- 3 Ekim 2018
- 702
- 344
- 23
- 33
- Konu Sahibi lifegoeson_
-
Arıyormuş 2.'yi zaten bi cabada göstermedi bosanmamak için hiç aramadı bile tuaf bi insandı aşırı cimri ve görgüsüz kendi malindan bisey gitse canindan çan gidiyodu sanki,dünya malı işte kime kaldiki sana kalsinnNormal insan değil bunlar herkes böyle değil
Karışmasınlar ya
Sonra oğlum boşandı diye üzülüyorlar birde ikinciyi arıyorlar çok meraklılar elalemin kızının başını yakmaya
Allahtan çocuk yok,hiç bir şekilde düzelmezdi yaptım bir hata evlendim ama susup yutmadım yaptıklarını çok pislik bi insanmış zaten ailesi de hiç bir konuda yanimda olcak beni anlayabilecek insanlar değildiNişanlı kiz buldumcukluğu
Bence burada hata böyle bir adamla yoldaki işaretlere dikkat etmeden evlenmek. Yapmışsınız bir hata,zararın neresinden dönsen kârdır deyip ayrılmışsin. Tebrik ederim.
Adam insan değil,hamuru belli. Daha da asla kafa yapisi değişecek insan değil. Ne yapacaktın ayrılmayıp? Aynı işkenceye bir sene daha mı maruz kalacaktın? Şiddetin dozunun büyümesini mi bekleyecektin? Hamile kalıp o adamın bir gün sevmediği çocuğu mu doğuracaktin??
Tabii ki en doğrusunu yapmışsın boşanmakla. Umarım hakkın olan tazminatı da alabilmişsindir de yaptıkları yanına kâr kalmamıştır pisliğin
Inan ben cvp bile yazmadim boşverr.A Annelerin en yorgunu Hiiiic mesajlarinizi alıntılamayacağım çünkü hepsi bomboş mesajlar, yer işgal etmesin burada.
Eşimi seviyorum yazmışsınız hala yahu banane sevin sevmeyin. Sizin evliliğiniz, şiddet görmeniz umrumda değil, kendinizi anlatıp durmayın.
He canım eşin bu, döver de sever de sabeet birazcik he.
Uslubunuz da, savunduğunuz düşünce de, kullandığınız kelimeler de iğrenç.
Yine de umarim mutlu olursunuz dedim diye sen kimsin de mutlu ol diyorsun diye cevap vermişsiniz, fazla sarsmış sizi eşiniz simdi anladım durumu.
Arkadaşınızın merakı çok saçma bence sizin eski eşinizle mi nişanlanmış sizin sorunlarınız size özeldir her insan ayrı bir ayet her gün yeni bir gündür.Dedikodu yapacak bahanesi de nişanlıymış da siz neden ayrıldınız merak etmişMerhaba arkadaşlar ben daha öncedende bi konu acmistim yaklaşık 3-4 ay evli kaldim, diğer 1 yıl ailemn yanina geçirdim boşanana kadar.
Konuya geciyim hemen uzatmadan,bi arkadaşla buluştum geçenlerde benm boşanma durumumu vs konuştuk,suan kendisi nişanlı benden bir kaç fikir almak amaclı benm konularımda açıldı.Neden boşanmak istediğimden,Bana çok kısa evli kalmışsın biraz sabredip kalsaydin biraz daha deneseydin hemen pes etmişsin,mücadeleci olman lazimdi tarzinda konuşmalar yaptı.
(Benim evliligm boyunca yaşadığım şeyler,surekli hanimina ve ailesine küfreden bir insan ,herseyini kısıtlayan,herşeyimde ailesinin müdahale etmesi benim adima sürekli annesinin ve babasinn kararlar vermesi,sureki annesinin dolduruşları daha önemli benm yanmda olmayan bi insan ünv.aldigim öğrenim kredim bile sorun haline geldi ben ödemem tarzinda benide caliştirmiyorsun (ödiyceksin vs demedigim halde) ee nasıl odiycem ozamn! Sürekli chat sitelere kadınlara yazmasi.. Ne kendisi ne annesi bana bir cöp bile aldirmiyolardi.beraber oturmakta ısrar etmeleri, yüzüme şamar atması gibi ve biz evleneli daha 1 yıl bile olmadan ben bunları yaşadım.ailesine kandil msji cuma msji vs.unuttum diye hakarete uğrayan bi insanm,5 cm topuk giymiycekmisim pantolondan kalcalarim çıkıyormuş.surekli küsüp benden ayri yatmalari sinir krizleri bunun gibi seyker)
Arkadaslar sizce benim bu yasadiklarim normal şeylermi? boşanmaya değmeyecek seylermi. Bunlar zamanla atlatilabilen şeyler olabilirmiydi?
Yani kisaca yaşadıklarimida anlattim bi çok şeylerde var tabi ama..
Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Inan ben cvp bile yazmadim boşverr.
Merhaba arkadaşlar ben daha öncedende bi konu acmistim yaklaşık 3-4 ay evli kaldim, diğer 1 yıl ailemn yanina geçirdim boşanana kadar.
Konuya geciyim hemen uzatmadan,bi arkadaşla buluştum geçenlerde benm boşanma durumumu vs konuştuk,suan kendisi nişanlı benden bir kaç fikir almak amaclı benm konularımda açıldı.Neden boşanmak istediğimden,Bana çok kısa evli kalmışsın biraz sabredip kalsaydin biraz daha deneseydin hemen pes etmişsin,mücadeleci olman lazimdi tarzinda konuşmalar yaptı.
