Bosanma maddelerinde sadakatsizlik !!!

18 yasındaki bir cocukla birlikte olacak kadar sapıksa inan bana aklına provake etmek vs gelmez.

Avukat gereğini yapacaktır mutlaka

Bence kızın resimleri gördüğünden ya da sizin gördüğünüzden haberi yoktur. Çekişmeliye dönerse dava uzar. Ama bunu kullanırsanız erken sonuçlanabilir dava zaten hayatında biri var diyerek sonuçta zaten boşanıyorsunuz hem bunu inkar etmek eğer provake amaçlı değilse çok kolay ilişkim yok kız öyle şeyler paylaşmış yazmış diyebilir. Kıza da sildirir büyük ihtimal. Yani şimdi evlenmeden aldatıldığınız için mi yoksa boşanmayı kolaylaştırmak için mi üzerinde duruyorsunuz ben mahkemeye bunu sunardım daha çabuk bitmesi açısından ama umrumda bile olmazdı boşanacağıma göre zaten karaktersiz olduğunu anlamışımdır. Tazminat filan derseniz konu çok uzar kendini aklar gibi geliyor bana. Tazminat olunca davalar çok uzuyor çekişmelerde hangisini seçeceğinize siz karar vereceksiniz. Ama kızın emeğimin karşlığını almışım sınıfı geçmişim demesi size değil bence bu hafta sınav haftası sınavı vardı mutlaka onlardan geçmiş size yazılan bir şey değil yani. Ama keşke kıza yazmasaydınız eşiniz sizin haberiniz olduğunu biliyor artık sildirir resimleri herşeyi.

Bence amacı provake etmek değil de her şeyi göze almış diyelim..

Ya da IP numarasıyla işi sağlama aldı ben yapmadım diyecek

ne kadar zor bir durum olsada nihayetinde bu iş bir gün bitecek ne kadar çabuk o kadar iyi olur sizin açınızdan... hayatınızı daha hızlı yoluna koyarsınız hiç olmazsa...eşiniz sizi gözden çıkarmış uzunca süredir sanırım.... kendini boşandı kabul edip yeni ilişkilere başladığına göre evli kalmanın pek de lüzumu yok davayı uzatıp. tahminen havalarda uçuyordur kendinden küçük kızla beraber diye. dava maddelerinden pek anlamam ama onun soy adını bile taşımanıza değmez sizi aldatmış başkasında kalbi olan bir adamın

Ben,m bi arkadaşım vardı önceden bana hep erkek olsam senin gbi kızı kaçırmam çok güzelsin diodu vs. Daha sonra arkadaşım bi havalara girdi sürekli bi yerime bi kulp takıo senin elti gibi bnde snir olmaya başladım . Senin saçın orjinal değil kısa hiç uzamıo mu sen yüzüne çok makyaj yapıon ay nasıl sinir ediodu beni . Sonra düşündüm kendime kendime dedim ki kırılcak diye ben neden söylemiom ki dedim ben sinir olcağıma o dert etsin kndine dedim o bana bişi dedi mi bende kndimi över lafı ona getirir bırakırdım . Kadın dediğin bakımlı olcak seksi olcak makyaj yapmazsam pasaklı gibi ne o öyle sende ruh gbi gezion ortalıkta azcık makyaj ypta renk gelsin yüzüne diodum Zayıfım diye laf atıodu hamsi gibisin diyodu ben kendime göreyim ilerde doğum falan zaten bir sürü kilo alınıo ama ben almam benim yapım böyle . Senin dikkat etmen lazım senin yapın var sen bi doğum yapsan alır başını gidersin diyodum şimdi artık yapamıo vazgeçti uğraşmaktan bnce sende böyle yap canım onun içine otursun ki yapamasın

Bence esin tazminat i bosanmayi çoktan geçmiş seni üzmek derdinde....

Bunlari görup canin acisin diye.... Çekişmeli bosanmandan asla vazgeçme her şey senin lehine çünkü dersini alsin o adam da ...

Vallah cnm ben gulumuyorum resmen bu olanlara... Ne kdr karaktersiz bir insan oldugunu yine gosterdi bana. Ama esim bu kizla cektirdigi fotoraflari begenmemis. Haberi'de var bunlari yayinladigindan. Kiz'da sacma sapan seyler yazmis beni cekemeyenler yorum atsin gibisinden guya gonderme yapiyor aklinca aptal.

Kesinlikle cekismeli bosanmadan vazgecmicem zaten bunun yaptigi sadakatsizlik bir degil iki degil daha neler yapti bu adam neler.

