Boşanma psikolojisi ? Yardım

Ne kadar çok kendimden birşeyler görüyorum benim eşimde sürekli aşağılar ezer azarlar tipe bak der o öyle yaptıkça ilgisiz ve sevgisiz oldukça dahada dahada öfken artacak sen ona saracaksın böylece daha kötü olacak en sonundada alışacaksın sineceksin ama özgüvenin bitecek mutsuzluk sonu o yüzden bitmesi en hayırlı çocuk olmadan

Hepatit b olduğunda önemsemedım bile evlendım aşım olmadığı için ayrı banyoları kullandık.. lütfen hakaret etmeden mesajımı tekrar okuyun.. hepatit b li diye ayrılmadım..

Eşim cimriliğinden özel hastane 700 tl dediği için aşı vurdurmadı.. devlette de direkt vurmadılar .. kağıt falan istediler.. ilgilenmedi.. sonra taryışmalar başladı zaten anlatabildi mi ? İnsanlara cahil demeden önce iyi oku bir daha öyle yorum yaz

yok vermedim bilezikleri. zırnık koklatmadım inadımdan :) ben de erkeklerden soğumuştum. evlenmeyi düşünmüyodum sonra ikna etti beni işte. nişanlım daha önce evlenmemiş. korkmana da gerek yok. çocuğu olan birini istemiyosan karşına çıktığında istemediğini belirtirsin. illa öyle biriyle evlenmek zorunda değilsin. ben 26 yaşındayım bana 45 yaşında 3 çocuklu bi adamı önerdiler istemediğimi söyledim bitti gitti. bu süreçte bekarlar da çıktı karşıma. bazı erkekler hiç önemsemiyor bile. şimdi alnımdan öpülüyorum. ben bidaha beni kimse istemez sanıyodum öyle bi çevrem vardı öyle korkutmuşlardı. korkma hiç. he karşına çıkar ya da çıkmaz sen her koşulda kendini mutlu et. ben öyle yapmaya çalıştım.

evliliğinin düzelecek bi yanı varsa tabi düzelt ama geri dönüşü yoksa hiç kendini üzme. her zorlukla beraber bir kolaylık var

Aradım konuştum istemediğini söyledi .. hatta uzun bir süre yüzünü görmek istemiyorum dedi.. bu lafından sonra bir daha da aramadım.. beni istemeyeni bende istemem aç davayı boşanalım dedim ..
Cnm olabilir .İnsan sinirlenince ne dediğini bilemez ki.Ofkeyle kalkan zararla oturur.Hani sevgi var ortada olmasaydı şayet Bosanin bitsin gitsin derdim

bu arada benim annem de hepatit b taşıyıcısı. banyolarımız her şeyimiz aynı. aşı olduk hiçbirimize geçmedi. aşınızı olup düzeltebilrsinz bence. hastalğndan dolayı cinsellk olmaması da kendini kötü hissettirmiştir eşinize.

Cnm olabilir .İnsan sinirlenince ne dediğini bilemez ki.Ofkeyle kalkan zararla oturur.Hani sevgi var ortada olmasaydı şayet Bosanin bitsin gitsin derdim
Bilmiyorum o beni sevmiyor gıbı gelıyor.. zaten annemde eşimi arayıp çok laflar söyledi bundan sonra olmaz bu iş..

Ben iyi okudum, emin ol doğru anladım.Aynı şey başımıza geldi!Devlet yani sağlık ocağı anında bedava bu aşıyı yapıyor hatta mahalle arasındaki poliklinklerde resmen bedavaya yapıyorlar istersen ben seninle gelebilirim.5 ay evlisin ve bir tane insan evladı ne senin ailen ne onun ailesi ne de kocan bu duruma bir çözüm bulmamış sen bile çözüm aramamışsın.Sağlık ocağında doktor bunu izah ediyor.5 ay kardeş gibi takılmışsınız birbinizi kadın ve erkek gibi görmemeniz tabi ki sorun yaşamanız çok normal.Ben seni bu noktada haklı bulmuyorum aşı olmak için sen de bir yol bulabilirdin aynı şekilde kocanda aşı yaptıralım nasıl demez o hiç normal değil. ama o damacanayı sana taşıtan adama gerçekten üzülmemelisin demek ki bunun bahane olmasında bir sebep varmış.Yani bu terbiyesizliği hastalık psikolojisi bir insana yaptırmaz.
Burdan diğer herkese sende bilinçlen lütfen her 3 kişiden 1 ' nde hepatit var o kadar yaygın ki çoğu insanlar bilmiyor ve inanılmaz kolay bulaşıyor yani sen kocamla banyo yapmıyorum derken gittiğin dişçi kuqför vs. Bulaşır anlamazsın.Hepait aşınızı olun ve tamamen bu hastalıktan korunuacaksınız ancak 5 ya da 6' ncı yıldan sonra aşının koruyuculuğu azalıyor ve aşınızın yeniletmeniz gerekiyor aynı şekilde çocuklarınızında aşılarını yenilemelisiniz.Barışırsan aklında bulunsun barışmazsanda hayırlısı olsun

