Boşanma protokolünü imzaladık

Sizi çok sevse ne sevmese ne ? Kimki o ? ARTIK koca bir Hiç. Olaylara böyle bakmalısınız.
O artık size dışarıda ki yabancı dan çok daha yabancı. Tabi böyle hissetmeniz normal ama şükür edin ki 1 sene sürmüş bu eziyet.

Berry canım senin eski nicki pyschokedi gibi bir şeydi değil mi ya ? İnan ki sen bu heriften kurtuldun. Şimdi ağla da sonra çok güleceksin inşAllah.

Evet çok şükür bir sene sürdü ve çocuk olmadı ex kayınvalide ayılıp bayılıyormuş aldığım duyumlara göre

Bilmiyorum canım ama ne olduğunun önemi yokki seni psikolojik olarak yıpratan bir adam !
Gerçekten kötü bir insan olduğu taa burda belli oluyor.seni adjna sevindim ben herşey güzel olacak inan buna

Narsist insanlar ömür törpüsüdür. İyi ki ayrıldınız. Narsistlerin en belirgin özelliği yalana yatkın olmalarıdır. Çok kolay insanları manipüle ederler. Sizi de etmiş olmalı. Suçu nerdeyse kendinizde arıyorsunuz "acaba çabalamadim mi?" diyerek.

Evet beni sürekli manipüle etti sürekli kendimi yetersiz hissettirdi kendini ne sanıyor bilmiyorum

Umarım geçer bu günler şimdi üzülücem ama bundan 1 sene sonra iyiki boşandım diyeceğime eminim

Tebrik etmeye geldim,gözün aydın geçmiş olsun. Ben senin yerinde olsam kız arkadaşlarımı toplayıp güzel bir eğlence veririm valla anlaşmalı boşanabildiğin için şanslısın.

Tebrik etmeye geldim,gözün aydın geçmiş olsun. Ben senin yerinde olsam kız arkadaşlarımı toplayıp güzel bir eğlence veririm valla anlaşmalı boşanabildiğin için şanslısın.
Boşansam sanki hafifleyeceğim mutlu olacağım gibi hissediyorum şuan içimden güzel giyinmek bile gelmiyor sanki boşansam eski benliğime kavuşacak gibiyim umarım herşey güzel olur sizin konularınızıda az çok biliyorum inşallah sizde çok mutlu olursunuz hakkımızda hayırlısı olsun

Amin canım emin ol çok daha iyi olacaksın hayat bir yerlerden başlıyor çok geçmiş olsun

Şuan nasılsınız süreci atlatabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…