- 21 Aralık 2016
- 60
- 26
- 3
- 37
- Konu Sahibi Saricivcivv
-
Gidemem o eve.. istemiyorum dedi.. yüzünü bile görmek istemiyorum dedi.. bi de gidersem aynı şeyler olacak yine biliyorum.. o evden herşeyi göze alarak çıktım ben.. çünkü psikolojimi bozuyordu.. gelsin yanıma hareketlerinde değişiklik olsun sevdiğini göreyim anca öyle.. tabi bu hayaller.. öyle birşey yapcak biri değil. Yakında yollar boşanma kağıdınıEvliligini bozmak istemiyorsan git evine neden derse burasi benim evim de . Eşine de kendini ezdirme dominant ol . Tabi devam ettirmek istiyorsan.
seni sevenlerle devam et hastalıkla ilgisz hasta olmak evliliğe engel olmamış çünkü psikolojisi bozuksa tedavi görür sana yansıtmaz irade başka birşey bu konu kaynanın istemeyişi bence ....Ailem ayrılmamı istemiyor ki.. hepatit hastalığı olduğu için bence onun sinirleri bozulmuş diyorlar.. evliyken ailelerle ilgili hiç bi sorun tartışma olmadı.. kimse gidip gelmıodu zaten evimizd.. annesini de istemıodu kovmuştu hatta bi keresinde annesini ... ama beni sevmiyor yoksa bu kadar kolay vazgeçmezdi.. evi terk etmemi bekliyormuş resmen
Kaynananın etkisi altında kalacağını zannetmiyorum.. zaten ailesiyle pek ilgisi yoktur.. aile bağları kıvvetlide değildir..seni sevenlerle devam et hastalıkla ilgisz hasta olmak evliliğe engel olmamış çünkü psikolojisi bozuksa tedavi görür sana yansıtmaz irade başka birşey bu konu kaynanın istemeyişi bence ....
Hakkına hayırlısı olsun öyleyse .Gidemem o eve.. istemiyorum dedi.. yüzünü bile görmek istemiyorum dedi.. bi de gidersem aynı şeyler olacak yine biliyorum.. o evden herşeyi göze alarak çıktım ben.. çünkü psikolojimi bozuyordu.. gelsin yanıma hareketlerinde değişiklik olsun sevdiğini göreyim anca öyle.. tabi bu hayaller.. öyle birşey yapcak biri değil. Yakında yollar boşanma kağıdını
Kaynananın etkisi altında kalacağını zannetmiyorum.. zaten ailesiyle pek ilgisi yoktur.. aile bağları kıvvetlide değildir..
o zaman yok olabilir ama durumda seni sahipleniyomu şuan kaynana yoksa oğlunu pışpışlayıp seni kovuyomu ? erkekler anneden ilgi gördüğünde hemn dönerKaynananın etkisi altında kalacağını zannetmiyorum.. zaten ailesiyle pek ilgisi yoktur.. aile bağları kıvvetlide değildir..
Annesi zaten başından beri beni istemiyordu.. ondan dolayı dönmesini de istemiyordur büyük ihtimal oğlunu pışpışlıodır.. ama bizim kaynanalık bi durumumuz yok.. eşim den benim şikayetim yoksa annesi evliliğimize hiç dahil olmadıo zaman yok olabilir ama durumda seni sahipleniyomu şuan kaynana yoksa oğlunu pışpışlayıp seni kovuyomu ? erkekler anneden ilgi gördüğünde hemn döner
Gecer gecer neler gecmiyor ki. Olum acisi bile geciyor. Psikolojisi bozulmus olabilir esinin. Bosanmak istiyorsa bosansin bakalim. Benim hala torunu 2.5 yil evli kaldi bosandilar 1 yil sonra tekrar evlendiler. Hayatta herseyi goruyoruz. Ben 9 yil evliyken esimi severek ayrildim. Kafami oynaticam saniyordum. Geceleri surekli agliyordum. Hayatin sonu gibi geliyordu. Kendimi saldim canim hic bir sey istemiyordu. 3 yil bu boyle devam etti. Arkadaslarim kiziyordu bana onun umurundami bak sen ne hale geldin diyorlardi. Sonra toparladim kendimi. Simdide eskiden agladiklarima kahkahalarla guluyorum..Eşim sürekli beni eleştiren bir insandı sevgisini hiç hissedemedim.. fiziğin neden böyle neden böyle giyiniyorsun bu böyle olmamış konşman neden böyle derdi.. hep beni aşağılıyordu .. bende ağlıyordum sonra özürdiliyordu konuşuyorduk neden böyle yapıyorsun dediğim de senin iyiliğin için diordu cevap olarak (?) yine hareketlerine devam etti hep kötü davrandı bana hiç sevgisini göstermedi sorunlu bir kişilikti ama seviyordum işte aşk laftan anlamıyor ki... 1 ay önce bunun gibi bir tartışma yaşadkk bacaklarımın çarpık olduğunu söyledi.. bende susmadımm bende ona hakaret ettim o bana ben ona derken evdeki vazoyu duvara fırlattı.. senden bıktım dedi.. istemiyorum dedi.. ondan sonra o gece çok düşündüm ben bunları haketmiyordum.. ertesi gün ailemin yanına geldim çünkü onunla konuşacak birşey kalmamıstı konuşsam bile hiç birşey çözümlenmiyordu.. ailemin yanına geldikten sonra ortalık daha fazla karıstı. Zaten anlaşamayan iki aile birbirleriyle kavga etti.. en son 1 hafta önce onu aradığımda görüşmek istediğimi söyledim (neden böyle birşey yaptım bilmiyorum o evden boşanmak için çıkmıştım) görüşmek istemediğini söyledi.. hatta uzun bir süre senin yüzünü bile görmek istemiyorum dedi.. boşanıcakmısın diye sorduğum da ''öyle görünüyor '' dedi .. o aklında bitirmiş beni sanırım.. bende mantığımda bitirdim.. ama kalbime söz geçiremiyorum içim paramparça bu acı geçer mi ?
