Bosanma korkusu

Değmeyecek insanları hayatınızdan çıkartın.
Bunun için de korkmayın.
Bırakacağınız hayat inanın geleceğinizden önemli değil!

Şiddet var mı ? Şiddetle tehdit mi ediyor ? orayı anlamadım.Boşanmakla tehdit ediyorsa sizde aynı blöfü yaptıgınızda tepkisini ölçün lütfen.. Ama kendinize dikkat edin.. İlk anda verdiği tepkide size yapamazsın edemezsin derse önlem alarak bu yola koyulursunuz.. Aksi durumda birlikte gerekirse anlaşmalı boşanırsınız.. Kendinize kötülük etmeyin.

psikolojik baskı suçtur ne yalan söylim kızkardeşim yaşadı diz üstü giymezdi konu bu değil sürekli baskı yapacak şey buluşu boşanalım tehditi alırken görmemiş sanki bu olaylar sohbetleri dinlemekle başladı elbise ve daha nicesi ....boşanma aşamasındalar..pişmanım diyip aynı olan adam, çünkü dediklerini yaptıkça kral sanıp dahada köleleştircek ve kendi egolarını tatmin ettikçe kişi haz duyacak olan sana olucak hasta olup mutsuz bir ömür eşlerin anlaşmaları çocuğa mutluluk vermeleri önemli...çocuğu yok ve ömür birkere boşanalım demek günah kapalı giy dio ama 3kez bunu deynce zaten dini istismar edio

Peki kardesiniz nasil su anda ruh hali

Hiçbir maddi gelirin yok,muhtemelen açıktan lise okuyorsun daha. Aileninde durumu pek parlak değil. Oraya gidip tıkılmaktan korkuyorsun. Boşanmaktan korkuyorumun açılımı bu. Hep bilindik hikayeler.
Kocanın değilde hocanın peşinden koşsaydın krşke..

lutfen yargilamayin sadece destek istiyorum ozellikle bosanmis bayanlardan bu durumumu pskolojik destek alarak atlatabilirmiyim aklima baska cozum yolu gelmiyo
KK bazı bayanları bazen sırf yorum yapayım popi olayım kırayım dökeyim diyerek yorum yaptığı için haliyle konu sahibesi de çekinmiş.
Tamam eleştriye açık olmak ayrı bişey, hassasken üstüne gidilmek ayrı bişey.
Sana gelirsek de canım, ondan korkmadığını özellikle de onsuzluktan korkmadığını ona bi şekilde belli etmen gerekir.
Doğanın kanunu bu, güçsüz olan eziliyor..[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim bu dusuncelo yorumunuz icin cok haklisiniz ben hep istediklerini yaparak kendimi ezdirdim sanki bi tek ben yurutmek icin ugrasmaliymisim gibi davrandim

Hic kimseye bu kadar icimden gelerek bosan dememistim herhalde.
Ya bu evlilik degil adam koca degil yani neden bunun cilesini cekiyorsun.
Zaten oldum olasi kocam izin vermiyor lafini anlamam. O ne demekse. Kafam almiyor.
O kim ki izin veriyor? O zaman o da sizden izin alsin.
Tek tarafli diktatörlük bunun adi. Esim bana sorar ben esime sorarim, izin adi altinda gecmez bu konu.
20 yasindasin yalnis hatirlamiyorsam cocuk da yokken ayril, her genc hata yapar. Bosanmis kadin bosanmis kadindir bu kadar. Seneler gecirirsen daha zor gelir bosanmak. Yeniyken hallet bu isi. Calis oku, gez. Hayirlisi önüne de cikar insallah.

