Boşanma konusunda aileler neden destek olmaz ki ?

aysun1997

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2024
19
12
3
28
Eşimden ayrıldım,uzun ve yorucu bir surecti.Aldatildigimi öğrendim,ailem ne yazık ki destek çıkmadı ,her şeyle kendim uğraştım ..Onlara göre ne okursa olsun boşanma ayrılık kotu bir şey .İnsan bu durumlarda yalnız kaldiginda çok üzülüp çaresiz kaldigini hissediyor .Ama ben ne olursa olsun kendi yolumu çizdim ,böyle de devam edicem.

Sizin adınıza sevindim doğru kararı vermişsiniz. Ailelerin belli bir çizgileri var ne yazık ki bunlar değişmiyor. Bu duruma alışmaları için sabretmeniz gerek

Sizin adınıza sevindim doğru kararı vermişsiniz. Ailelerin belli bir çizgileri var ne yazık ki bunlar değişmiyor. Bu duruma alışmaları için sabretmeniz gerek
İnan umrumda değil ,kendi yolumu çizdim,iletişimi kopardım ,bana zor gunumde destek olmayan birileri ailem olamaz

Yardımcı olmadılar derken sizi eve kabul etmediler mi aile evine dönmediniz mi şimdi belki geri barışırsınız diye düşünmüş de olabilirler biz karışmayalım demiş olabilirler her ihtimal mümkün

Ailelere kalsa herşey kötü. Ama boşverin siz kendi adınıza en doğru olanı yapmışsınız umarım bundan sonra daha çok mutlu olursunuz.
Umarım ama ne yazık ki maddiyat zorluyor,dertleşme şansımız olur mu sana yazsam

Elalem ne derdi baska birsey degil. Allah bosanma hakkini tanimis, ama kul hala dram derdinde. Tabi bosanmak son care olmali. Ama bosanma karari verildikten sonra da desteklenmeli

Harikasınız.
Herkes sizin kadar dik duruşlu ve güçlü olamıyor. Eskiden gelinlikle çıkan kefenle gelir dendiğinden anne-babaları bu noktada destek bulmak zor oluyor maalesef.
Boşverin devam edin yolunuza, yolunuz çiçeklere çıksın.

Çok teşekkür ederim ama inanın çok zor her şey,yeni düzen kur,işin yok,parasal konular berbat vs

Zorlu yollardan sonra güzel günler gelecek hiç üzülmeyin

Bazı aileler "kızım boşandı" demeyi kendilerine yediremiyor. Dışardan evli barklı görünsün kan kussun kızılcık şerbeti içtim desin mantığındalar maalesef

Bazı aileler "kızım boşandı" demeyi kendilerine yediremiyor. Dışardan evli barklı görünsün kan kussun kızılcık şerbeti içtim desin mantığındalar maalesef
Kesinlikle öyle ve bence onlar aile ne demek bilmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…