oğlu elde edene dek uğraşı vermiiş olabilir evliliğe ama annesi onu çevirmiş bak canım oğlunu senden soğutmuş yada aklına birşeyler sokmuştur büyük ihtimal oda birşeyleri bahane etmiştir eğer hastalıktn olsa sana bağımlı olurdu beni bırakma derdi kaybetmekten korkardı aileler çok akıl çeliyor önüne bak uğraşma böylelere köle olursun yoksa kullanırlarAnnesi zaten başından beri beni istemiyordu.. ondan dolayı dönmesini de istemiyordur büyük ihtimal oğlunu pışpışlıodır.. ama bizim kaynanalık bi durumumuz yok.. eşim den benim şikayetim yoksa annesi evliliğimize hiç dahil olmadı
Gerçekten mi geçer mi diyorsun? Bi de bu yaşında boşanmış olmak korkutuyor beni türkiye toplumunu biliyoruz.. boşanmıs kadınlara ne gözde bakılıyor.. çevre çok umrumda değil ama üzmüyorda değil.. bende unuturum inşallahGecer gecer neler gecmiyor ki. Olum acisi bile geciyor. Psikolojisi bozulmus olabilir esinin. Bosanmak istiyorsa bosansin bakalim. Benim hala torunu 2.5 yil evli kaldi bosandilar 1 yil sonra tekrar evlendiler. Hayatta herseyi goruyoruz. Ben 9 yil evliyken esimi severek ayrildim. Kafami oynaticam saniyordum. Geceleri surekli agliyordum. Hayatin sonu gibi geliyordu. Kendimi saldim canim hic bir sey istemiyordu. 3 yil bu boyle devam etti. Arkadaslarim kiziyordu bana onun umurundami bak sen ne hale geldin diyorlardi. Sonra toparladim kendimi. Simdide eskiden agladiklarima kahkahalarla guluyorum..
4 yıl uzun bir süreymiş.. benim 5 ay oldu salonumdaki koltuklarda oturmamıştım bile daha :) artık ömür boyu evlenmem sanırım o kadar soğudum ki herkes boşanıyor kimse mutlu değil..sanırım biz gençler evliliği beceremiyoruzbenim ablamda boşanma aşamasında şuan ve gayet normal işe gdio evine geçti rahat hergün ağladı 4yıl ailesel sorun yaratıodu hakaretler ediodu birsürü şey hiç sahiplenilmeyen bir evlilik kocasın her şeye bahane bulduğu boşnma laflarını ettiği direnerek geçilen yılları var buraya yüzü olupta gelip alamadı bile
Çokça iş başvurusu yaptım haber bekliyorum.. bir daha kesinlikle aramam zaten.. evi terk ettiğim için aradım sadece suç benim üstüme atılmasın diye.. çünkü ailem neden geldin bunun için gelinir mi dedi üstüme geldiler.. eşim de zaten dünden razıymış gitmeme bahane oldu evi terk etmemBir iş bul çalış kafanı dağıt, kendi ayaklarının üzerinde dur. Böyle adamlar maalesef düzelmez. Bir daha sakın arama. İyice havaya sokma. Hayat önüne ne güzellikler çıkarır hiç merak etme.
