Boşanma,nafaka .. Sizce ne yapmaliyim

Anlaşmalı bosanacaktik ama eşim cok çirkinleşti. 500 tlden fazla nafaka.vermem diyor. 5000 maaşı var resmiyette ama aslında 8500 aliyor. Ev almistik kredi ödüyor. Başka borçları da var biliyorum.o yüzden yüklenmek istemiyorum. Ama avukat evde de hakkin var hakkin olanı al diyor. Sizce nafaka dışında başka bisey talep etmesem aptallık mi olur. Bebeğim olmasa kuruşuna tenezzül etmeyecegim. Benim durumumda olan arkadaşlar ne yaptı acaba merak ediyorum..
Arkadaşların dediği gibi evin yarısını al.
1500 nafaka de 1000 liraya razı ol ama 500 çok komik bir rakam o maaş için.

Bazı erkekler eşlerinden boşanınca çocuklarından da ayrılıyor. Bunun mantığı nedir çözemedim. Babalık evli kalındığı sürece devam ettirilecek bir vasıf değil ki..

Arkadaşların dediği gibi evin yarısını al.
1500 nafaka de 1000 liraya razı ol ama 500 çok komik bir rakam o maaş için.
evin kredisi devam ediyor. Ama satılsa kredi odense elde 200bin kalır en az.. Bana anlaşmalı boşanma için dilekçe getirdi. 500 nafaka 15bin de tazminat verecekmiş....para Yi sen yiyeceksin diyor ben kızım için her ay onun hesabina para atarim 18ine geldiğinde çeker diyor.. Sen.dokunamaSin diyor. .. Adamın içinden canavar çıktı resmen..

evin kredisi devam ediyor. Ama satılsa kredi odense elde 200bin kalır en az.. Bana anlaşmalı boşanma için dilekçe getirdi. 500 nafaka 15bin de tazminat verecekmiş....para Yi sen yiyeceksin diyor ben kızım için her ay onun hesabina para atarim 18ine geldiğinde çeker diyor.. Sen.dokunamaSin diyor. .. Adamın içinden canavar çıktı resmen..
Senden daha güvenilir mi o. Asla yanaşma. 15 bin tazminat ne ki? Ne demek çocuk adına o para biriktirecekmiş. Sağlam bir avukatla anlaş bence ama sakın anlaşmalı boşanma (bu şartlarda).çocuk kandırıyor sanırım. 5000 maaşa 1000 nafaka alıyorum tatlım . Ve kendime harcama şansım yok okul ücreti aylık 1500. Bu çocuk hep küçük kalmıyor büyüyor. En iyi şartları yaşamayı hak ediyor

Hic o.acıdan bakmamistim. Evet evli kalsak ilköğretimde özele gondermeyi düşünüyorduk. Güya cok sever çocuğunu ama iste ...
Valla şöyle bunu o zaman. Bosaninca niye özel okula gitmeyecekmiş. Esasında bosanirsak ben başkası ile evlenirim o yüzden çocuk sende kalacak gibi bir laf edip bir paçalarını tutuşturmak lazım ama.

bunları söylediğim için beni cirkeflik ve paragozlukle suçladı.. Kanunen.boyle evet. Ama bunları istemek cok mu sizce. Onun da borçları var. Ama evi.satsa borcunu.kapattıktan sonra eline 200bin.civarinda para kalır.
Aman onun demesiyle olmaz ki hakim ne takdir ederse onu vermek zorunda. Cirkinlesmesi vermek istememesinden hiçbir sey istemeden basıp gitmeni istiyor.geri adım atmayın bence.

Senden daha güvenilir mi o. Asla yanaşma. 15 bin tazminat ne ki? Ne demek çocuk adına o para biriktirecekmiş. Sağlam bir avukatla anlaş bence ama sakın anlaşmalı boşanma (bu şartlarda).çocuk kandırıyor sanırım. 5000 maaşa 1000 nafaka alıyorum tatlım . Ve kendime harcama şansım yok okul ücreti aylık 1500. Bu çocuk hep küçük kalmıyor büyüyor. En iyi şartları yaşamayı hak ediyor
ben de onu diyorum iste. Özel okula gitmezse eğitimi karşılarım diyor. Bunun kursu var özel ihtiyaçları var herşeyi düşünmek lazim...zaten evliliğinin bitiyor olması beni yeterince uzuyor.bir de bu konuları tartışmak beni hepten çökertiyor. Güçlü olmam lazim .. Hepinize teşekkürler cevaplariniz için

Aman onun demesiyle olmaz ki hakim ne takdir ederse onu vermek zorunda. Cirkinlesmesi vermek istememesinden hiçbir sey istemeden basıp gitmeni istiyor.geri adım atmayın bence.
belki de beni yıldırmaya çalışıyor. Demek.ki kavgada taniyacakmisim kaç yıllık sevdiğim adami

• Beğen
Reactions: Den
Valla şöyle bunu o zaman. Bosaninca niye özel okula gitmeyecekmiş. Esasında bosanirsak ben başkası ile evlenirim o yüzden çocuk sende kalacak gibi bir laf edip bir paçalarını tutuşturmak lazım ama.
paçası tutsmaz bence.. Beni başkasi ile düşünmek onu hic etkilemiyor.. Çocuğa da bakamaz zaten bu nu da biliyor.

