Konu sahibine göre adam 50 yıl kimseyi hayatına almayacak. Buna Kadir İnanır bile inanmaz.Yaşayarak göreceksin. Bu kadar emin olma derim. Genç adam ömür billah sizi mi beklicek?
ahahahhahaha yine inanılmaz bir profille karşı karşıyayız bence
Sen hayal dünyasında yaşıyorsun heralde.
kendim ayarlarım demiş bence bunu diyebiliyorsa bitmiştir yaaYaşayarak göreceksin. Bu kadar emin olma derim. Genç adam ömür billah sizi mi beklicek?
Adamı kendine kadın bulamayacak kadar ezik sanıyor. Egoya bak ya.
bırakmaz adamıAdam kendini kurtarabilse bari ya.
Konu sahibine göre adam 50 yıl kimseyi hayatına almayacak. Buna Kadir İnanır bile inanmaz.
Hem burada kaç kişi konu açtı; " boşanma aşamasındayım. Tekrar evlenebilir miyim? Çocuklu kadınla evlenen oluyor mu?" diye.
kendim ayarlarım demiş bence bunu diyebiliyorsa bitmiştir yaa
Yani duygularını belli etmeyerek pasif agresifçe içinden kiniken ve yıllar sonra birden boşanıyorum diyecek biri olsanız neyse de, niye güvenmiyormuş durduk yere anlamadım ben.Örneğin kıskançlığı, güvensizliği, para konusuna çok karışması gibi şeyler.
E işte yazdığnız kadarını bilip ona yorum yapıyoruz bizde. Detay vermezseniz nereden bileceğiz?Bu nasıl bir forum ya? Bayanlara, hemcinslerime anlatayım, belki anlarlar dedim ama nafile. Herkes yargı makinası olmuş belli ki. 7 yıllık evliliğin, 1.5 aylık ayrılığın her detayını bilmeden 2-3 paragraf yazım ile yargılamak ne kadar kolay dimi? Konuyu açmakla hata etmişim, sizlere de gülecek ve dalga geçecek malzeme vermişim. Teşekkür ederim. Başka sorum yok. Hepinize hayatınızda mutluluklar diliyorum.
kadın kadının kurdu diyebilir miyiz bu durumda?Bu nasıl bir forum ya? Bayanlara, hemcinslerime anlatayım, belki anlarlar dedim ama nafile. Herkes yargı makinası olmuş belli ki. 7 yıllık evliliğin, 1.5 aylık ayrılığın her detayını bilmeden 2-3 paragraf yazım ile yargılamak ne kadar kolay dimi? Konuyu açmakla hata etmişim, sizlere de gülecek ve dalga geçecek malzeme vermişim. Teşekkür ederim. Başka sorum yok. Hepinize hayatınızda mutluluklar diliyorum.
kimse sizi sevmediğiniz bir adamla evli kalmanız konusunda sıkıştırmıyor ki zaten eşiniz de kabul etmiş bu durumu. ayrıca eşiniz için başka birini ayarlayacak kadar bitirdiyseniz eşinizi rahat bırakmalısınız adamı. uğraşıp düzeltmek istese suç tamam ayrılalım dese suç. siz ne istiyorsunuz tam olarak?Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı, evliliğim erken başladı ama bu kadar erken bitmeseydi diyorum bazen. Fakat sizinde anladığınız gibi sevmediğim bir adamla aynı hayata devam etmek istemiyorum. Burda asıl konu boşa giden yıllar. Ailem, akrabalarım, arkadaşlarım hepsi eşimin tarafını tutuyor. Evine dön diyorlar. Onlarla da ayrı uğraşmak zorunda kalıyorum bu süreçte. Bu yüzden tüm bu şeylerin bir an önce bitirip, kendi işime bakmak istiyorum.
Biz seni anladık da sen daha kendini anlayamamışsın. Gercekten boşanmak istiyor musun istemiyor musun buna karar ver.Bu nasıl bir forum ya? Bayanlara, hemcinslerime anlatayım, belki anlarlar dedim ama nafile. Herkes yargı makinası olmuş belli ki. 7 yıllık evliliğin, 1.5 aylık ayrılığın her detayını bilmeden 2-3 paragraf yazım ile yargılamak ne kadar kolay dimi? Konuyu açmakla hata etmişim, sizlere de gülecek ve dalga geçecek malzeme vermişim. Teşekkür ederim. Başka sorum yok. Hepinize hayatınızda mutluluklar diliyorum.
