- 30 Aralık 2009
- 23.889
- 96.148
- 1.123
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Ya zaten böyle be katibim.Velev ki yaptı, Kiraz da o mahallenin kızı, un ufak ederler o herifi, bi de döver möver diyor ahahahah mahalle linci yemek istiyorsa buyursun, 2 sokak arkada kızın ailesi var, 1000 yıllık dost akraba komşu var kolay mı o kadar? Sahipsiz olmayı en çok Kiraz istiyordur şu an. Bahane sıkıntısı çekiyor yazık.
Bakın şuraya yazıyorum eşiniz parayı bulsun boşanmak istesin siz boşanmayacaksınız, en parasız zor zamanlarında yanında ben vardım cefasını ben çektim sefasını başka kadınlar mı sürsün asla boşanmam çatır çatır parasını yiyeceğim diyeceksiniz ama parasını da yiyemeyeceksiniz çünkü yedirmeyecek, ömrünüzü çürütmeye adamışsınız kendinizi, benden bu kadarNolur bulsun parayı amin
Aynen mune.Bakın şuraya yazıyorum eşiniz parayı bulsun boşanmak istesin siz boşanmayacaksınız, en parasız zor zamanlarında yanında ben vardım cefasını ben çektim sefasını başka kadınlar mı sürsün asla boşanmam çatır çatır parasını yiyeceğim diyeceksiniz ama parasını da yiyemeyeceksiniz çünkü yedirmeyecek, ömrünüzü çürütmeye adamışsınız kendinizi, benden bu kadar
Ya ne yapacak Allah aşkına,dün sana trol dedim çünkü bir insanın bile bile kendine bunları yaşatabilecek kadar şey olduğuna inanamıyorum bir türlü.Şayet gerçeksen,ne yapabilir bu adam sana?Çocuk yok bir şey yok ortada.Belalı gibi peşine düşeceğini falan mı sanıyorsun cidden?Boşanmak isteseydin 1000 kere boşanırdın gelip burada milletin asabını bozana kadar.Bakın benim koca normal biri değil ki şimdi böyle diyor ama belki de boşanmaya kalkınca şok olacak hiç beklemiyor çünkü benden blöf yapıyor böyle şeyler söyleyerek. Ya boşanmak istemeyip ciddi anlamda sorun yaratırsa?
Peşinde koşar seni asla bırakmaz diyip seni rahatlatmamızı mı istiyosun kiraz??Sevgili günlük;her gün konu açtığım için böyle başlamamı isteyenler vardı, üzgünüm yine açıyorum. Hatta trol olduğumu düşünenler var
Dün açmış olduğum konu vardı eşim şehir dışına günübirlik gezmeye gitmeme izin vermemişti.
Dün bu konu sonrası haksız olmadığımı ve asla abartmadığımı anladım. Çünkü beni öyle bir manüpile ediyor ki her seferinde kendimi suçlu hissediyorum.
Beni suratsız görünce bütün gün neyin var diye sordu bende anlattım. Sen benim sahibim değilsin ben sana soruyorsam saygıdan soruyorum haber veriyorum yani, sen kalkmış izin vermiyorsun ne münasebet? Ne hakla? Dedim. Bunun için mi bu tripler yani dedi. Evet ne olacaktı dedim. Çok nankörsün fırsatını bulduğum an gezmeye gitmiyor muyuz biz seninle dedi. Şehir içi olanlar zaten olması gereken aktiviteler ne zaman şehir dışına güzel bir tatil planı yaptın? Dedim. Sonra daha da büyüdü kavga. Bugün olmasa bile seni en yakın zamanda mutlaka boşayacağım dedim. Zaten bu evlilik böyle devam etmez biliyorum dedi.
Bugün evi terketsem bedava elemanın da yok olacak eleman almak zorunda kalacaksın ama gerçekten çok çok az sabrım kaldı çok yakın bunların olması şaşırma dedim. Korktu sustu bi daha bi şey demedi. Bu sabah dükkanda kendisi boşanma konusunu açtı. (Birlikte çalışıyoruz biz esnafız) Seneye kadar boşanırız biz büyük ihtimal benim borçlarda bitmiş olur eleman alırım buraya altıma da araba alırım bol bol gezerim sende pişman olursun boşandığına dedi. Açık açık söylüyor yani borçlar bitince boşanırız demeye getiriyor. Ama ben ciddi anlamda bosanmaya kalkınca beni bırakmıyor. Borçları bitince mi bırakacak o da sizce? Yoksa yine peşimde koşar mı inanın anlamıyorum ya.. off
Peşinde koşar seni asla bırakmaz diyip seni rahatlatmamızı mı istiyosun kiraz??