burda tartışılacak şey tenezzül edip etmememek değil, hakkınız olanı almak isteip istememektir bence. sonradan pişman olmamak için hakkınız olanı alın, hatta ek gelirini vs avukatınıza söyleyin öyle şu kadar veririm vs demekle olmaz bu işler, 2-3 ay ödeyecek işlerim yolunda gitmiyor ödeyemiyprum diyecek. tabiki canıı acıtacak sözleriyle, tabi ki "paragöz" diyecek. ne demesini bekliyordun," al hayatım bu 2000 sizin siz mağdur olmayın ben dayanamam" mı diyecekti???kucağında bebeğinle sen kalacaksın. ki kalmasan bile hakkınızı bırakmayın elin kadınlarıyla yemesine çanak tutmayın. ben naaptım, çok bekledim maaşına haciz koydurdum şimdi seyrediyorum. pişman değilim.
İnş ben de yaparım çünkü bu adamlar gram saygı ve vicdan haketmiyor benim x de anlaşmalı olsun deyip durdu simdi de çok zor durumdayım ayaklari yapıyor avukatı ile birlikte ama enin de sonunda alcam hakkım olanı vazgeçeyim diye uğraşıyor ama yağma yok.

İnş ben de yaparım çünkü bu adamlar gram saygı ve vicdan haketmiyor benim x de anlaşmalı olsun deyip durdu simdi de çok zor durumdayım ayaklari yapıyor avukatı ile birlikte ama enin de sonunda alcam hakkım olanı vazgeçeyim diye uğraşıyor ama yağma yok.
senin çocuk var.mi... Benimki de iste doldurmuş biseyler imzala diyor.. Evet acımamak lazim hakkaten . Bizim duygusal olduğumuzu biliyorlar ordan vurmaya calisiyorlar

ben de onu diyorum iste. Özel okula gitmezse eğitimi karşılarım diyor. Bunun kursu var özel ihtiyaçları var herşeyi düşünmek lazim...zaten evliliğinin bitiyor olması beni yeterince uzuyor.bir de bu konuları tartışmak beni hepten çökertiyor. Güçlü olmam lazim .. Hepinize teşekkürler cevaplariniz için
Canım açıkçası maalesef anne olunca çok kendimiz için üzülemiyoruz. Süreç bitince kemiklerinin ağrıdığını hissedeceksin

İnanın karar verdik akşamına ben hazırladım bir sözleşme gel imzala bitsin bu is dedi ben de o kadar sinirlendim ki ben olayı hazmedemeden o avukat bulup sözleşme yapmış demek ki hep varmış aklında da bahane ediyormuş çocuğum yok olsa idi daha da süründürür hic acımazdım ki bana göre daha çocukluktan ergenliğe geçememiş bir adam baba olmamalı zaten.
Ben evliyken de adamdan kurtulmak istiyordum ama bırakmıyordu herhalde sonunda yedek buldu öyle bıraktı diyorum simdi de baska kadın sayesinde uzamadan 5 10 neyse versin bitsin bu iş diyorum.
Ki sizin evladınız var isteyin zaten vermemek için uğraşıp iftiralar atacaktır.
Hic ona da üzülmeyin o kaybetti bir aileyi yuvayı.
Ne yaparsa yapsın siz evladınızı düşüşün.

İnanın karar verdik akşamına ben hazırladım bir sözleşme gel imzala bitsin bu is dedi ben de o kadar sinirlendim ki ben olayı hazmedemeden o avukat bulup sözleşme yapmış demek ki hep varmış aklında da bahane ediyormuş çocuğum yok olsa idi daha da süründürür hic acımazdım ki bana göre daha çocukluktan ergenliğe geçememiş bir adam baba olmamalı zaten.
Ben evliyken de adamdan kurtulmak istiyordum ama bırakmıyordu herhalde sonunda yedek buldu öyle bıraktı diyorum simdi de baska kadın sayesinde uzamadan 5 10 neyse versin bitsin bu iş diyorum.
Ki sizin evladınız var isteyin zaten vermemek için uğraşıp iftiralar atacaktır.
Hic ona da üzülmeyin o kaybetti bir aileyi yuvayı.
Ne yaparsa yapsın siz evladınızı düşüşün.
erkekler bize gore daha stratejik düşünüyor ve davranıyor. Kimbilir ne tilkiler donuyor kafalarında. Biz duygusal düşünüyoruz duygularımıza esir oluyoruz ama onlar bizim gibi değil.. Çocuğun olmadığı için daha kolay atlatirsin. Çocuk olunca insan kendi için uzulemiyor.bile

erkekler bize gore daha stratejik düşünüyor ve davranıyor. Kimbilir ne tilkiler donuyor kafalarında. Biz duygusal düşünüyoruz duygularımıza esir oluyoruz ama onlar bizim gibi değil.. Çocuğun olmadığı için daha kolay atlatirsin. Çocuk olunca insan kendi için uzulemiyor.bile
aynen açıkçası ben de de duygu bitti ben de onun gibiyim ve onu anlıyorum eskiden kızıyordum şimdi ben istiyorum kurtulmak daha güzel onsuz hayat ....
Ben ce ilerde siz de diyeceksin oh be dünya varmış ;) ;)

Back
X