Bende diyorum keske o mseji atmasaydim. Ama fotoraflar hala duruyor sildirmemisler. Bu fotoraflar normal degilki resmen sarma dolas birbirlerine sarilmislar filan. Kiz Askim filan yazmis ve ben bunlarin hepsini zaten avukatima gonderdim.

Beğenme yapmadıysa nasıl haberi olacak boşanmada onu haksız duruma düşüreceğini düşünmez hiç hem her yazdığını kızın neden üzerinize alınıyorsunuz derslerimi geçtim demesinden bile kendinize pay çıkarmışsınız sürekli onu takip halindesiniz öncelikle hala eşinizi seviyorsunuz sanırım ki resimleri ondan sindirememişsiniz. Kıza mesaj yazdım demiştiniz cevap vermedi mi keşke yazmasaydınız çekişmeli olacak olacakta bu ülkede aleni aldatanlar bile paçayı sıyırıyor be canım. Sildirir kıza yazıları resimleri ya da her resim çektirdiğimle aramda bir şey mi olacak o benim arkadaşım hem çok küçük benden bir şey olması imkansız dese yani sosyal medyayla olacak iş değil bu ben olsam hemen boşanmak isterdim böyle bir adamdan. Belki de özellikle çekişmeli gitsin boşamayın uzatın diye yapıyor ne biliyorsunuz Allahından bulsun der çeker giderdim ha bu arada tabi bir kadınla bassam zabıt tuttursam çevremden birileri tanık olsa elele göz göze şahit tutarım onları vs ama böyle bir durumda ne yapılır bilemiyorum özellikle çekişmeliye götürüyor olabilir sizi dikkat edin.

18 yasındaki bir cocukla birlikte olacak kadar sapıksa inan bana aklına provake etmek vs gelmez.

Avukat gereğini yapacaktır mutlaka

eLmayRa_ bende 18 yaşındayım inanmıcaksın belki ama çevremdeki arkadaşlarım 25 yaştan aşağısını kabul etmiyor sevgili olarak. Yani 18 yaş artık çocuk olmaktan çıktı.

eLmayRa_ bende 18 yaşındayım inanmıcaksın belki ama çevremdeki arkadaşlarım 25 yaştan aşağısını kabul etmiyor sevgili olarak. Yani 18 yaş artık çocuk olmaktan çıktı.

Sen 18 yasında mısın? KK da epeydir böyle soka girmemiştim.

Keşke herkes senin gibi bilincli bir genc olsa :)

Soka girdim yazamadım bile yorum

Sen 18 yasında mısın? KK da epeydir böyle soka girmemiştim.

Keşke herkes senin gibi bilincli bir genc olsa :)

Soka girdim yazamadım bile yorum
nidenn bende bilinçliyim elmi abla aşk olsun

mercan ben seni 27 28 sanıyodum

Elmy abla bende küçük ama bilinçli bir kız değil miyim aşk olsun

Öylesin minikkusum da yine de Mercani cok cok olgun geliyodu bana, yani öyle de yasını 30 fln zannediyordum Hatta en sevdiğim yorumculardan biridir kendisi

Olgunlukta bir iltifat sayılır teşekkür ederim Anneme göstericem bu yorumu kendisi bir türlü büyüyemedin diyor da bana

Konu sahibi konunu dağıttık biraz kusura bakma

Elmy abla bende küçük ama bilinçli bir kız değil miyim aşk olsun

Kücül de cebime gir bebişim
Olgunlukta bir iltifat sayılır teşekkür ederim Anneme göstericem bu yorumu kendisi bir türlü büyüyemedin diyor da bana

Konu sahibi konunu dağıttık biraz kusura bakma

Annenin ellerinden öperim, ona de ki; elmy benim yazdıklarımı beğeniyle takip ediyormuş ve cok beğeniyormuşşş

Kücül de cebime gir bebişim

Annenin ellerinden öperim, ona de ki; elmy benim yazdıklarımı beğeniyle takip ediyormuş ve cok beğeniyormuşşş

Çok teşekkür ederim bende sizin yorumlarınızı beğeniyorum zaten sürekli beğendiğim için anlamışsınızdır Çok yüz buldum bundan sonra size elmy diyebilir miyim Ya da demeyedebilirim tabi :)

Esimi sevmiyorum ondan tiksiniyorum resmen. Migdem kaldirmiyor artik bazi seyleri. Bu davada esim kusurlu zaten ve avulatim sadakatsizlik maadesini gectigi icin bende delil topladim yani fotoraflari sindirememe gibi bir olay soz konusu degil.
Ben zaten cekismeli bosanma davasi actim kiz zaten onunla iliski oldugunu duvarinda belirtmis yani fotoraflardan ziyade bunuda yapmis. Ve ben bunlarin goruntulerini zaten avukatima postaladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…