yaa böyle bir adamla bir ömür geçirebilecek misin? Daha çok gençsin boşan gitsin ya. Dünyanın sonu değil merak etme. Ne demek pardesü giyeceksin? Yarın bir gün eve de kapatır bu seni demedi demeGunaydin hanimlar caresiz kaldim uzun zamadir kendimi gucumu toplamaya calisiyorum henuz 20 li yaslardayim cocugum yok evliyim bi yandan okuyorum evlendigim gunden beri bir gulduysem 10 agladim hastaligimda agladigimda hic yanimda olmayan bi adam var karsimda surekli hizmet bekler kendi suyunu bile icemez hic temiz bi insan degil ne tuvalet adabi var ne baska bisey agzinda hep dayak yersin doverim soverim ben ne dersem o olur laflari vururda bana cok sinirlenirse kavgalar genelde onun istekleri yuzunden cikar ben haftanin iki gunu annesine giderim oturmaya o hergun gidiceksin diye kavga eder vaktim yok derim sonra arada arkadaslarimi gormek istesem madem vaktin var anneme git der kapali bi bayanim ama kendi istegimle kapandim pantolon vesaire giyiyorum cok abarti olmuyo kiyafetlerime dikkat ederim dizustu bisey giymem asla ama o parduse giyiceksin yoksa bosaniriz demeye basliyo boyle sacma sapan birsuru diretmeyle benimle kavga ediyo ve ben aptal gibi her dedigini kabul ediyorum cunku bosanmaktan cok korkuyorum oyle bi asilanmiski bana bosanmis kadin algisi bu halimden nefret ediyorum kendime saygim kalmadi lutfen yargilamayin sadece destek istiyorum ozellikle bosanmis bayanlardan bu durumumu pskolojik destek alarak atlatabilirmiyim aklima baska cozum yolu gelmiyo
Neden erken evlendin? Ailenin desteği nasıl boşanmak istesen yanındalar mı? Seni çok fazla sindirmiş boşansan oh kurtuldum dersin . Kendine bu kötülüğü yapma herkesten önce sen kendine değer ver . Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Böyle bir adamı evliliği istemediğin bir hayatı yaşamak zorunda değilsin . Tek boşanan da sen değilsin . Elalem herşeyi söyler . Onlara göre yaşamaGunaydin hanimlar caresiz kaldim uzun zamadir kendimi gucumu toplamaya calisiyorum henuz 20 li yaslardayim cocugum yok evliyim bi yandan okuyorum evlendigim gunden beri bir gulduysem 10 agladim hastaligimda agladigimda hic yanimda olmayan bi adam var karsimda surekli hizmet bekler kendi suyunu bile icemez hic temiz bi insan degil ne tuvalet adabi var ne baska bisey agzinda hep dayak yersin doverim soverim ben ne dersem o olur laflari vururda bana cok sinirlenirse kavgalar genelde onun istekleri yuzunden cikar ben haftanin iki gunu annesine giderim oturmaya o hergun gidiceksin diye kavga eder vaktim yok derim sonra arada arkadaslarimi gormek istesem madem vaktin var anneme git der kapali bi bayanim ama kendi istegimle kapandim pantolon vesaire giyiyorum cok abarti olmuyo kiyafetlerime dikkat ederim dizustu bisey giymem asla ama o parduse giyiceksin yoksa bosaniriz demeye basliyo boyle sacma sapan birsuru diretmeyle benimle kavga ediyo ve ben aptal gibi her dedigini kabul ediyorum cunku bosanmaktan cok korkuyorum oyle bi asilanmiski bana bosanmis kadin algisi bu halimden nefret ediyorum kendime saygim kalmadi lutfen yargilamayin sadece destek istiyorum ozellikle bosanmis bayanlardan bu durumumu pskolojik destek alarak atlatabilirmiyim aklima baska cozum yolu gelmiyo
Ailem biliyo zaten arkamda olurlar ama onlarida uzmekten korkuyorumAilenle konustun mu konuyu?
