Boşanma nedenimiz söylediğim gerçeklermiş.

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
910
1.039
313
Merhaba herkese.
Konularımı bilen biliyordur. Baştan beri problemler var zaten. Eşim en son boşanmak istediğini söyledi. (Benim de bir çok nedenim olmasına rağmen yapamıyordum) Nedeni de benim hem onu hem kendimi hem evliliğimi korumak amacıyla ailesine karşı söylediklerimmiş. (Ailesinin yüzüne bir şey demedim bir saygısızlığım olmadı onunla konuşuyorduk.) Örnek veriyorum askere giderken yoklardı ben olmalılardı dedim. Eşim abisini evlendirmiş maddi olarak abisi bize hiçbir şey takmadı bunu dedim. Biz evlenirken ailesinin borçları yüzünden hiçbir şeyi istediğimiz gibi yapamadık ben bunu sorun etmedim ama artık yapma bizim de bir yuvamız var dedim. Kayınvalidemler gelen bütün zarfları kendilerine aldılar tamam dedim ona da ama onların tarafından bir yere gidince o zaman biz de bir şey yapmayız dedim diyeee benden boşanıyor.
Şimdi sorun şu. Evet belki çok konuşarak hata ettim ama kendimi salak yerine koyup he tamam mı demeliydim ? Ben insanların cebinde yokken yapmamalarına değil, yapılanları almalarına kızıyordum hep.

Ya depresyon numarası bile yaptı kaçmak için bence artık adam yerine koyup dinlemeyin bile, sinirlerinize yazık.. Enerji emici bu heriften kurtulduğunuza sevinin lütfen.
Tabi ki suan sizi manipüle etmeye çalışacak suçu size atacak sorun bende diyecek değil

Hayır haklısın. Ya kim olsa aynı şeyleri der zaten, sert tepki yok, bağırıp çapırmamışsın. Seni suçlu hissettirecek insanları kaale alma ya.

Yani başkası olsa zaten senin yerine boşardı, burada sürekli 'ay ben yapmm, bana ters, sen hata yapmışsın, kabul ettin o zaman susacaktın' diyen insanlar olsa zaten ya hiç evlenmezdi ya da yalan söylüyorlar ya. Nasıl rahatsız olduğun bir şeyi içine atabilirsin? Rahatsız oluyorsun bu elinde değil, tutup içine atsan kendi sinirlerine olan olacak.

Yani burada kendini dört dörtlük gösterenlere çok da inanma. Hayatları düz doğru değildir emin ol. Konuşmak herkese kolay. Sen kendini suçlu hissetme, haklısın. Eş tarafından bunlar boşanılacak sebepler değil. Adam evlilik olgunluğuna erişememiş. Bu nedenler olmasa başka neden mutlaka bulurdu. Ailesinden kopamamış sünepe herif

Susup sinip oturmam lazımdı.
En son annesi ben köye gidiyorum şu komşunun düğününe gidersiniz dedi olur dedim. Eş kişisi bir şey takarız dedi. Takamam bana o taraftan bir şey gelmedi ki? dedim. Bunu dedim diye benden uzaklaşmış

S....rsin gitsin ya. Sende kurtulduğuna sevin.

Bence bahanesidir bunlar icin kimse ayrilmaz ama surekli olarak ayni konulari konusup duruyorsaniz belki buda huzursuzluga yol aciyordur sonucta olmus bitmis birsey surekli ısıtıp durmak birsey kazandirmaz ama bosanma sebebi gostermesi de abartili geldi baska birsey vardir

Bana hep diyordu benim ailem hakkında bir şey deme diye ama benim karakterim mizacım belliydi hep. Haksızlık gördüğüm yerde konuşurum yani bunu da biliyordu ki saygısızlık olmasın diye yüzlerine tek bir şey söylemedim.
Ailesi de aile olsa valla gam yemeyecektim ya

Düğünde takılan altınları da alıp bu aileci reise bye bye diyoruz

Düğünde takılan altınlar yok ki
Kurye olmak için motor aldı. Güya bana daha rahat bir hayat sunmak için parası yüksek diye kurye oldu. Ben işimden rahatsızdım demiyor da
Kanunen bu altınları kullanıp araba aldıysa da siz geri alabiliyorsunuz. Ortada altın olmamasından size ne? Çalışsın, anasından danasından alsın versin. Altınlar size ait. Hele ki kayınaile o zarfları almış ki oho.

araba almıştık 2 kredi+ annemden borç alıp. Arabayı alacağım. Kredilerin birini ben ödeyeceğim diğerini ona ödeteceğim

O degıl de taktınız mı
Taktı mı esiniz acaba gızlıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…