Boşanma konusundaki hislerim

Yaşayarak göreceksin. Bu kadar emin olma derim. Genç adam ömür billah sizi mi beklicek?
Konu sahibine göre adam 50 yıl kimseyi hayatına almayacak. Buna Kadir İnanır bile inanmaz.

Hem burada kaç kişi konu açtı; " boşanma aşamasındayım. Tekrar evlenebilir miyim? Çocuklu kadınla evlenen oluyor mu?" diye.

Bu nasıl bir forum ya? Bayanlara, hemcinslerime anlatayım, belki anlarlar dedim ama nafile. Herkes yargı makinası olmuş belli ki. 7 yıllık evliliğin, 1.5 aylık ayrılığın her detayını bilmeden 2-3 paragraf yazım ile yargılamak ne kadar kolay dimi? Konuyu açmakla hata etmişim, sizlere de gülecek ve dalga geçecek malzeme vermişim. Teşekkür ederim. Başka sorum yok. Hepinize hayatınızda mutluluklar diliyorum.

Örneğin kıskançlığı, güvensizliği, para konusuna çok karışması gibi şeyler.
Yani duygularını belli etmeyerek pasif agresifçe içinden kiniken ve yıllar sonra birden boşanıyorum diyecek biri olsanız neyse de, niye güvenmiyormuş durduk yere anlamadım ben.
Bağ kurmaya direnip, kendi sıkılganlığını karşı tarafa fatura eden biri olsanız, size erişemediği için kıskançlık geliştirmiş desem, o da yok.
Ak pak kaşıksınız, ne istedi acaba şu kadıncağızdan, bu deccal kılıklı azgın ruhlu cehennem zebanisi herif…
———
Alıntıladığım kısımda yalnızca cimrilik bireysel bir patoloji. Onun dışında ilişkilerde güvensizlik ve kıskançlıkta partner faktörü de çok önemli.
Bilmem anlatabildim mi?

Sizin kafanız fazla karışmış konu sahibi hanımcım, sevmiyorsunuz ama adamın kabullenmesi zorunuza gidiyor, adamın ASSSSSSLA hayatına birini almayacağını sanıyorsunuz bir de
ya da öyle umuyorsunuz diyelim, çoluk yok çocuk yok ayrıldığınız an birer yabancı olacaksınız farkında mısınız? Hayatınıza birini alsanız nerden haberi olacak? siz gözüne sokmazsınız tabii.
Üçüncü sayfa haberlerine konu olacak adam bu kadar kolay boşanmayı da kabul etmez merak etmeyin, egonuz sarsılmış sizin biraz, geçer.

E işte yazdığnız kadarını bilip ona yorum yapıyoruz bizde. Detay vermezseniz nereden bileceğiz?

kadın kadının kurdu diyebilir miyiz bu durumda?

Neden yillarinizin boşa gittiğini düşünüyorsunuz. Ayrıca saydığınız sorunlar ne derece zordu kıskanmak demişsiniz ve diğerleri. Sevip yeniden evleneceğiniz biriyle sorunsuz bir evlilik olacak mı garantisi var mı ben çok büyük bir sorun göremedim. Çocuk olmadı mı istemezsiniz mi eğer istemediyseniz gez ye iç eğlen hayatı yaşa modunda olmadınız mi

Sizin ekonomik özgürlüğünüz var mı ? Boşandığınızda nasıl olacak. Maddi olarak kısıtlıyor dediniz boşanınca çok daha iyi mi olacak hayatınız ?Bir de adam neden hayatına bakmasın ki. Siz de bakacaksınız o da bakacak. Yaşınız genç herkes hayatına birilerini alır ruhunuzduymaz. Adam zaten ayrılığı kabullenmiş. Sevmiyorum demişsiniz şimdi dönünce seviyorum mu diyeceksiniz. Duygularınız biraz karışık bence. İsterseniz mahkemeyi erteleyin ama dönmeyin şimdilik adama.

kimse sizi sevmediğiniz bir adamla evli kalmanız konusunda sıkıştırmıyor ki zaten eşiniz de kabul etmiş bu durumu. ayrıca eşiniz için başka birini ayarlayacak kadar bitirdiyseniz eşinizi rahat bırakmalısınız adamı. uğraşıp düzeltmek istese suç tamam ayrılalım dese suç. siz ne istiyorsunuz tam olarak?

Biz seni anladık da sen daha kendini anlayamamışsın. Gercekten boşanmak istiyor musun istemiyor musun buna karar ver.

Yakın çevrenin ne dediğine aldırma. Onlara göre adam seni dövecek, hastanelik olacaksın, ancak öyle boşanman gerek. Halbuki boşanmak için adamın sana güvenmemesi bile tek başına boşanma sebebi. Ki üstüne sen artık onu sevmiyorsun.

Adamın senden sonra hayatına kimseyi almayacağını demen çok komik geldi haliyle. Kim olsa güler , kusura bakma.

Hatta sen bile birkaç ay sonra benzer bir konu açabilirsin.

Siz evli olduğunuzun bile farkında degildiniz bence hi hevesle evlenip olayın ciddiyetini farkındalığını daha yeni anlıyor gibisiniz. Eşinizi gerçekten sevip sevmediğinizi önce bir kararlaştırın işin içinde aldatma ve şiddet yok ise şans verilir ama siz sevmiyorum boşanmak istiyorum diyorsunuz o halde bitirin bu şekilde siz de eşiniz de yorulursunuz. Pişman olup olmayacağınızı biz bilemeyiz mutlu olmadığınız bir yerde durmayın.

Ben sizi anladım. Evliliğinizin içerisinde yeterince üzülüp kırıldığınız için bu evlilik sizin gözünüzde çoktan miadını doldurmuş aslında. Çok erken evlenmişsiniz zaten, o yaşta kabul ettiğiniz kişiyi belki bu yaşta kabul etmezdiniz. Bazen aynı yönde büyümekte mümkün olmuyor. Boşanmak için illa en kötü şeyler olmasına, çirkefleşilmesine gerek yok. İnsanlar bilmem kaç yıl önceki eski sevgililerinin kendilerini unutup unutmadığını merak ediyorlar, boşanma davanız devam eden eşinizin hareketleri üzerinde elbette düşünürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…