- 23 Kasım 2015
- 317
- 72
- 98
- Konu Sahibi melikelike
-
Piyasadan haberi var tabi kendi ne oluyo acaba neler yazasim var neler off.
Sen her halukar da haklısın sadece bu hakareti bile yeter onu silip süpürmek için piyasadan :)[/QUuOTE]
Istediğini yazabilirsin
Bunca zaman bana eziyet hakaret etmiş adamın bütün foyasını dökerim. Zaten alkolik olduğunu soylemeniz bile bişey. Bence hiç bir ayrıntıyı es geçmeyin derim.Konumu bilenler bilir kayinvalidem aradı sen hep aileni dinledin kendi kararlarını veremedin dedi helallik falan istedi. Onların kafasindada bitti bu evlilik. Zaten sorunlu bir evlilikti babasının hasta zamanında bitmesi kötü oldu. Şimdi ailemlede konuştum bilsemki calisicak iş secmicek bana değer vericek içki icmicek benim üstüme titricek aileme saygılı olucak küfür etmicek agresif olmucak hemen gideyim dedim. Gitsem sürekli aileme küfür edicek. Beni sürekli asagilayacak hep benim için en hayırlısını nasip et Allah im dedim. Sorunsuz kimseye bir zarar gelmeden helalleşerek ayrılmak istiyorum. Şimdi kızlar avukata gidip ne söyleyim. Bakın size şöyle anlatayım bu adam zaten azosperm çocuğu olmuyor. Ancak tüp bebekle olur. Benim 7 tane bilezigimi bozdurdu içki borçlarını ödedi. Trabzon setimi bozdurup evin kirasını ve yine kredi kartı borçlarını ödedi. Öfke kontrolü problemi var. Örnek vereyim yolda o beni yanlış yere götürse sus cakicam şimdi ağzına der. Dayaginida yedim ama uzun süredir şiddet göstermiyordu. En son o seviyo diye indirimde puding vardı birde kap hediye idi marketten aldırmadı bende yolda söylendim diye yolun ortasında mideme vurdu o kadar canımı yaktıki anlatamam. Eve geldik pişman oldu tekrar markete götürdü istediğini al dedi. Yapıp yapıp sonra pişman olan ayaklarına kapanan bir tipti yani. Mesajlarında bana piyasa orospusu bile dedi. Hepsi duruyor hiçbirini silmedim. Ben avukata gidip dilekcemde bunların hepsini anlatayimmi yoksa sadece bana piyasa orospusu demesi bile bu evliliği tek celsede bitirirmi? Ben bu yaptıklarından dolayı ne altinlarimi isticem nede hakaretlerinden dolayı tazminat davası. Bana kalsa üstüme olan evden hak bile veririm yeterki kimseye zarar vermesin ve yakamdan düşsün ama ailem asla vermez. Yani tek isteğim kimseye zarar gelmeden bitmesi ve bu evden hak alamaması. Lütfen bana cevap yazın kızlar şimdiden çok teşekkür ederim.
O mesajla dava acman tek celsede bitirmez cunku cekismeli dava tek celsede bitmez. Ancak anlasmali bosanirsaniz tek celsede biter. haklarindan vazgecersen de adama odul olur bu. Hata edersin haklarindan vazgecersen.Amin. Tek celsede bitermi sizce. Birde onunla yüz yüze gelmeden bosanabilirmiyim acaba
Adam adam değilmiş, öküzün önde gideniymiş ne türlü olursa olsun boşan, ama kusura bakmazsan şunu anlayamadım azospermi olmasının bu konudaki bağlantısı ne?Konumu bilenler bilir kayinvalidem aradı sen hep aileni dinledin kendi kararlarını veremedin dedi helallik falan istedi. Onların kafasindada bitti bu evlilik. Zaten sorunlu bir evlilikti babasının hasta zamanında bitmesi kötü oldu. Şimdi ailemlede konuştum bilsemki calisicak iş secmicek bana değer vericek içki icmicek benim üstüme titricek aileme saygılı olucak küfür etmicek agresif olmucak hemen gideyim dedim. Gitsem sürekli aileme küfür edicek. Beni sürekli asagilayacak hep benim için en hayırlısını nasip et Allah im dedim. Sorunsuz kimseye bir zarar gelmeden helalleşerek ayrılmak istiyorum. Şimdi kızlar avukata gidip ne söyleyim. Bakın size şöyle anlatayım bu adam zaten azosperm çocuğu olmuyor. Ancak tüp bebekle olur. Benim 7 tane bilezigimi bozdurdu içki borçlarını ödedi. Trabzon setimi bozdurup evin kirasını ve yine kredi kartı borçlarını ödedi. Öfke kontrolü problemi var. Örnek vereyim yolda o beni yanlış yere götürse sus cakicam şimdi ağzına der. Dayaginida yedim ama uzun süredir şiddet göstermiyordu. En son o seviyo diye indirimde puding vardı birde kap hediye idi marketten aldırmadı bende yolda söylendim diye yolun ortasında mideme vurdu o kadar canımı yaktıki anlatamam. Eve geldik pişman oldu tekrar markete götürdü istediğini al dedi. Yapıp yapıp sonra pişman olan ayaklarına kapanan bir tipti yani. Mesajlarında bana piyasa orospusu bile dedi. Hepsi duruyor hiçbirini silmedim. Ben avukata gidip dilekcemde bunların hepsini anlatayimmi yoksa sadece bana piyasa orospusu demesi bile bu evliliği tek celsede bitirirmi? Ben bu yaptıklarından dolayı ne altinlarimi isticem nede hakaretlerinden dolayı tazminat davası. Bana kalsa üstüme olan evden hak bile veririm yeterki kimseye zarar vermesin ve yakamdan düşsün ama ailem asla vermez. Yani tek isteğim kimseye zarar gelmeden bitmesi ve bu evden hak alamaması. Lütfen bana cevap yazın kızlar şimdiden çok teşekkür ederim.
Amcamın kızı hiçmi bosanamadin zorlukmu çıkarıyor ben 3 seneden beri anne olmak istiyorum ama eşimde problem var dersen tek celsede bosar dedi hakim. O yüzden yazdım onudaAdam adam değilmiş, öküzün önde gideniymiş ne türlü olursa olsun boşan, ama kusura bakmazsan şunu anlayamadım azospermi olmasının bu konudaki bağlantısı ne?
Hmm anladım, hukuki bilgim olmayınca ne amaçla yazdığını merak etmiştim, boşanmanı kolaylaştıracaksa belirt o Zaman ama bence en temizi karşılıklı konuşun telde falan (sana onca şiddeti uygulayan adamla yüzyüze tek görüşmen tehlikeli olabilir konu da boşanma olunca) anlaşın, hiç çirkinleşmesin olay bu şekilde. Çünkü bunu belirtmek bana çok belaltı geldiAmcamın kızı hiçmi bosanamadin zorlukmu çıkarıyor ben 3 seneden beri anne olmak istiyorum ama eşimde problem var dersen tek celsede bosar dedi hakim. O yüzden yazdım onuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?