düzelcem deyip aynıya dönüyordu değiişmio hergün ağlıcana birgün ağlarsın ömür tüketme sağlığın bozulur dicem bazı kişiler sorunlu mahkemede cezalandırcaz meraketme4 yıl uzun bir süreymiş.. benim 5 ay oldu salonumdaki koltuklarda oturmamıştım bile daha :) artık ömür boyu evlenmem sanırım o kadar soğudum ki herkes boşanıyor kimse mutlu değil..sanırım biz gençler evliliği beceremiyoruz
2 aylıkken mi senin de çok üzüldüm.. sen neden boşandın ? 1 sene dolmadan boşanmalar o kadar fazlaki bilseydim böyle olcağını evlenmezdimnoldu ne bitti bilmiyorum ama ben 2 aylık evliyken boşanmıştım. kurslara gittim açıktan üni.ler okudum. kendimi işime adadım, konferanslar, ordan oraya koşturmalar filan kendimi oyaladım. ağladım depresyona da girdm ama ilaç bile kullanmadım. Kuran okudum dua ettim. zamanla hafifledi. Allah yardım etti ayağa kaldırdı. bidaha mutlu olamam sanıyodum ama şükür çok mutlu günlerim oldu. zor ama lezzetliydi. başta önünü göremiyosun her yer karanlık gibi oluyo ama sonra etraf görülmeye başlıyo. kendini üzme.
2 aylıkken mi senin de çok üzüldüm.. sen neden boşandın ? 1 sene dolmadan boşanmalar o kadar fazlaki bilseydim böyle olcağını evlenmezdim
Sonunun güzel bitmesine sevindim nişanlanmıssın.. ben erkeklerden soğudum resmen evlenmehi tövbe düşünmem yine de büyük konuşmıyım ama... nişanlandığın kişi daha önce evlenmiş mi ? Beni tek korkutan şey bu mesela sevdiğimin adamın dul olması önemli deil de çocuğu da warsa bi de çok büyük sorumluluk olur.. bu arada bileziğini neden verdin ki ? Mahkeme düğünde takılan bütün altınları kadına veriyormuş diye duydumcinsel isteksizliği vardı başım ağrıyo kıçım ağrıyo gibi bahanelerle reddediliyodum. ailesi sürekli çağırıyodu bezdirmişlerdi. 2 ayda bi kere gezmedik. yalanlar vardı. ben masraf yaptırmadan evlendiğim halde benden maddi beklentiye girdiler. faturalar ödenmedi kirayı da ödeyemediğini söyledi maaşını görmüyodum bile naptığından nettiğinden haberim yok. maaşının nereye gittiğini sorduğumda da sana hesap vermek zorunda değilm demişti. sonra terk ettm gelir alır sandım. 10 gün sonra araadu ama hala taktığı 3-5 bileziğin peşindeydi. sonra aileler karşılaştı. yine bilezik istedi hiçbi çözüme yanaşmadı. iftira attı. sahip çıkacağına sorunlarımızı ortaya döktü.
ben de çatır çatır boşadım cinsel sorunlarını da duyurdum en dedikoducu halasına. intikamımı öyle aldım.
şu an çok iyiyim ve boşandığıma bi an bile pişman olmadım. ama bizde sevgi aramızda elektrik filan hiç bi şey yoktu. niye evlenmişim bilmiyorum kendimi çok suçladım ama sonra kendimle barıştım. olabilir toydum hata yaptım dedm bundan sonrasına bakıyorum. şimdi nişanlandm da. iyiyim. geçiyo her şey
Afedersinizde saçmalamışsınız!Cahil misiniz siz?Ben hepatit b taşıyıcısıyım adama vebalı muamelesi yapmışsınız.nediye evlendin ki o zaman evcilik mi oynuyorsunuz?Ben de hepatit b taşıyıcısıyım ve biz de evlilik işlemlerinde öğrendik eşime hızlandırılmış 3 aşamalı doz aşı yapıldı o arada öpüşmedik bile evet sonra aşı tutmuşmu diye eşime antikor testi yapıldı ve aşı tuttuğu söylendi 7 yıllık evliyiz normal doğumla 2 tane çocuk doğurdum herkesde aşılı kimseyede bulaşmadı ben bebeklerimle bile banyo yapıyorum.Napıyosun arkadaşım sen?Hepatit b taşıyıcısıymış kronik değilmiş.. eşim hasta olduğunu bilmiyormuş ama annesi biliyrmuş eşinden saklamıs bu hastalığı.. ama umrumda değildi benim için bu hastalık.. zaten evlendimde.. aşı vurundupymda hiç bi şekilde bulaşmaz demişti doktor.. hayır cinsel birlektelik yaşamadık bakireyim... hatta evde banyolarımız bile ayrıydı bulaşma ihtimalinden dolayı..
Inan bak gececek. Cevre ne der diye dusunursek yandik. Esin seni doven biri olsaydi napatdin. Cevre ne der diye cekecekmiydin omurboyu. Eskiden di onlar. Sen duzgun olduktan kimse sana bisi diyemez kotu gozle bakmazGerçekten mi geçer mi diyorsun? Bi de bu yaşında boşanmış olmak korkutuyor beni türkiye toplumunu biliyoruz.. boşanmıs kadınlara ne gözde bakılıyor.. çevre çok umrumda değil ama üzmüyorda değil.. bende unuturum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?