O zaman rahatla bırakmaz.
Hatta şey diye tehdit et o zaman daha çok korkar hayatta bırakmaz; beni bunca zaman sigortasız çalıştırdığın için de seni şikayet edicem.
Ufff ne korkar var yaaa
O zaman da adam istedigi kadina gitsin naparsa yapsin ama nikahimi vermem diye inatlasir konu sahibi evinde ağlar borekcide karin tokluguna çalışır adam da yeni aldığı arabayla baska kadinlarla biriktirdigi paraları yer. Bu ülkede erkege bir sey olmuyor maalesef elinin kiri deniyor erkekler de bunu kendi lehine kullaniyorlarBakın şuraya yazıyorum eşiniz parayı bulsun boşanmak istesin siz boşanmayacaksınız, en parasız zor zamanlarında yanında ben vardım cefasını ben çektim sefasını başka kadınlar mı sürsün asla boşanmam çatır çatır parasını yiyeceğim diyeceksiniz ama parasını da yiyemeyeceksiniz çünkü yedirmeyecek, ömrünüzü çürütmeye adamışsınız kendinizi, benden bu kadar
Konu özelinde değil de genel olarak yazmam gerekirse bazı kadınlar hiçbir şey yapmayıp sadece ağlamayı karakterlerinin bir parçası haline getirmişler, bu eş-evlilik olur, iş hayatı olur, sosyal yaşam olur fark etmez, paso ağlıyorlar ama icraate geçmeye gelince tık yok, çözümü olduğu halde sürekli aynı dert üzerine ağlayınca benim içim daralıyor dinleyemiyorum sıkılıyorum, yahu çoluğun çocuğun yok, ayrılsan belalın olacak bir eşin yok mutsuzsun da niye boşanmıyorsun? Demek ki bağımlı bir yapın var başımda koca olsun da çamurdan olsun diyorsun, e o zaman ağlamayacaksın da.Aynen mune.
Bu sefer de agız degiştirek ''kocam peşimi bırakmazdan, kocamın peşini asla bırakmam''a evrilecek konu ki zaten kocasına yapışan kendisi.
O koz patladi bilePeşinde koşar seni asla bırakmaz diyip seni rahatlatmamızı mı istiyosun kiraz??
O zaman rahatla bırakmaz.
Hatta şey diye tehdit et o zaman daha çok korkar hayatta bırakmaz; beni bunca zaman sigortasız çalıştırdığın için de seni şikayet edicem.
Ufff ne korkar var yaaa
Haftanın 7 günü başka yerde çalışsan şimdiye düzenin çoktan kurulmuştu. Boşanma konusunda söyle söyleyim bir şeyi ilk duyduğunla tekrar duyduğun aradı etki ayn olur mu? Adam da duya duya normalleştirmiş boşanmayı. Sen değil ama o seni boşayacak benceSevgili günlük;her gün konu açtığım için böyle başlamamı isteyenler vardı, üzgünüm yine açıyorum. Hatta trol olduğumu düşünenler var
Dün açmış olduğum konu vardı eşim şehir dışına günübirlik gezmeye gitmeme izin vermemişti.
Dün bu konu sonrası haksız olmadığımı ve asla abartmadığımı anladım. Çünkü beni öyle bir manüpile ediyor ki her seferinde kendimi suçlu hissediyorum.
Beni suratsız görünce bütün gün neyin var diye sordu bende anlattım. Sen benim sahibim değilsin ben sana soruyorsam saygıdan soruyorum haber veriyorum yani, sen kalkmış izin vermiyorsun ne münasebet? Ne hakla? Dedim. Bunun için mi bu tripler yani dedi. Evet ne olacaktı dedim. Çok nankörsün fırsatını bulduğum an gezmeye gitmiyor muyuz biz seninle dedi. Şehir içi olanlar zaten olması gereken aktiviteler ne zaman şehir dışına güzel bir tatil planı yaptın? Dedim. Sonra daha da büyüdü kavga. Bugün olmasa bile seni en yakın zamanda mutlaka boşayacağım dedim. Zaten bu evlilik böyle devam etmez biliyorum dedi.
