• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma konusunda yardım

Kredi borcu ne icindi? Evlilik oncesi yaptigi borclarini mi kredi ile kapatiyordu yoksa birsey mi aldiniz?

Evelyn bana kızma ama senin konu açtığını görünce umarım artık gerçekten bitirir diyorum çünkü her konun eş sorunları ile alakalı hakkında hayırlısı olsun umarım bu kez gerçekten nokta koyabilirsiniz

Umarım öder...
Ben lu an avukat arayışındayım ve bu konularda hiç bilgim yok bakalım nasıl olcsk çarşamba işlemleri başlatcaklar
Mal kaçıramayacağı gibi borcu da üstünüze yıkamaz. Evlilik esnasındaki nimet de külfet de ortak.

İyi bir avukat bulun , bosanma protokoluna ya krediyi kapatmasi gerektigini yazin ya da kapatacak gucu yoksa aylik nafaka tutarinin üstüne ekletin taksit meblagini da o odesin
Aldattigina dair tum delilleri saklayin , avukatiniz yol gosterir size zaten
Evet şu an arayıştayım, kapatacak durumu var aylık geliri 7000 küsür, umarım sıkıntı çıkarmaz

Avukat arıyorum dedim ama özel olursa çok pahalıya patlayabilir nasıl oluyor bu işler yani özel olmayınca nasıl oluyor

Başım çatlıyor uykusuzluktan ne kadar sıkıntılıymış daha bi taşınma şirketi bulup eşyaları almam lazım ya birine veririz yada satarız. Eştalar toplanırken ailemle karşılaşırlarsa kesin kavga çıkar nasıl olcak diye düşünmekten yoruldum

Başım çatlıyor uykusuzluktan ne kadar sıkıntılıymış daha bi taşınma şirketi bulup eşyaları almam lazım ya birine veririz yada satarız. Eştalar toplanırken ailemle karşılaşırlarsa kesin kavga çıkar nasıl olcak diye düşünmekten yoruldum
Ikinci al eşya mağazaları gelip alıyorlar onlara satın olmadı gidip alsınlar.. iki iş ile ayrı uğraşmazsın

Boşananların ortak sçtığı bir konu var mı acaba çok yslnız hissediyorum bu konuda
Merhaba evelyn konunu görünce,ben de içimden geçirdim umarım ayrılır diye
Tabiki bize söylemesi kolay burdan
Ama bu adam sana saygı duymuyor
Zor bir süreç olacak ama inşallah nefes alacaksın artık
Böyle bir adamla ömür geçmiyor işte
Çok tutuşur o daha,işin ciddiyetini anladığı an tutuşmaya başlayacak
Dik dur korkma,hastalıklı bir ilişki seni hasta eder,biraz zaman geçtiğinde nefes alacaksın korkma
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yalnız değilsin,istediğin zaman konu aç buraya
Yanında olmaya seni rahatlamaya çalışacağız

Merhaba evelyn konunu görünce,ben de içimden geçirdim umarım ayrılır diye
Tabiki bize söylemesi kolay burdan
Ama bu adam sana saygı duymuyor
Zor bir süreç olacak ama inşallah nefes alacaksın artık
Böyle bir adamla ömür geçmiyor işte
Çok tutuşur o daha,işin ciddiyetini anladığı an tutuşmaya başlayacak
Dik dur korkma,hastalıklı bir ilişki seni hasta eder,biraz zaman geçtiğinde nefes alacaksın korkma
Hakkında hayırlısı olsun inşallah
Yalnız değilsin,istediğin zaman konu aç buraya
Yanında olmaya seni rahatlamaya çalışacağız
Çok tşk ederim
Yani bulunduğumuz yerde ne bir akrabsmız var ne birşey sadece bi kaç iş arkadaşı insan böyle zamanlarda destek istiyor
Gerçekten o şekilde ömür geçmiyordu hergün huzursuz mutsuz sorumsuz saygısız bir insanla.
İnş kolay atlatırım
Belki yıllık iznimden alırım bakalım

Back
X