kendi dükkanı var. Evimiz var.
Ben çalışmıyorum. 3 çocuklada çalışamam. En ufagi henüz çok küçük
Ailem destek değil. En son babam bu adamı böle çek maddi yardımda bulunsun gitsin gelsin dedi☹️ destekcim yokk

Eve bağlı olmayan sadece maddi yardımda bulunan alkol sorununa olan bir koca.
11 yıllık evliyiz. 3 oğlum var. Maddi durumu iyi kendi dükkanı var. Evimiz var.
Ben çalışmıyorum. 3 çocuklada çalışamam. En ufagi henüz çok küçük
Ailem destek değil. En son babam bu adamı böle çek maddi yardımda bulunsun gitsin gelsin dedi☹️ destekcim yokk
Nafaka alırsınız evi de size bıraksın bir zahmet
Ailenizin zihniyeti icin üzüldüm aklım almıyor kızlarını böyle durumlarda bırakan ailelerin söylemlerine
Çocuklar icin boşanılır asıl emin olun onların ruh sağlığı herseyden değerli

Aslında bu evde kalmak istemiyorum. Güvenliği olan elini kolunu sallama dan giremeyecek bir yere taşınmak istiyorum ama oda nasıl olacak. Çünkü içip içip kapıya gelmesi nden korkuyorum.
Evi ben Alican tabi.cocuklar bende kalacak
Şimdi sızdı uyuyuor sabah uyansin söyleyeceği m.
Nasıl baslasam damarına basmadan tatlilkkla halletmek istiyorum başıma bela olmasın daha fazla

Yapmanız gereken ilk şey eşinize söylemeden önce iyi bir avukat ile görüşmeniz. Bütün mallara tedbir konulsun. Davanızı açın, tazminat dahil çocukların ve sizin nafakanız için gereken her şeyi yapsın avukatınız. Dava için dilekçe verildikten sonra eşinize ve ailenize söyleyin. Sonrası onların derdi olsun. Ev size kalırsa satar bahsettiğiniz gibi bir yerden ev alırsınız. Eşinizi evden çıkarın, eve gelmeyip de nereye gidiyorsa şimdiye kadar oraya gitsin. Aileniz muhtemelen tepki gösterecektir, arkanızda olmayacaklarını söyleyeceklerdir bundan çekinmeyin. Araya herhangi biri girip de barıştırmaya kalkarsa reddedin. Ve en kısa zamanda iş bulun. Bir gelirinizin olması şu an çok önemli. Bebeğiniz kreş yaşında ise bir kreşe verin. Değilse siz çalışırken ilgilenecek birinden yardım alın.
Kolaylıklar diliyorum size, çok büyük bir karar almışsınız. Bundan sonrası sizin için çok daha güzel olur umarım 🌈

Sadece merak neden 3 çocuk hatırldım sizi 2 çocukla evden kovdum demiştiniz 3 çocukla bosanıyorum olayı var şimdide

Sadece merak neden 3 çocuk hatırldım sizi 2 çocukla evden kovdum demiştiniz 3 çocukla bosanıyorum olayı var şimdide
Hep böyle değildi,çevresi değişti böyle oldu. 3. Çocuk kaza ile oldu.hatta ben aldırmak istedim Hastaneye gitti m.ama onun imzası gerekti vermedi. Yeminler etti cidden de bir süre düzeldi . Ama bu duzelmeler kısa sürüyor ve hemen tekrar sil başa...
Yani ona sorsan sorun yok evliliğinde çok mutluyum karımı çocuklarımı çok seviyorum der,bize karşı elzem kötü bir davranışı yok.ona göre bu kadar sorun olurmuş ben abartiyormusum...

Hep böyle değildi,çevresi değişti böyle oldu. 3. Çocuk kaza ile oldu.hatta ben aldırmak istedim Hastaneye gitti m.ama onun imzası gerekti vermedi. Yeminler etti cidden de bir süre düzeldi . Ama bu duzelmeler kısa sürüyor ve hemen tekrar sil başa...
Yani ona sorsan sorun yok evliliğinde çok mutluyum karımı çocuklarımı çok seviyorum der,bize karşı elzem kötü bir davranışı yok.ona göre bu kadar sorun olurmuş ben abartiyormusum...
Eğer içkiyi bırakmak istiyorsa biorezonans yöntemi ile bırakan çok kişi duydum.

avukat tutun oncesınde mallara tebbır koydurun acıl bır sekılde cunku bu durumlarda erkeklerın cogu degısıyor sızı zor durumda bırakmak ıcın ellerındekı kullanıyorlar sonrası ıcın de aılenızden yardım ısteyın kapıya dayanabılır olaya avukatlar cıddıyetler gırınce daha fazla cırkınlesıyor olaylar.ben de yenı actım bosanma davası bız herseyı bırlıkte yapmamıza ragmen dukkan ablasının ustune mecbur yaptık yurtdısındayız dıye vatandas degılız dıye butun paramızı oraya yatırdık onu ınkar edıyor mesela ablamın dıyecegım dıyor arabamız var once verıyor gıbı yaptı bana sonra aldı satmakla tehtıt ettı defalrca tebbır koydurdum ona esım yapabılecegı tum kotuluklerı yaptı bana evıme de dayanda kapımı da kırmaya calıstı yanı olaylar ınanılmaz baskalasıyor oyuzden allh yardımcın olsun benım de 1 kızım var ben ıkıncıye hıc cesaret edemedım bu yuzden ama ısım var sukur olsun nafaka taleop ettım kızım ıcınde artı bakalım davamız nasıl sonuclanacak allah yardımcımız olsun hepımızın sormak ıstedıgın bırseyler olursa ozelden de sorabılırsın

Back
X