Boşanma protokolünü imzaladık

BerryBlossom

🌠🌠🌠
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2021
1.469
2.395
83
Konularımı bilen biliyor bugün boşanma protokolünü imzaladık içim bomboş üzüldüm mü bilemiyorum geçen hafta evde ne kadar vazo süs eşya varsa hepsini kırdım ağladım içimi boşalttım sanırım artık bitti yolun sonuna geldik 1 senelik evliliğimizi sonlandırıyoruz Peki ben neden kendimi suçlu gibi sanki hiç çabalamamış gibi hissediyorum okadar yaşadığım olaya rağmen , benim gibi olan var mı niye böyle oldum daha iyi olacak mıyım sonrasında üzülecek miyim karmakarışık duygular içerisindeyim sizinle dertleşmek bana hep iyi geldi iyi ki varsınız

Çabaladın yahut çabalamadın. Sonuçta bu raddeye gelindi. Emin ol mimarı sadece sen değilsin. Daha fazla çabalamak vakit kaybı olurdu. Bak artık önüne.
Onun bu evlilikte en başından beri çabasız oluşu belkide içimi acıtıyor sadece buna üzülüyorum gözü egosundan başka hiç birşeyi görmüyor

Onun bu evlilikte en başından beri çabasız oluşu belkide içimi acıtıyor sadece buna üzülüyorum gözü egosundan başka hiç birşeyi görmüyor
Egosuna sarılıp koyniş koyniş yatabilir artık. Senin çabalamadım dediğin ona çabalatamamış olmak aslında. Kazık kadar adama deh çüş ile birşeyler yaptıramazdın ya.

Yani bu sürecte üzülmeniz normal degil mi? Kimse bosanmak icin evlenmiyor. Yasini da tutun, ama ondan sonrada birakip kendi hayatiniza odaklanin.sükür aileniz arkanizda
Saçma olacak ama beni hiç sevmemiş mi diyorum benimle niye evlenmiş bunları sorguluyorum onla olmaya devam etseydim akıl sağlığımdan olacaktım böylesi en hayırlısı oldu ama tabiki Buda bir süreç ve hiç bir duygunun sonsuza kadar sürmedigini biliyorum bende iyi olacağım inşallah

Sorgulamak da normal. Insan hem karsidaki insanin rolünü ama kendi rolünü de sorgular. Bu cok normal bir sürec. Icinizden aglamak geliyorsa aglayin..Utanacak birsey yok. Bazi insanlar sevgi nedir bilmiyorlar bile.

1 yıl içinde nasıl bu raddeye geldiniz ?
İlk aydan itibaren en ufak olayda beğenmiyorsan git boşan dedi öpmek istediğimde bile ben seni mi eğlendiricem yorgunum dedi camı açsam ben açma dedim sen benim sözümü dinlemiyorsun bu evde benim sözüm geçmiyor dedi doğum günümde bile günümün içine etti gecenin üçünde apartmanı inletircesine bağırdı çağırdı yok yere. Gece yanına gittiğimde niye bornozla gitmişim gecelikle gelmemişim diye beni seksi olmamakla suçladı arkasını dönüp horlaya horlaya uyudu beni hep ağlattı hiç bi şekilde memnun edemedim onu bu kadar olay yaşatıp beni hiç gülmemekle suçladı ben sirk hayvanı mıyım o kadar üstüme gel bide gülmemi bekle yıldırdı beni bıktım daha da yaşanan bir çok şey işte yazsam roman olur

Böyle birinden kurtulduğunuz için vazo kırmak yerine kutlama pastası alıp yeseydiniz keşke afiyetle... konuşmaya değmez biri..

Canım seni hiç sevmemiş inşallah seni seven hakeden biri çıkar karşına ve sen şükür edersin ondan kurtulduğuna.sen çok şanslısın bunu unutma,ayrılırken bı bağın bile olmuyacak unutman daha kolay olacak. İyiki diyiceksin iyiki bitti .şimdi acını yaşa daha sağlam ayağa kalkabilmek için

Bilmiyorum insanlara olan güvenimi yitirdim bana sevgisini okadar hissettiriyordu ki sevgiliyken ölüp bitiyordu ben anlayamadım evlenince ne değişti elde edince değerim bitti mi normal bi insan olmadığını düşünüyorum narsistik ve egoist bi insan beni elde etmek için güç gösterisi yaptı elde etti ve amacına ulaştı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…