Boşanma psikolojisi ? Yardım

Bunlar vesileymiş sana aşı yapmamaları için, eşinin belgesine gerek yok ki.tek yapmaları gereken neydi biliyor musun senden kan alınacak ve senin aşın olup olmadığını tespit edicek sonrada aşın olmadığın anlaşılacak ve sana aşı yapılacak çünkü heryerden her insan bu virüsü kapabilir.Yani eşinin belgesine gerek yok, mesela şuan eşim aşısını yenilemesi gerekli gitti ve antikora bakıldı seni 1 sene daha idare eder demişler.Yani karşına çıkan doktorda tuhafmış, normal değil ne kocan ne doktor.

Kader mi diyim buna ne diyim ki .. sağlık ocağında ki doktor imzalamadı kadın resmen kağıdı.. daha sonra baska bir doktora imzalattırdık.. belki de cinsellik yaşanmadığı içinde gerilmiş olabilir ama sanmıyorum isteyen kolumdan tutup götürürdü aşı vurdurtmaya... bunlar hep bahane belki de bilerek vurdurtmadı aşıyı belki de benden boşanmayı planlamıstı..

Hayatta herşey mümkün, ama bir ev kolay kurulmuyor ki maddi manevi.Sadece ailesi istediği kızla evlendirmediyse belki bu dediğin olabilir ama öncesinde ilgiliydi diyorsun.Ben de çıktığında ilk önce sağlık ocağı eşimin aşısına baktı ve aşı yoktu.3 doz hızlandırılmış aşı programı yaptılar 3. Aydan son aşı vuruldu sonra tekrar bakıldı aşı tutmuştu.sonra bir prof. Gittik bize izah etti bana sen hasta değilsin sadece düzenli kontrollerini olacaksım dedi eşimde zaten aşıyla tamamen korunuyordu.Çocuklarımada doğar doğmaz aşı yapıldı.Çok şükür hiç kimseye bulaşmadı.Eşimde bunu hiç problem etmedi.Şimdiden bu kadar boşvermişse sonradan olmaz ya da ne kadar düzelir bilmiyorum insan çok yoruluyor ama sen yapıcı oldukça o iyice yüz bulur bu yaptığının yanlış olduğunu hissettir boşanma davası açacakmısın deme bence, çünkü iyice kendini bulunmaz hink kumaşı sanar bu tip erkekler.

Kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyordur bile.. ailem hala damatlarını savunuyor öyle bir ailem warki iyilik melekleri resmen.. ne kaynana ne kayın peder aradı ailemi.. ne oldu bu çocuklara diye sormadılar bile.. şu saatten sonra benimle konuşmak için çaba sarfederse gerçekten seviyordur ama sanmıyorum... çok kibirli biridir. Yuvamın yıkılmasını bende istemem ama çok üstüme geldi artık beni çok bunalttı .. boşanmaktan da çok korkuyorum atlatamam gibi geliyor .. 4 sene sevgililik 1 sene nişanlı kaldım 5 ayda evlilik bitiyor. Kaderim böyleymiş diyorum

Hepatit b ilişkiye engel mi? Ben ilk defa duydum.

İÇİm acıyor bu psikolojiyi nasıl atlatıcam.. nasıl unutucam onu.. çok kötüyüm keşke evlenmeseydim
Karsiniza iyi bir insan ciktiginda, sizi oldugunuzun gibi sevip, sizin eksiklerinizi guzel bulup, butun bunlari kolay kolay unutursunuz. Esinizin size soyledigi elestireci sozleri size yaptigi seyleri siz haketmiyorsunuz ve sanirim haketmedigini farkindasiniz. O Nasil bir davranis vazoyu firlatip duvara atmis? Hic uzulmeyin, gercek kabus baslamadan once kurtarin kendinizi. Inanin ki guzel gunler sizi bekliyorlar.

Size değer vermeyen biriyle zaman gecirmeyinn, flört döneminde ikinizde sevmiş olabilirsiniz,ama evlilik!! Demekmiş aynı evde hep birlikte olunca olmamış, ve cinselliği olmayan evlilik olurmu? Cinselliği olmayan evlilik yürümez,( yıllardır evli olur insan herşey normaldir gün gelir bir tarafta bir sebepten cinsellik biter o zaman evlilik devam eder, sevgi, saygı,vefa) hazır çok yipranmamisken ayrılığı kabullen o insanı hayatından çıkar, işe gir, ve sakin barışma , tabi bu benim fikrim, hayat senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…