Çok teşekkür ederim bende sizin yorumlarınızı beğeniyorum zaten sürekli beğendiğim için anlamışsınızdır Çok yüz buldum bundan sonra size elmy diyebilir miyim Ya da demeyedebilirim tabi :)
Esimi sevmiyorum ondan tiksiniyorum resmen. Migdem kaldirmiyor artik bazi seyleri. Bu davada esim kusurlu zaten ve avulatim sadakatsizlik maadesini gectigi icin bende delil topladim yani fotoraflari sindirememe gibi bir olay soz konusu degil.
Ben zaten cekismeli bosanma davasi actim kiz zaten onunla iliski oldugunu duvarinda belirtmis yani fotoraflardan ziyade bunuda yapmis. Ve ben bunlarin goruntulerini zaten avukatima postaladim.
Dava acildigi an biter o sadakat isleri. O maddeden ekmek cikmaz size. Manevi olarak hakim etkilenir belki sadece odur hukuken dava acildi mi sorumluluk biter. 2 seneyi bulan cekismeli davalar var, karsi taraf zorluk cikariyo diye millet yalniz mi kalacak
Cok af edersiniz ama esiniz serefsizin ta kendisi.
Allahindan bulsun.
Bazen insan yipranmamak adina hic bir sey istemeden sadece kurtulmak istiyor.
Ama ne yapin ne edin bes kurussuz birakin o insan kiliginda dolasan mahlukati.
Allah yardimciniz olsun.
Dava acildigi an biter o sadakat isleri. O maddeden ekmek cikmaz size. Manevi olarak hakim etkilenir belki sadece odur hukuken dava acildi mi sorumluluk biter. 2 seneyi bulan cekismeli davalar var, karsi taraf zorluk cikariyo diye millet yalniz mi kalacak
Konu açıldığından beri hiç böyle düşünmemiştim ama siz söyleyince aklıma geldi, benim de tanıdıklardan 3 yıllık çekişmeli boşanamayan biri vardı. Uzatmalı da bir ilişkisi. Zaten boşanır boşanmaz evlendiler.
Konu sahibi sizin ne kadar oldu dava açılalı?
Dava acildigi an bitmiyor iste hala sadakat yukumlulugu devam ediyor bu maadde bosanma kanununda var hatta avukatimda bu maadeyi dilekceme gecti o zmn herkes istedigi gibi iliski yasasin olurmu oyle sey bu kdr kolaymi bir insanin hayatiyla oynamak yok oyle !!! Evlilik hukuken son bulmadikca sorumluluk devam ediyor
Konu açıldığından beri hiç böyle düşünmemiştim ama siz söyleyince aklıma geldi, benim de tanıdıklardan 3 yıllık çekişmeli boşanamayan biri vardı. Uzatmalı da bir ilişkisi. Zaten boşanır boşanmaz evlendiler.
Konu sahibi sizin ne kadar oldu dava açılalı?