Eğer paraya ihtiyacım yoksa, bir çocuğunuz yoksa anlaşmalı boşanmanın tavsiye ederim.. Bu adamla ne kadar erken bağlarını koparırsan o kadar iyi.. Çekişmeli boşanmalar uzun sürüyor diye biliyorum.. O defteri kapatman için boşanman lazım uğraştıkta o da çamur atacaktır..Bu foruma daha oncelerden evlilikte sorunlarimi anlatmistim. ama....
Oysa evlilik hukuken son bulmadıkça karı kocanın sadakat gösterme yükümlülüğü devam eder.Eşlerin bir arada bulunmamaları,onlara evlilik birliği kapsamındaki karşılıklı sadakat yükümlülüğünü ihlal etme hakkı vermez.
Bu maadeyi avukatim bizzat bosanma davama gecti.
Arkadaslar biri bana akil versin lutfen !!! Biz esimle bosanma asamasindayiz yani hala hukuken evliligimiz son bulmadi ama esim 28 yasinda 18 yasindaki bir kizla iliskisinin oldugunu ogrendim. Bunu facebook'tan gordum ve su an soktayim. Kiz duvarina esimle iliski oldugunu yazmis ve kizda onunla sarilirken fotoraflarini duvarina atmis bunu herkes gorebiliyor. Kendisine yuksek tazminata bosanma davasi actim ama goruyorumki hala akillanmamis.
Sizce esim oyunmu oynuyor beni provoke etmek icin ? Ne yapmam lagzim ?
bu belgeleri kayit ettim ve avukatima gonderdim cunku evlilik hukuken son bulmadikca eslerin sadaktli olmasi gerekiyor. Lutfen biri bana akil versin !!!
Eğer paraya ihtiyacım yoksa, bir çocuğunuz yoksa anlaşmalı boşanmanın tavsiye ederim.. Bu adamla ne kadar erken bağlarını koparırsan o kadar iyi.. Çekişmeli boşanmalar uzun sürüyor diye biliyorum.. O defteri kapatman için boşanman lazım uğraştıkta o da çamur atacaktır..
Eşiniz bu maddeyi bilmeyecek kadar saf olabilir mi ya
Facebooka alenen koymuş bir de hemen görüntülerini falan alın bence
Eğer paraya ihtiyacım yoksa, bir çocuğunuz yoksa anlaşmalı boşanmanın tavsiye ederim.. Bu adamla ne kadar erken bağlarını koparırsan o kadar iyi.. Çekişmeli boşanmalar uzun sürüyor diye biliyorum.. O defteri kapatman için boşanman lazım uğraştıkta o da çamur atacaktır..
canım bunu bilerek niye yapsın. sonuçta kendi aleyhine olan bişey.. düşünememiştir.
yok kendisi saf degildir ama nasil boyle bisey yapti anlam veremiyorum acaba beni provoke etmeyi calisiyor cunku bu tur oyunlari bir kac kez yapmisti !!! Evet aldim goruntuleri hemen avukatima gonderdim fotoraflarda o kizla birlikte sariliyorlar filan
Bunu bilmeyecek kdr aptal olamaz bu adam !!! cok tuhafima gitti ben bu kiza esimle iliskinmi var diye yazdim ve sonrasinda duvarina aynen su yaziyi yazmis "werdigim emek Bosa gitmemis yani bütün dersleri gecmisim demek Ay" ve surekli bu smilerle ""
Sonrada bu kiz fotoraflari yayinlamis herkese acik ama onunla iliskisi oldugunu belirtmis ve buda herkese acik yani gizlememis
Tuhaf degilmi cnm sence ???
Uf çok iyi olmamış mı ama ya ben çok sevindim valla burdan oh olsun :))kız yayınlamışsa eşin yayınlamamışsa, kız büyük bir pot kırmış eşin haber alınca kızar kıza. kızın yaşı küçük ya düşünememiştir
tebrik ederim akıllı kadınsınız vesselam :) bence elinizde böyle bir kanıt varken çekinmeyin tazminat davası açın evliliğin temel birliği sarsılmış oluyor ve benim bildiğim bu davayı lehinize çevirir direkt. Daha önce de yaptıysa gerçekten provoke etmek için yapmış olabilir ama çok aptalca bir şey yapıp elinize düşmüş resmen :)
Bosanma davami actim tazminatli evlilik birliginin temelinden sarsilmasi seklinde ve esimin ayrilik donemlerinden sadakatsiz tutumlar icinde oldugunu belirttim ve bu goruntuler sonradan elime gecti ama zaten avukatim bu sadakatsizlik maadesini tebligata gecti ve gercektende elimdede cok buyuk deliller var !!! cogu kez bu tarz eylemlerde bulundu sirf beni provoke etmek icin. AMA HALA AKLIM ALMIYOR NASIL BOYLE BIRSEY YAPAR BAZEN DIYORUM ACABA AVUKATINA PARAMI VERDI EKSTRADAN DAVAYI NE YAPIP EDIP KAZANSIN DIYE ONAMI GUVENIYOR ACABA vallah benim bildigim bu sahiz saf degil ama bu nasil oluyor halende anlamis degilim !!!!
kız yayınlamışsa eşin yayınlamamışsa, kız büyük bir pot kırmış eşin haber alınca kızar kıza. kızın yaşı küçük ya düşünememiştir
Kıyamam ya paranoyak etmiş seniama sen demedin mi kız yayınlamış diye belki eşinin haberi yoktur kızda şifresi falan vardır yapmıştır bir delilik olamaz mı?
Her şeye rağmen kanıtları elinde tutarsın -öyle bir şey olmaz ya diyelim oldu- o zaman başka avukat tutarsın canım ama hakkını ara! :)
dipnot: boşanma sebebinizi çok merak ettim ama burnumu sokmamam lazım sanırım saygısızlık etmek istemiyorum
Ya bu kiz yigenim yasinda !!! nasil boyle bir davranisin icine girebilir bu insan hala aklim almiyor o fotofarlari oyle bir yayinlamislarki sanki gosteris amacli !!! Vallah bu adamdan hersey beklenir
işte aklınca çıtır kız havalarıyla seni kıskandıracak şapşal:)) ama sen sakinliğini koru bence cool kadın ol canım onlar çatlasın
kız da bişey zannetmiştir ama senin istemediğin attığın çöpü tırtıklaması gibi bişey bu
dipnot: ay ne laf söyledim adama şimdi gelip beni de şikayet ediyomuş
canım bunu bilerek niye yapsın. sonuçta kendi aleyhine olan bişey.. düşünememiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?