Bu foruma daha oncelerden evlilikte sorunlarimi anlatmistim. ama....
Oysa evlilik hukuken son bulmadıkça karı kocanın sadakat gösterme yükümlülüğü devam eder.Eşlerin bir arada bulunmamaları,onlara evlilik birliği kapsamındaki karşılıklı sadakat yükümlülüğünü ihlal etme hakkı vermez.
Bu maadeyi avukatim bizzat bosanma davama gecti.
Arkadaslar biri bana akil versin lutfen !!! Biz esimle bosanma asamasindayiz yani hala hukuken evliligimiz son bulmadi ama esim 28 yasinda 18 yasindaki bir kizla iliskisinin oldugunu ogrendim. Bunu facebook'tan gordum ve su an soktayim. Kiz duvarina esimle iliski oldugunu yazmis ve kizda onunla sarilirken fotoraflarini duvarina atmis bunu herkes gorebiliyor. Kendisine yuksek tazminata bosanma davasi actim ama goruyorumki hala akillanmamis.
Sizce esim oyunmu oynuyor beni provoke etmek icin ? Ne yapmam lagzim ?
bu belgeleri kayit ettim ve avukatima gonderdim cunku evlilik hukuken son bulmadikca eslerin sadaktli olmasi gerekiyor. Lutfen biri bana akil versin !!!
Bence esin tazminat i bosanmayi çoktan geçmiş seni üzmek derdinde....
Bunlari görup canin acisin diye.... Çekişmeli bosanmandan asla vazgeçme her şey senin lehine çünkü dersini alsin o adam da ...
Bence kızın resimleri gördüğünden ya da sizin gördüğünüzden haberi yoktur. Çekişmeliye dönerse dava uzar. Ama bunu kullanırsanız erken sonuçlanabilir dava zaten hayatında biri var diyerek sonuçta zaten boşanıyorsunuz hem bunu inkar etmek eğer provake amaçlı değilse çok kolay ilişkim yok kız öyle şeyler paylaşmış yazmış diyebilir. Kıza da sildirir büyük ihtimal. Yani şimdi evlenmeden aldatıldığınız için mi yoksa boşanmayı kolaylaştırmak için mi üzerinde duruyorsunuz ben mahkemeye bunu sunardım daha çabuk bitmesi açısından ama umrumda bile olmazdı boşanacağıma göre zaten karaktersiz olduğunu anlamışımdır. Tazminat filan derseniz konu çok uzar kendini aklar gibi geliyor bana. Tazminat olunca davalar çok uzuyor çekişmelerde hangisini seçeceğinize siz karar vereceksiniz. Ama kızın emeğimin karşlığını almışım sınıfı geçmişim demesi size değil bence bu hafta sınav haftası sınavı vardı mutlaka onlardan geçmiş size yazılan bir şey değil yani. Ama keşke kıza yazmasaydınız eşiniz sizin haberiniz olduğunu biliyor artık sildirir resimleri herşeyi.
Vallah cnm ben gulumuyorum resmen bu olanlara... Ne kdr karaktersiz bir insan oldugunu yine gosterdi bana. Ama esim bu kizla cektirdigi fotoraflari begenmemis. Haberi'de var bunlari yayinladigindan. Kiz'da sacma sapan seyler yazmis beni cekemeyenler yorum atsin gibisinden guya gonderme yapiyor aklinca aptal.
Kesinlikle cekismeli bosanmadan vazgecmicem zaten bunun yaptigi sadakatsizlik bir degil iki degil daha neler yapti bu adam neler.
18 yasındaki bir cocukla birlikte olacak kadar sapıksa inan bana aklına provake etmek vs gelmez.
Avukat gereğini yapacaktır mutlaka
eLmayRa_ bende 18 yaşındayım inanmıcaksın belki ama çevremdeki arkadaşlarım 25 yaştan aşağısını kabul etmiyor sevgili olarak. Yani 18 yaş artık çocuk olmaktan çıktı.
nidenn bende bilinçliyim elmi abla aşk olsunSen 18 yasında mısın?KK da epeydir böyle soka girmemiştim.
Keşke herkes senin gibi bilincli bir genc olsa :)
Soka girdim yazamadım bile yorum
mercan ben seni 27 28 sanıyodumeLmayRa_ bende 18 yaşındayım inanmıcaksın belki ama çevremdeki arkadaşlarım 25 yaştan aşağısını kabul etmiyor sevgili olarak. Yani 18 yaş artık çocuk olmaktan çıktı.
Sen 18 yasında mısın?KK da epeydir böyle soka girmemiştim.
Keşke herkes senin gibi bilincli bir genc olsa :)
Soka girdim yazamadım bile yorum
mercan ben seni 27 28 sanıyodum
nidenn bende bilinçliyim elmi abla aşk olsun
Öylesin minikkusum da yine de Mercani cok cok olgun geliyodu bana, yani öyle de yasını 30 fln zannediyordumHatta en sevdiğim yorumculardan biridir kendisi
Elmy abla bende küçük ama bilinçli bir kız değil miyim aşk olsun
Olgunlukta bir iltifat sayılır teşekkür ederimAnneme göstericem bu yorumu kendisi bir türlü büyüyemedin diyor da bana
Konu sahibi konunu dağıttık biraz kusura bakma
Kücül de cebime gir bebişim
Annenin ellerinden öperim, ona de ki; elmy benim yazdıklarımı beğeniyle takip ediyormuş ve cok beğeniyormuşşş
Beğenme yapmadıysa nasıl haberi olacak boşanmada onu haksız duruma düşüreceğini düşünmez hiç hem her yazdığını kızın neden üzerinize alınıyorsunuz derslerimi geçtim demesinden bile kendinize pay çıkarmışsınız sürekli onu takip halindesiniz öncelikle hala eşinizi seviyorsunuz sanırım ki resimleri ondan sindirememişsiniz. Kıza mesaj yazdım demiştiniz cevap vermedi mi keşke yazmasaydınız çekişmeli olacak olacakta bu ülkede aleni aldatanlar bile paçayı sıyırıyor be canım. Sildirir kıza yazıları resimleri ya da her resim çektirdiğimle aramda bir şey mi olacak o benim arkadaşım hem çok küçük benden bir şey olması imkansız dese yani sosyal medyayla olacak iş değil bu ben olsam hemen boşanmak isterdim böyle bir adamdan. Belki de özellikle çekişmeli gitsin boşamayın uzatın diye yapıyor ne biliyorsunuz Allahından bulsun der çeker giderdim ha bu arada tabi bir kadınla bassam zabıt tuttursam çevremden birileri tanık olsa elele göz göze şahit tutarım onları vs ama böyle bir durumda ne yapılır bilemiyorum özellikle çekişmeliye götürüyor olabilir sizi dikkat edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?