(Benim evliligm boyunca yaşadığım şeyler,surekli hanimina ve ailesine küfreden bir insan ,herseyini kısıtlayan,herşeyimde ailesinin müdahale etmesi benim adima sürekli annesinin ve babasinn kararlar vermesi,sureki annesinin dolduruşları daha önemli benm yanmda olmayan bi insan ünv.aldigim öğrenim kredim bile sorun haline geldi ben ödemem tarzinda benide caliştirmiyorsun (ödiyceksin vs demedigim halde) ee nasıl odiycem ozamn! Sürekli chat sitelere kadınlara yazmasi.. Ne kendisi ne annesi bana bir cöp bile aldirmiyolardi.beraber oturmakta ısrar etmeleri, yüzüme şamar atması gibi ve biz evleneli daha 1 yıl bile olmadan ben bunları yaşadım.ailesine kandil msji cuma msji vs.unuttum diye hakarete uğrayan bi insanm,5 cm topuk giymiycekmisim pantolondan kalcalarim çıkıyormuş.surekli küsüp benden ayri yatmalari sinir krizleri bunun gibi seyker)
Arkadaslar sizce benim bu yasadiklarim normal şeylermi? boşanmaya değmeyecek seylermi. Bunlar zamanla atlatilabilen şeyler olabilirmiydi?
Yani kisaca yaşadıklarimida anlattim bi çok şeylerde var tabi ama..
Yorumlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Okadar mutsuzdumki yani bana iğrenç davranan bi insanla neden hayatimi devam ettiriyirim surekli küfür eden bir insan 7 sinde neyse 70 indede aynıdır.o yüzden asla benim sevgimi ve merhametimi bilecek bin insan değildi doğru bi karar verdim umarim bundan sonraki hayatimda mutlu olurum...ne diyeym artıkSizi sadece, akıllı ve cesaretli olabildiğiniz için tebrik ediyorum. Keşke sorun yaşayan diğer kadınlarımız da düzelmeyeceğini anladıkları anda bu kararı verebilseler..
Arkadaşınıza takılmayın, zihniyeti farklı çünkü. Ben olsam düşüncelerinin ne kadar yanlış olduğunu ve bu zihniyetin değişmesi gerektiğini söylerdim ki, onun düşüncelerini bi sorgulattırırdım..
Yeni hayatınızda sağlık ve huzur dilerim.
Okadar iyiydiki bi küfrünü vs bile duymadım gerçekten çok güzel oynamış.Anneside çok etkiliyordu sagolsun! onunda katkisi varbunlar gayet de boşanmak için ideal sebepler. daha ne olacaktı?
ama evlenmeden önce bu huyların en azından bir kısmını görmedin mi?
böyle bir tip çoktan kendini belli ederdi hiç mi anlamadın?
Arasın onunda hayatını mahvederArıyormuş 2.'yi zaten bi cabada göstermedi bosanmamak için hiç aramadı bile tuaf bi insandı aşırı cimri ve görgüsüz kendi malindan bisey gitse canindan çan gidiyodu sanki,dünya malı işte kime kaldiki sana kalsinn
ben direk alinti yapiyorm ayni bulent ersoy gibi konusuyorsunz uslubunuz. tarziniz seklinz. bak kadin misin erkek misin nesin. seni sarsma manyagi yaparim gereksiz. kadin..A Annelerin en yorgunu Hiiiic mesajlarinizi alıntılamayacağım çünkü hepsi bomboş mesajlar, yer işgal etmesin burada.
Eşimi seviyorum yazmışsınız hala yahu banane sevin sevmeyin. Sizin evliliğiniz, şiddet görmeniz umrumda değil, kendinizi anlatıp durmayın.
Bangır bangır heryerde şiddete boyun egmeyin diyorlar, bu zihniyet kalmasin istiyorken, siz bunu seçmiş olabilirsiniz ama başkasını bataklığa çekmenin lüzumu yok.
"He canım eşin bu, döver de sever de sabret birazcik he." diyemem...
Uslubunuz da, savunduğunuz düşünce de, kullandığınız kelimeler de iğrenç.
Yine de umarim mutlu olursunuz dedim diye sen kimsin de mutlu ol diyorsun diye cevap vermişsiniz, fazla sarsmış sizi eşiniz simdi anladım durumu.
bende size uzulmistumm yazikkkInan ben cvp bile yazmadim boşverr.
esim beni asla dovmedi ama tartisirken illa sarsmisttr.
tartisma her evde olur. siddete ben karsiyim ama iki de bir sarsma falan deyip duurma. inan sabrimi zorluyorsun hemde cookk tahrik etmek icin mi yapiyorsun anlamiyorum. hala mevzuyu. anlammissin ben sidder mevzusunu okumadim sadece tartisma her evde olur. dedim illa esler arasinda kucuk arbeseler olur her. boyle seylerde bosanma olursa uzulurummm. ama benm iyi niyetimi anlamayip konuyu saptrmya calisiyon. insanlarla tartismak icin kaos hazirliyorsunuz. ben. gidipte kimsenin dusunceasine yok sen boylesin aoyleain. bilmem ne gibi cumle kurmadim herkese iyi niyetle yardimci olurum arti. usluba egitim sevyesine suraya buraya giren sensin ama artk benm yorumam .cvp vermetin cunku siZden gelen yorumlari okumak istemiyorm orda klavyenin basinda insanlari karalamak kolayy sadece bos islerr. hadi hayirli gunlerValla beni esim hic sarsmadi canim
Sen sarsilmayi normal goruyorsan devam et
Muhtemelen yakinda dovulursun de.(insallah olmaz tabi)
4 aylik evli bir kadin tokat yiyorsa alttan almamali.
Siz kendinize deger vermezseniz..aman sarssin arada nolcak..derseniz devami gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?