Bosanma korkusu

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Gunaydin hanimlar caresiz kaldim uzun zamadir kendimi gucumu toplamaya calisiyorum henuz 20 li yaslardayim cocugum yok evliyim bi yandan okuyorum evlendigim gunden beri bir gulduysem 10 agladim hastaligimda agladigimda hic yanimda olmayan bi adam var karsimda surekli hizmet bekler kendi suyunu bile icemez hic temiz bi insan degil ne tuvalet adabi var ne baska bisey agzinda hep dayak yersin doverim soverim ben ne dersem o olur laflari vururda bana cok sinirlenirse kavgalar genelde onun istekleri yuzunden cikar ben haftanin iki gunu annesine giderim oturmaya o hergun gidiceksin diye kavga eder vaktim yok derim sonra arada arkadaslarimi gormek istesem madem vaktin var anneme git der kapali bi bayanim ama kendi istegimle kapandim pantolon vesaire giyiyorum cok abarti olmuyo kiyafetlerime dikkat ederim dizustu bisey giymem asla ama o parduse giyiceksin yoksa bosaniriz demeye basliyo boyle sacma sapan birsuru diretmeyle benimle kavga ediyo ve ben aptal gibi her dedigini kabul ediyorum cunku bosanmaktan cok korkuyorum oyle bi asilanmiski bana bosanmis kadin algisi bu halimden nefret ediyorum kendime saygim kalmadi lutfen yargilamayin sadece destek istiyorum ozellikle bosanmis bayanlardan bu durumumu pskolojik destek alarak atlatabilirmiyim aklima baska cozum yolu gelmiyo

yaa böyle bir adamla bir ömür geçirebilecek misin? Daha çok gençsin boşan gitsin ya. Dünyanın sonu değil merak etme. Ne demek pardesü giyeceksin? Yarın bir gün eve de kapatır bu seni demedi deme

neden yargılayalım ki?

boşanmış biri değilim o konuda süreç nedir bilmiyorum ama ömrünü böyle bir insan yavrusuna! heba etme bence.

Neden erken evlendin? Ailenin desteği nasıl boşanmak istesen yanındalar mı? Seni çok fazla sindirmiş boşansan oh kurtuldum dersin . Kendine bu kötülüğü yapma herkesten önce sen kendine değer ver . Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Böyle bir adamı evliliği istemediğin bir hayatı yaşamak zorunda değilsin . Tek boşanan da sen değilsin . Elalem herşeyi söyler . Onlara göre yaşama

Evet yanimda olurlar umarim cesaretimi bi an once toplayabilirim

yaa böyle bir adamla bir ömür geçirebilecek misin? Daha çok gençsin boşan gitsin ya. Dünyanın sonu değil merak etme. Ne demek pardesü giyeceksin? Yarın bir gün eve de kapatır bu seni demedi deme
Oyle zaten sadece belli yerlere gitmeme izin verir o da bazen cani isterse

Seni korkutmak amacı zaten , boşanalım de sende , boşamaz emin ol

Bu adamı çekmeyin lütfen.
Sana böyle diye diye korkutuyor çünkü mayası bozuk bunun.
Dayak atmakla,sövmekle erkek olunuyor zannediyor.
Boşanmış kadın olmak seni ürkütmesin.
Ailem üzülür diyorsunya
Bir anneyim ben, evladım bilsem ki evlendigi yerde böyle muamele görüyor buna daha çok üzülürdüm ve bana anlatmaması derinden yaralardı.

Seni korkutmak amacı zaten , boşanalım de sende , boşamaz emin ol
Etrafimdaki herkes o sensin yapamaz pisman olur diyo zaten ama o pismanligi yasayana kadar benim canimdan can gidiyo istedigimde o degil zaten keske simdi bosaniyorum diyip sonuna kadar lafimin arkasinda durabilsem korkularimin onune gecemiyorum

Haklisiniz az cok biliyolar ama hicbi zaman tam anlamiyla anlatmadim ben anlatmayinca oda hep kendini hakli cikardi yarin ailemlede konusucam insallah onlarinda destegini almaliyim

Etrafimdaki herkes o sensin yapamaz pisman olur diyo zaten ama o pismanligi yasayana kadar benim canimdan can gidiyo istedigimde o degil zaten keske simdi bosaniyorum diyip sonuna kadar lafimin arkasinda durabilsem korkularimin onune gecemiyorum
O seni deniyor işte , öyle bi koca ile evli kalınmaz neredeyse aynı yaşıtız bende 3 yıllık evliyim canım. Herkes öyle der milletin lafına bakma , millete göremi düzenlicez kendimizi

Bir gulduysem on agladim. Bu ilerde hic gulmemeye dogru gidecek. En onemli sebebiniz bu. Mutsuzsunuz. Ve mutsuz insanlar bosanirlar

Haklisiniz az cok biliyolar ama hicbi zaman tam anlamiyla anlatmadim ben anlatmayinca oda hep kendini hakli cikardi yarin ailemlede konusucam insallah onlarinda destegini almaliyim
Lütfen anlatın
Böyle pis bir adamı çekmeyin.
Kendinize değer verin.
3 günlük dünya, değer mi sizce ?

Çok fazla taviz vermişsin seni avucuna aldığını dusunuyor çok şükür ailen var bak kimsesiz değilsin bosanalim mi diyor sende altta kalma eyv bosanalim de yanı ne oluyor böyle bir hodukle omur gecermi ? Çocuğun olsa yarın oburgun daha fena olur ezdirme kardeşim kendini

Ailem biliyo zaten arkamda olurlar ama onlarida uzmekten korkuyorum
Madem ailen arkanda onlarla da fikirles
Çok gencsin daha ilerde belki daha ağır şeyler yaşayıp yipranacaksin. Bosanmak ayıp bişey değil edebinle boşandıktan sonra neden ayıp olsun.

Canım bu adam seni kendine köle diye mi almış.
Yapma Allah aşkına, bizede boşanma kötü diye aşılandı, tamam keşke kimse boşanmasa ama bazı kırmızı çizgiler var onlar aşıldığında mecbursun boşanmaya. Adam seni dövüyor , söz hakkı vermiyor, lütfen boşanmadan çekiniyorum diye bunları kendine reva görme

lutfen yargilamayin sadece destek istiyorum ozellikle bosanmis bayanlardan bu durumumu pskolojik destek alarak atlatabilirmiyim aklima baska cozum yolu gelmiyo[/QUOTE]
KK bazı bayanları bazen sırf yorum yapayım popi olayım kırayım dökeyim diyerek yorum yaptığı için haliyle konu sahibesi de çekinmiş.
Tamam eleştriye açık olmak ayrı bişey, hassasken üstüne gidilmek ayrı bişey.
Sana gelirsek de canım, ondan korkmadığını özellikle de onsuzluktan korkmadığını ona bi şekilde belli etmen gerekir.
Doğanın kanunu bu, güçsüz olan eziliyor..

Reactions: mw-
Boşanmaya dair korktuğun ne ki tam olarak? Kendini 30 yaşında, 2 çocuklu ve hala bu adamla evli düşününce korkmuyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…