Valla aşı vurunayım dedım özelde pahalı geldi ona.. baska bir şehire giitiğim içinde ne sağlık ocagını ne hastanesını biliyordum.. işten izin alıp göturcekti beni.. aşı olayı öyle kaldı kavgalar başlayınca.. yoksa hepatitli diye hiç sorun etmedim .. evlilik hastalıkta sağlıktadır

Bilmiyorum o beni sevmiyor gıbı gelıyor.. zaten annemde eşimi arayıp çok laflar söyledi bundan sonra olmaz bu iş..
Karı koca arasında tartışma olacak.Senin annen de onun anne si artık.Onemli olan sis siz siniz . Sevmeyen bir erkek veya hut kadın .4 sene flört etmez edemez cnm
.Biz kadınlar duygusaliz maalesef erkekler bizim gibi düşün mu yor . Seviyor san kimseyi dinleme

Boşanmış Kadınlara hiç bir gözle bakıldığı falan yok. Kişinin kendinde biter . Ben sinirleniyorum bu lafa . Nerde yaşıyorsunuz anlamıyorumki . Bende dahil bir Sürü boşanan kadın tanıyorum . Bir tek yanlış gözle bakan olmadı . Ya bu düşünceyi kafanızdan atın , yada gidin bir Ömür mutsuz yaşayın . Kimse boşanmak için evlenmez . Evlenmek Haksa boşanmakta hak .

Eşimin evlilik testi için gittiğimiz sağlık ocağında ki doktor bile hepatitten bi haberdi düşün yani.. bu evlilik dilekçesini imzalayamam dedi şok olduk ne yani dedim hepatit çıktı diye evlenemem mi dedim.. kadın imzalamadı resmen .. bizde herşeyden bi haberiz.. sonra özel bi hastaneye gittik prof doktora hepatit b olduğu kesinleşti.. bana aşı vurunman lazım dedi.. 700 tlmiş özel hastanede.. eşim devlette yaptırırız dedi...tamam dedim bende 3 ay sonra etkinliğine bakcaz dedi belki tutmayabilirmiş aşı... ben baska bir şehire evlendiğim için hiç bir bilgim yoktu hangi hastane nerdedir bilmiyorum.. sonra komşumdan sağlık ocağını öğrendim gittim .. benim ikametgahım orada gözükmediği için ben senin aile hekimin değilim ama sana yardım ederim dedi.. eşinde hepatit b olduğuna dahi kağıdı getir dedi ücretsiz yapılır dedi.. ama eşimin umrunda bile deildi bu olay... daha sonra kavgalar başladı aşı olayı unutuldu bile.... anlayacağın ben elimden geleni yaptım..

Bu arada sendede hepatit olduğu için çok hassasın bu konuda anlıyorum seni ama benim ayrılmamın hepatitle hiç bir ilgisi yok....... eşimin davranışlarından dolayı ayrılıyorum... kavgadan gurultuden kimsenin aşı düşündüğü yoktu zaten!

Valla tartışmalarda hiçte hastalık konusu açılmadı... zaten arkasını yatıp uyurdu..

Tamam işte seviyor san herşeyi yapabilir sin.Kir inadını cnm erkekler de bazen naz yapar . Hep biz yapacak değiliz yahu demi ama
ben aradım onu geçen hafta... yüzyüze görüşelim diye nolcaksa olsjn diye.. en son hareketlerine bakacaktım nasıl tavırları aynı mı diye.. yüzünü uzun süre görmek istemiyorum dedi. Boşanıcakmısın dedim ? Öyle görünüyor dedi.. bu sözlerden sonra ne diyim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…