Bugün evi terketsem bedava elemanın da yok olacak eleman almak zorunda kalacaksın ama gerçekten çok çok az sabrım kaldı çok yakın bunların olması şaşırma dedim. Korktu sustu bi daha bi şey demedi. Bu sabah dükkanda kendisi boşanma konusunu açtı. (Birlikte çalışıyoruz biz esnafız) Seneye kadar boşanırız biz büyük ihtimal benim borçlarda bitmiş olur eleman alırım buraya altıma da araba alırım bol bol gezerim sende pişman olursun boşandığına dedi. Açık açık söylüyor yani borçlar bitince boşanırız demeye getiriyor. Ama ben ciddi anlamda bosanmaya kalkınca beni bırakmıyor. Borçları bitince mi bırakacak o da sizce? Yoksa yine peşimde koşar mı inanın anlamıyorum ya.. off
Hani nerde bu kadının hissesi? Aldığı payı nereye kaydetmiş, hangi hesaba atılıyor? Aile şirketi demekle olmuyor ki o, müfettişlere de desin öyle napıyolar o adamı.O koz patladi bilekocasi burasi aile sirketi sen de karimsin o yuzden ceza almam demis ahahahah bak nasil korkmuş
Sen gurursuz ve onursuz bir kadınsın. Her boşanmayana asla bunu demiyorum. Boşanıp boşanmamak da kişinin şartlarına, psikolojik durumuna bağlı ama sen de farklı bir onursuzluk var.Eşimin öfke kontrol sorunu var. asla bana şiddet uygulamadı ama çok bağırıyor çağırıyor sinirlenince. Bende devamının gelmesinden korkuyorum boşanma aşamasında. Neler duyuyoruz sonuçta. Beynimi kemiriyor bu düşünceler
Hatta bence adamın borçları bitince altına çekeği araba için kredi çekip versin kocasına. Erkek adam öyle arabasız bırakılmaz, yazıktır.Sende biraz insaflı ol canım bekle borçları bitsin adamın ya ne kötü kalplisin.
Sürekli neden esnaf olduğunu belirtiyorsun onu anlamadım. Bir sen bir de nilu diye bir üye var o da ne olay yaşarsa yaşasın muhakakk bir pasta resmi atıyor , ilginç.Sevgili günlük;her gün konu açtığım için böyle başlamamı isteyenler vardı, üzgünüm yine açıyorum. Hatta trol olduğumu düşünenler var
Boşanmak için bile kocasından izin alıyor ,tatil mesele olduNe zamandır diyorum, korkutuyor işte gözünün önünde başka kadınla aşk yaşarım pişman olursun diye.
E sen hani baban üzülür diye boşanmıyordun ? Adam seni kullanacak başka bir alan bulur üzülme bu kadar yani bu sefer de gezmeye gider dükkana eleman lazım ondan boşamazSevgili günlük;her gün konu açtığım için böyle başlamamı isteyenler vardı, üzgünüm yine açıyorum. Hatta trol olduğumu düşünenler var
Genelde böyle oluyor zaten Mune haklısın. Ama ben bağımlı değilim gerçekten ben korkak biriyim açık açık söylüyorum zatenO sizin kuruntunuz, eşiniz peşinizi bırakmayacak biri değil.
Sizin cesaretiniz olmayan şeyi eşiniz yapsın istiyorsunuz, kusura bakmayın kırmak için yazmam ama bazen eleştiriler kırıcı olabiliyor, siz bağımlı birisiniz eşinize bağımlılığınız var, adam sizi maddi manevi kullansa da, 7/24 çalıştırsa da, “izin” de vermese, verdiği izinleri size lütfediyormuş gibi davransa da şikayet ediyor ama vazgeçemiyorsunuz, sizin karakterinizde çok kadın tanıdım, eşlerinden evliliklerinden asla memnun değillerdi mutlu da değillerdi ama nedense ayrılmaya kalkarsam eşim peşimi bırakmaz fikrine inandırıyorlardı kendilerini, bir tanesi alt kat komşum, yıllarca eşi dövdü de sövdü de kadını çalıştırıp parasını da yedi, kadının elindeki malları da yedi bitirdi, kadının gözyaşı da dert anlatması da hiç bitmedi ama asla boşanmadı, boşanma lafı edilince aynı sizin gibi peşimi bırakmaz, ben evliliğimi neden bitireyim başka kadınlara gitsin de onları mı mutlu etsin diye diye evliliği sürdürdü durdu, en sonunda adam başka bir kadının parası daha tatlı geldiği için boşanıp onunla evlendi de kurtuldu komşum, ona kalsa hala evlilik devam edecekti elinde kalanlarda gidecekti, ciğeri 10 para etmez adamdan Allah razı olsun boşanarak eski eşine iyilik yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?