İyi aksamlar. Eşimle çok fazla sorun yaşıyorum. Artık ciddi ciddi boşanmayi düşünmeye başladım.
Evde olan küçük şeyler büyüyor da büyüyor. Mutfakta tesisatta bir sorun vardı. Sabah 9 da ona bakıyor eşim sürekli kapı açıp kapıyor su sesi fln. Zaten sabah 6ya doğru uyudum. Ses yapma rahatsız oluyorum dedim. Bana kızıyor o kadar uğraşıyorum dediğine bak. Lanet olsun senin gibi insana. Seninle evlendiğime pişmanım vs. Senin yüzünden böyle oldu.
Başka zamanlarda da böyle kötü sözler soylemisligi var. Zıkkım ye. Bencilsin nankörsün. Ne biçim insansın.
Cinsellik esnasında bi sorun olmuştu karılık yapsaydın demisligi bile var.
Kesinlikle sorun çözme becerisi yok. Bir sorun anında sakinliği koruması gerekirken bana kötü söz söylüyor..
2 yıla yakın evlilik. Çocuğum yok. Böyle birinden çocuğum olsa o zmnı düşünemiyorum. Daha çok sorun ve sorumluluk olacak. Birbirimizı yer dururuz.
Ailem köyde yaşıyor. Kesinlikle boşanmaya karşı. Hiç bir şey yokken annem boşanmak için evlenilmiyor. Herkesin evliliğinde sorun var. Elalaem ne der. Diyerek bana güya msj veriyor.
Aileme esimle olan hiç bir sorundan bahsetmedim. Anlatmadım hiç. Zaten bsy desem kendin evlenmek istedin vs diyecek.
Anne ve babamin evliliği de sorunlu bak ben yıllardır böyle devam ediyorm diyecek.
Çalışıyorum bu arada. Yıllarca başka şehirde tek de yaşadım. Boşanmak için birinin desteğine de ihtiyacım yok.
Eşim bana kötü söz söylerken ben de ona karşılık verdim. Böyle böyle aradaki saygıyı yitirdik.
Normalde sakın bir insanım. Yıllarca toplu ortamlarda kaldım. Kimseyle sorun yaşamadım. Arkadaşlarım benimle eve çıkmak isterdi senle geçinebiliriz diye. Ama evliligim bu sakinlikte gitmedi hiç.