Siz evli olduğunuzun bile farkında degildiniz bence hi hevesle evlenip olayın ciddiyetini farkındalığını daha yeni anlıyor gibisiniz. Eşinizi gerçekten sevip sevmediğinizi önce bir kararlaştırın işin içinde aldatma ve şiddet yok ise şans verilir ama siz sevmiyorum boşanmak istiyorum diyorsunuz o halde bitirin bu şekilde siz de eşiniz de yorulursunuz. Pişman olup olmayacağınızı biz bilemeyiz mutlu olmadığınız bir yerde durmayın.Herkese merhaba. Foruma yeni üye oldum. Esasında sadece "bir derdim" olduğu için. Bu düşünceler ile kendi başıma altından kalkamadığım için.
7 yıllık evliyim. 27 yaşımdayım. Eşim ile çok severek evlendim. Bir nevi çocukluk aşkıydık birbirimizin. Yıllar içinde her evlilikte olduğunu düşündüğüm inişler çıkışlar, kavgalar ve gürültüler yaşandı fakat bir şekilde çözdük hepsini. Ya da ben öyle düşünmüşüm. Yıllar sonra bir gün artık onu sevmediğimin farkına vardım, her şeyin içimde biriktiğini ve sonunda patlamama yol açtığını anladım. Eşimin bana karşı ciddi bir suçu olmadı hiç; aldatma, şiddet vb. şeyler. Sadece bazı huyları vardı rahatsız olduğum. Örneğin kıskançlığı, güvensizliği, para konusuna çok karışması gibi şeyler. Fakat en sonunda dayanamadım ve eşime boşanmak istediğimi söyledim, kendisi ne kadar çabalasa da en sonunda kabul etti. Çünkü "seni sevmiyorum artık" dediğimde gururu incindi. Ertesi gün adliyeye giderek anlaşmalı boşanma için karşılıklı dilekçe verdik. Aradan 1.5 ay geçti, ben annemlerde kalıyorum. Eşim ise evimizde yalnız. Bu arada biz, benim memleketimde yaşıyoruz. Eşimin ailesinden kimse yok buralarda.
Neyse, duruşmamıza 1 aydan kısa süre kaldı. Bu süreçte eşim bana mesaj atmaya, hediyeler, çiçekler ve mektuplar göndermeye devam etti. Beni eve döndürmeye çalışıyor. Yıllar içinde yaptığı hataların, benim kaybımın değerini anladığını söylüyor. Aslında her şey için onu suçlamıyorum çünkü kendi içimde azalarak biten duyguların suçlusu biraz da benim. Ama bu evliliğin artık bitmesi gerektiğini düşünüyorum. Onunla aynı hayata devam etmek istemiyorum. Çok erken evlenip, çocuk yaşlarımızda yaşadığımız tüm duyguların artık tükendiğini hissediyorum. Hayata geç kaldığımı, bir çok şeyi kaçırdığımı düşünüyorum.
Eşim bu süreçte başlarda agresif davransa da, daha sonra yumuşadı ve artık durumu kabullendi. Bu da beni üzmeye başladı, onun ne yaptığını merak ediyorum ama gururumdan ötürü uzak duruyorum. Onca yılın hukukunu bir çırpıda kesip atmak zor olmalı ama bana nedense çok kolay geldi. Sizlere bu konuda danışmak istedim. Bu boşanma gerçekleşirse eğer ileride mutlu olabilir miyim? Pişman olur muyum? Boşanmaz ve evime dönersem daha mı mutlu olurum veya bundan da pişman mı olurum?
(bu arada çocuğumuz yok.)
Siz galiba hiç üçüncü sayfa haberi okumuyorsunuz. Benimle birlikte olamayacağını kabullendi evet ama bu; benim başka biriyle olacağımı kabullendiği anlamına gelmez.
Ertesi gün adliyeye giderek anlaşmalı boşanma için karşılıklı dilekçe verdik.
Dünyada yeri dolmayacak insan yoktur. Türk filmlerinde yaşamıyoruz, kimse kendini bırakıp giden birini beklemez ki çocuk vs. yok. Belki sizden önce bile evlenir.Eşim asla başka biriyle beraber olmaz. Olacağını bilsem kendim ayarlarım hatta ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?