Evet yanimda olurlar umarim cesaretimi bi an once toplayabilirimNeden erken evlendin? Ailenin desteği nasıl boşanmak istesen yanındalar mı? Seni çok fazla sindirmiş boşansan oh kurtuldum dersin . Kendine bu kötülüğü yapma herkesten önce sen kendine değer ver . Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Böyle bir adamı evliliği istemediğin bir hayatı yaşamak zorunda değilsin . Tek boşanan da sen değilsin . Elalem herşeyi söyler . Onlara göre yaşama
Oyle zaten sadece belli yerlere gitmeme izin verir o da bazen cani isterseyaa böyle bir adamla bir ömür geçirebilecek misin? Daha çok gençsin boşan gitsin ya. Dünyanın sonu değil merak etme. Ne demek pardesü giyeceksin? Yarın bir gün eve de kapatır bu seni demedi deme
Seni korkutmak amacı zaten , boşanalım de sende , boşamaz emin olGunaydin hanimlar caresiz kaldim uzun zamadir kendimi gucumu toplamaya calisiyorum henuz 20 li yaslardayim cocugum yok evliyim bi yandan okuyorum evlendigim gunden beri bir gulduysem 10 agladim hastaligimda agladigimda hic yanimda olmayan bi adam var karsimda surekli hizmet bekler kendi suyunu bile icemez hic temiz bi insan degil ne tuvalet adabi var ne baska bisey agzinda hep dayak yersin doverim soverim ben ne dersem o olur laflari vururda bana cok sinirlenirse kavgalar genelde onun istekleri yuzunden cikar ben haftanin iki gunu annesine giderim oturmaya o hergun gidiceksin diye kavga eder vaktim yok derim sonra arada arkadaslarimi gormek istesem madem vaktin var anneme git der kapali bi bayanim ama kendi istegimle kapandim pantolon vesaire giyiyorum cok abarti olmuyo kiyafetlerime dikkat ederim dizustu bisey giymem asla ama o parduse giyiceksin yoksa bosaniriz demeye basliyo boyle sacma sapan birsuru diretmeyle benimle kavga ediyo ve ben aptal gibi her dedigini kabul ediyorum cunku bosanmaktan cok korkuyorum oyle bi asilanmiski bana bosanmis kadin algisi bu halimden nefret ediyorum kendime saygim kalmadi lutfen yargilamayin sadece destek istiyorum ozellikle bosanmis bayanlardan bu durumumu pskolojik destek alarak atlatabilirmiyim aklima baska cozum yolu gelmiyo
Etrafimdaki herkes o sensin yapamaz pisman olur diyo zaten ama o pismanligi yasayana kadar benim canimdan can gidiyo istedigimde o degil zaten keske simdi bosaniyorum diyip sonuna kadar lafimin arkasinda durabilsem korkularimin onune gecemiyorumSeni korkutmak amacı zaten , boşanalım de sende , boşamaz emin ol
Haklisiniz az cok biliyolar ama hicbi zaman tam anlamiyla anlatmadim ben anlatmayinca oda hep kendini hakli cikardi yarin ailemlede konusucam insallah onlarinda destegini almaliyimBu adamı çekmeyin lütfen.
Sana böyle diye diye korkutuyor çünkü mayası bozuk bunun.
Dayak atmakla,sövmekle erkek olunuyor zannediyor.
Boşanmış kadın olmak seni ürkütmesin.
Ailem üzülür diyorsunya
Bir anneyim ben, evladım bilsem ki evlendigi yerde böyle muamele görüyor buna daha çok üzülürdüm ve bana anlatmaması derinden yaralardı.
O seni deniyor işte , öyle bi koca ile evli kalınmaz neredeyse aynı yaşıtız bende 3 yıllık evliyim canım. Herkes öyle der milletin lafına bakma , millete göremi düzenlicez kendimiziEtrafimdaki herkes o sensin yapamaz pisman olur diyo zaten ama o pismanligi yasayana kadar benim canimdan can gidiyo istedigimde o degil zaten keske simdi bosaniyorum diyip sonuna kadar lafimin arkasinda durabilsem korkularimin onune gecemiyorum
Lütfen anlatınHaklisiniz az cok biliyolar ama hicbi zaman tam anlamiyla anlatmadim ben anlatmayinca oda hep kendini hakli cikardi yarin ailemlede konusucam insallah onlarinda destegini almaliyim
Madem ailen arkanda onlarla da fikirlesAilem biliyo zaten arkamda olurlar ama onlarida uzmekten korkuyorum
Canım bu adam seni kendine köle diye mi almış.Gunaydin hanimlar caresiz kaldim uzun zamadir kendimi gucumu toplamaya calisiyorum henuz 20 li yaslardayim cocugum yok evliyim bi yandan okuyorum evlendigim gunden beri bir gulduysem 10 agladim hastaligimda agladigimda hic yanimda olmayan bi adam var karsimda surekli hizmet bekler kendi suyunu bile icemez hic temiz bi insan degil ne tuvalet adabi var ne baska bisey agzinda hep dayak yersin doverim soverim ben ne dersem o olur laflari vururda bana cok sinirlenirse kavgalar genelde onun istekleri yuzunden cikar ben haftanin iki gunu annesine giderim oturmaya o hergun gidiceksin diye kavga eder vaktim yok derim sonra arada arkadaslarimi gormek istesem madem vaktin var anneme git der kapali bi bayanim ama kendi istegimle kapandim pantolon vesaire giyiyorum cok abarti olmuyo kiyafetlerime dikkat ederim dizustu bisey giymem asla ama o parduse giyiceksin yoksa bosaniriz demeye basliyo boyle sacma sapan birsuru diretmeyle benimle kavga ediyo ve ben aptal gibi her dedigini kabul ediyorum cunku bosanmaktan cok korkuyorum oyle bi asilanmiski bana bosanmis kadin algisi bu halimden nefret ediyorum kendime saygim kalmadi lutfen yargilamayin sadece destek istiyorum ozellikle bosanmis bayanlardan bu durumumu pskolojik destek alarak atlatabilirmiyim aklima baska cozum yolu gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?