Boşanma nedenimiz söylediğim gerçeklermiş.

Susup gık demeden devam etseydin, sinip ne derlerse yapsaydın da ailesi ile kafayı bozmuş manipülasyoncu ruh hastaları yine suçu sana atacak bi şey bulurlardı; bunların düşünce sisteminde bi arıza var. Paspas bile olsan görülmeyecekti, asla yetinmeyip üstüne seni "ne yaptın ki" veya "ee yapmak zorundasın zaten" diye çileden çıkaracaklardı.
Için rahat olsun yani.

Başka ufuklara yelken açacağını sanmıyorum da herkese sebep saçma geliyor. Beyefendiye çok ağır geliyormuş gerçekleri söylemem. Benim başından beri böyle bir karakter olduğumu da biliyordu aslında. Susamayacak bir karakter olduğumu yani.
Eşin ailesinin yaptıklarının farkında olduğunu ve senin yanında olduğunu hissettirse sen de bu kadar söyleyip durmazdın. Inkar edip sürekli savundukça veya onlar için seni kırdıkça, suçladıkça delirmişsindir sen de. Ki çoğu şeyi yutup susuyor zaten kadınlar. (Dırdır eden, her şeyi sorun eden, adamı bezdiren kadınları biz de savunmuyoruz ama genelinde sorun erkek ve erkek ailesinde)
Manipüle olma, defolsun şimdi ailesiyle yaşasın bakalım.
Hiçbir hakkını bırakma lütfen.

Kanunen bu altınları kullanıp araba aldıysa da siz geri alabiliyorsunuz. Ortada altın olmamasından size ne? Çalışsın, anasından danasından alsın versin. Altınlar size ait. Hele ki kayınaile o zarfları almış ki oho.
teoride bu şekilde ama bunun ispatlanması sıkıntı.

teoride bu şekilde ama bunun ispatlanması sıkıntı.
Ben de öyle biliyorum haklısınız. Liseden yakın bir arkadaşım inanılmaz başarılı bir boşanma avukatı oldu, Mersin’de. Onun hikayelerinde gördüm. Defalarca ispatlamış, mutlaka yolları vardır. Avukatını bulmak lazım bence.

Ben de öyle biliyorum haklısınız. Liseden yakın bir arkadaşım inanılmaz başarılı bir boşanma avukatı oldu, Mersin’de. Onun hikayelerinde gördüm. Defalarca ispatlamış, mutlaka yolları vardır. Avukatını bulmak lazım bence.
Avukatın basarisi elbette önemli. Ama durumun özellikleri de önemli.

Back
X