• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye olarak katıldım fikirlerinize ihtiyacım var. 29yasinda memurum 6yillik evliyim 2yasinda oğlum var. Eşimin yaklaşık 2yildir kumar ve evle ilgisizliği ile uğraşıyorum elimden gelen her yardımı yaptım dünyanın da borcu var. Ocak ayında hesabımı bosaltmasi ile ipler koptu bir şans istedi verdim telefonunu kontrol ediyordum şifresini değiştirmiş böyle olunca ramazan ayında annemlere gittim. Dön diyor duzeldim diyor ama ona zerre inanmıyorum. Eve dön değişmezsem öyle bosan diyor Eve dönmedim diye hakaret ve beddua içerikli mesajlar atıyor. İçim rahat onun için herşeyi yaptım maddi manevi artık dönmek istemiyorum değiştiğine de inanmıyorum bana yardımcı olun şans vermemekle haklı miyim ona karşı zerre bı hissim de kalmadı bayram bayram rahatsiz ettim hepinize iyi bayramlar 🥰
İçiniz rahatsa değiştiğine de inanmıyorsanız dönmeyin. Size de iyi bayramlar bu arada 🌸

Evet kendisi yaptı ben terkettim diye yuva yıkıcı oldum

Biz burada yaşlı annesi tek oturduğu evini satmadı diye ortalığı yıkıp annesini hain ilan edenler, intihar edeceğim diye kandıranlar gördük. Annesi başkalarının evine sığınmalıymış niye vermiyormuş. 🤦‍♀️

Ev araba almayı çocuğu tatile götürmeyi unutun, bir kumarbaz için köle gibi elinizdeki herşeyi vermiyorsanız onun için aç kalmıyorsanız en kötü hainsinizdir. 50 yıl verirsini bir gün vermezseniz en kötü kişi olursunuz.

Hatta verseniz de kötü olursunuz zira para kaçırıyorsunuzdur ve ona yalan söylüyorsunuzdur.

Cebinizde para varken de yokken de “yuva yıkıcı” olacaksınız. Hangisi olacağı size kalmış.

Bir mucize oldu diyelim 2 tane ağır bağımlılığı tedavisiz bir anda yendi😂😂😂Yine de ne kadar zorba görmüyor musunuz? Gerçekten pişman olsa gelir, sorumluluğu kabul eder, özür diler, sizde yarattığı yıkımı anladığını, sizi kaybetmek istemediğini söyler. Ama ne yapıyor maddi olarak somuremiyor manevi sömürüye devam. Kendi yıktığı yuvanın sorumluluğunu size atıyor, küfür ediyor, hakaret ediyor. Çıkmışken ordan kesinlikle dönmeyin.

Sevgili konu sahibi buraya konu açacak kadar bile aklınızın karışmaması gerekiyor böyle biri için. Tüm iletişim yollarını kesin, ulaşınca hâlâ aklınızı yada kalbinizi karıştırabiliyor demekki. Çocuğunuzun istediği fakat alamadığınız en küçük şeyin bile sebebi eşinizin kumarı sakın unutmayın. Adam ocak ayında hesabınızı boşaltmış, paranızı çalmış resmen var mı daha ötesi? Geç bile kalmışsınız.

Bu saatten sonra ona vereceğiniz her şans, evladınıza ettiğiniz ihanettir, unutmayın...

Biz burada yaşlı annesi tek oturduğu evini satmadı diye ortalığı yıkıp annesini hain ilan edenler, intihar edeceğim diye kandıranlar gördük. Annesi başkalarının evine sığınmalıymış niye vermiyormuş. 🤦‍♀️

Ev araba almayı çocuğu tatile götürmeyi unutun, bir kumarbaz için köle gibi elinizdeki herşeyi vermiyorsanız onun için aç kalmıyorsanız en kötü hainsinizdir. 50 yıl verirsini bir gün vermezseniz en kötü kişi olursunuz.

Hatta verseniz de kötü olursunuz zira para kaçırıyorsunuzdur ve ona yalan söylüyorsunuzdur.

Cebinizde para varken de yokken de “yuva yıkıcı” olacaksınız. Hangisi olacağı size kalmış.
Artık ona yedirecek bir liram kalmadı

Bir mucize oldu diyelim 2 tane ağır bağımlılığı tedavisiz bir anda yendi😂😂😂Yine de ne kadar zorba görmüyor musunuz? Gerçekten pişman olsa gelir, sorumluluğu kabul eder, özür diler, sizde yarattığı yıkımı anladığını, sizi kaybetmek istemediğini söyler. Ama ne yapıyor maddi olarak somuremiyor manevi sömürüye devam. Kendi yıktığı yuvanın sorumluluğunu size atıyor, küfür ediyor, hakaret ediyor. Çıkmışken ordan kesinlikle dönmeyin.
Çok haklısınız yaptım ettim geçmişi unut diyor o kadar kolay değil geçmişi unutmak

Sevgili konu sahibi buraya konu açacak kadar bile aklınızın karışmaması gerekiyor böyle biri için. Tüm iletişim yollarını kesin, ulaşınca hâlâ aklınızı yada kalbinizi karıştırabiliyor demekki. Çocuğunuzun istediği fakat alamadığınız en küçük şeyin bile sebebi eşinizin kumarı sakın unutmayın. Adam ocak ayında hesabınızı boşaltmış, paranızı çalmış resmen var mı daha ötesi? Geç bile kalmışsınız.

Bu saatten sonra ona vereceğiniz her şans, evladınıza ettiğiniz ihanettir, unutmayın...
Haklısınız ben de sizler gibi düşünüyorum o kadar darladi ki beni bı de size sorayım dedim çok teşekkür ederim

Bu erkeklerin büyük kısmı böyle sanırım. Kadın maddi anlamda eşine destek olup çalışıp hem de evin yükünü sirtlaninca bu kocalar daha bir hopluyor dur durak bilmiyor.
Bu olay harici evlilik hayatınız nasıl bilmiyorum ama maddi anlamda sizi sömürmeye alışmış gibi
Yıllar sonra hem maddi hem manevi kullanılmış tükenmiş bir kadın olmak istemiyorsanız ona göre bir karar verin. Erkekler kuyruk sıkışınca hemen ben düzeldim geri dön diye yalvarıyor dönmeyince hakaret beddua sizi suçlama :) hiç şaşmaz.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Maddi manevi kullanılmak zaten beni aşırı yıprattı 🥺

Boşanın hem de hızlıca.

Neden derseniz kumar borcu olan düzelmez ve 2 yaşında oğlunuz var.

Oğlunuzun ihtiyaçlarını karşılamak için elinizde para olması lazım, eşiniz ise çocuğun boğazından çalıp keyif yapacak. İstediği hediyeyi alamayacaksınız, istediği okula gidemeyecek. Niye? Babanın kumar zevki için.

Tedavi olmayı önermemiş bile.

Zaten tedavi olsa ne olacak kumar bağımlığı olanların yüzde 80 i tedaviye gitmiyor, tedaviye gidenlerin de yüzde 90ı ise tekrar kumar oynuyor. Neyi “düzelmiş”?

Ancak bağırır çağırır suçlar durur. Siz faturaları ödeyip arkasını topluyordunuz, yemeği çamaşırı hazırdı ağlarsa onlara ağlar.
Tedavi olması için yalvardım zamaninda kabul etmedi malesef

Back
X