şuan ohbe rahatlık varmış diyor kendi ayaklarının üstünde duruyor kafası rahat hergün bugün neyin kavgası olucak diye kapıyı açmıyorum diyor spora gidio işe arkadaşlarına ve yüzüne renk geldi dayak yemedi dayak dinen zaten suç bir insana zarar vermektir tekrar evlenip mutlu olurum inancı var kocası pişmaan olup tekrarlardı blöfü hasta bile etti dedklerni yptıkça hayatını kurtar çocukyok iken

Hayir universite okuyorum aksine ikinci universitem evlendim diye okumaktan vazgecmedim zor oluyo cok zorlandigim zamanlar oluyo ama bitirmeye calisiyorum henuz bi yerde calismadim o yuzden meslek sahibi degilim esim izin vermedi calismama ailemin durumu iyi Allah a sukur oraya gidip tikilmam durumu iyi olmamis olsa bile bunu mevzu etmem Allah a sukur elim ayagim tutuyo herkes gibi bende calisabilirim her korkuyu boyle konulara baglayip yargilamayin lutfen benim korkum kendimi toparlayamamak pskolojik olarak cokmek herkes ayni olmuyo kafamdaki korkular sizin bahsettiginizden cok daha farkli

kişilik yapısı sadist erkekler boşanmıyor zaten deyip ailesine söylemiyor zaten deyip avucumda benden vazgeçemiyor hissiyle dahada köleleştiriyor elinden geleni yapmışsın sevgi itmek deildir değişmicek

Ben psikolojik desteği canim benim ne var boşanmakta lütfen yapma. Millet bir konuşur iki konuşur bosver elalemi be yasadigini sen biliyorsun.

Boşanmış bir bayanım. Boşanmak o kadar da korkulacak bir şey değil. Sanırım sen ilk adımı atma cesareti gösteremiyorsun. O adımı atsan gerisi gelecek. Benim bir de çocuğum var ve ailemin yanında olmadığı başka bir şehirde yaşıyorum çocuğumla. o kadar çok boşanan var ki, boşanmışlık baskısını hiç girmedim, çünkü insanlar da artık evlenmek kadar boşanmanın da normal olduğunu biliyorlar.
Bu arada eşin gerçekten yaşanması zor biriymiş. Kendisine eş değil köle almış sanki. Eğer bu adamla yaşamaya devam edersen aradan yıllar geçtikçe sana yaptıkları normal gelmeye başlayabilir, içinde normalleştirebilirsin, adama bağımlı kurban modunda gezebilirsin. Psikolojin alt üst olur. O yüzden neden daha fazla katlanasın ki sana insan muamelesi yapmayan birine? İlk adımı atabilirsen gerisi çorap söküğü gibi gelir.

ailene söyle bütün yaptıklarını ayrılmıcaksan bile tavır koysunlr seni sahipsiz sanmasın çocuğun yok olsa bi bağınolcak ve onada yazık olcak ailen sana sahip çıkar 2.kere mutluluğu erteleme

Mesleğin var ama çalışmıyorsun. Çalışmana izin vermeyen adam okumana izin veriyor. Ailenin durumu iyi ve arkanda. Ee ozaman ne ? Ozaman ciddi özgüven sorunun olmalı. Psikolojik yardım alıp, herşeye daha güzel başlayabilirsin. Bu yaşta bu adamla bunları çekmek zorunda değilsin.

cocuk olmaması iyi.neden korkuyorsun?cevre ne der falan fılan mı?pekı sen cevrene göre yasadın ve bırgün hastalandın sormıcakmısın kendıne keske içimden gelenlerın hepsını gerceklestırseydım dıye.korkma yasın kücük bir iş yenı hayat ve kulaklarını tıka kım ne derse desin.sen sadece Allaha hesap ver gerisi hiççç önemlı degıl.o adam sana saygısız ve üstelik pis biri ileride cok gec kalırsın.bosan korkma kendın ol

Canım kendine yazık ediyorsun. Ömünü böyle geçiremezsin. Bi an önce gereğini yap, bu böyle devam etmez.

20li yaşlarındasın daha.Boşanan insanların anlına dul damgası vurmuyorlar sen soylemezsen kimse bunu anlamaz bilmez bile.Okulun bitince işe başlarsın yeni bi sosyal çevre edinirsin.Günün birinden gerçekten seni seven değer veren biriyle karşılaşırsın.Hepsini geç özgür olursun.
Ama şimdi cesaret edip boşanmazsan daha çok sineceksin.Sonra çocuğun olacak bu seferde çocuğum için katlanıyorum diyeceksin.Cesaretin tamamen kırılacak.Seni muhtemelen çalıştırmayacak evde hizmetçiden farksız olacaksın asla kendine ait bi hayatın olmayacak.
Seçim senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…