• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sebebi mi?

Önceden sıkıntı yaratmadı sorun yoktu belki.... artık cidden sorun var ve gocundu bilemeyiz ...artık bülbül ötmuyor diye şarkı söylesen belki alınmazdi.

Ağır şaka evet ama boşanma sebebi olacak kadar degil. Cidden problemi olabilir.

O olmaz ama her tartismada bunu soylemesi cok sacma ...Bunu soylediginde valizi getirip onune koyun kapiyi acip bekleyin rahatsiz olan gitsin...Sanki Anne evi bir biz kadinlara var....

Ya bir de ailemi aramaya kalkıyor o daha kötü her defasında anneme rezil oluyorum

size basit gibi görünüyor ancak ağır bir laf o.adamın bütün derdinin stresinin üzerine bir de hakaret gibi olmuş.bu tarz "şakaları" daha önceden de yapıp duruyorsanız adam bir yerde patlamıştır.

size basit gibi görünüyor ancak ağır bir laf o.adamın bütün derdinin stresinin üzerine bir de hakaret gibi olmuş.bu tarz "şakaları" daha önceden de yapıp duruyorsanız adam bir yerde patlamıştır.
O “şakaları” kendisi de yapsa böyle tepki vermezdim. Ama alınganlık yaptığı kesin. Bazen gülerdi ne bileyim biraz tuhaf geldi. Ki kendisi bana söylerken çekinmez ben de takılmamalıyı öğrendim halbuki. Gerçekten laf sokmadım

Benim içine de son espri oldu :KK66: daha söylemem sanırım. Yani bana böyle espri yapsaydı ben Güler dalga gecerdim. Tartışmaya ailesiyle hoşlaşmamamı filan da ekledi büyüttü kafada en son boşamaya karar verdi. Hayırlısı cnm ya :)
Evet simdi aliniyorsa yapmayin ama diyorsun ki daha onceden de boyle saka yapardim ama bu tepkiyi vermezdi ilk def bu tepkiyi verdi. O zaman bence aslinda buna degil de baska bir sikintisi var bahaneyle patladi sana... yada onceden aslinda saglik sorunu yoksa bunla ilgili sakalarin agir gelmemistir ama simdi varsa ustune nu saka agir gelmistir... bu iki secenekten dolayi yoksa ilk defa yaptigin bir saka degil ama bu sefer tepkisi farkli

Evet simdi aliniyorsa yapmayin ama diyorsun ki daha onceden de boyle saka yapardim ama bu tepkiyi vermezdi ilk def bu tepkiyi verdi. O zaman bence aslinda buna degil de baska bir sikintisi var bahaneyle patladi sana... yada onceden aslinda saglik sorunu yoksa bunla ilgili sakalarin agir gelmemistir ama simdi varsa ustune nu saka agir gelmistir... bu iki secenekten dolayi yoksa ilk defa yaptigin bir saka degil ama bu sefer tepkisi farkli

Tepkiyi vermesine kızmadım sadece boşamak istemesi saçma geldi. Bir insan karısını bunun icin boşar mı?

Tepkiyi vermesine kızmadım sadece boşamak istemesi saçma geldi. Bir insan karısını bunun icin boşar mı?
Bende ondan bahsediyorum tepki dedigim bosanalim demesi yani... dedigim gibi belki baska bir sikintisi vardi belki senle belki baska biri yada birsyle ilgili sende boyle saka yapinca bahaneyle kavgaya cevirdi...

Bana ağır gelmedi şaka. Yani kaç yıllık evlisiniz ve güzel de bir cinsel hayatınız varsa ciddi söylemediğiniz belli olur. Bence bu konuda bir sorun yaşamaya başladı ya da zaten boşanmak fikri aklından geçiyordu

Hep yapıyosan ve ilk kez alındıysa cidden kendide aynı şeyi düşünüyo olabilir kendisi için. Erkeklerde robot değil her istediğimiz an olacak diye bişey yok sonuçta.Ama bu kadar alındıysa bu konuda problemi olabilir.

Bana ağır gelmedi şaka. Yani kaç yıllık evlisiniz ve güzel de bir cinsel hayatınız varsa ciddi söylemediğiniz belli olur. Bence bu konuda bir sorun yaşamaya başladı ya da zaten boşanmak fikri aklından geçiyordu

Bana san suan düşününce dolduğu geldi. Ailesi yüzünden tartışmalarımız çok oldu zamanında. Bu olayda bile onları ortaya attı sebebi bu olabilir

Bahanesi olmuş gibi git demekte ne hattine , bitirecekse eger kendi toparlanir gider bayana yol gostermesi hic hos olmamis.

Ya gercekten artik cinsel sorunu var ya da baska biseylere dolmuş.
Esim 33 yasinda bazen andropoz mu oldun filan diye dalga geciyorum ama andropoz olsa ve bu sakayi yapsam biraz kizar heralde :D ama yine de bosanmalik bisey yok.

Eşimle bugün beraber olmak istedim reddedildim genelde çalıştığı icin yorgun oluyor hak veriyorum ama şaka yollu kus ötmüyor gibi bir laf ettim ama güldüm ki aramızda böyle espriler olmustur. Senelerin verdiği rahatlıktan olsa gerek gülerek söyledim. Kıyamet koptu. Erkekliğime laf ediyorsun deyip bağırmaya başladı ki gerçekten şakaydı. Hızlıca dışarı çıktı ve babanın evine dönüyorsun diye mesaj attı. Yüzümü görmek istemiyormuş. Boşanacakmış.
Sizce bu söz gerçekten şakaydı gülerek söyledim ama boşanmasını gerektiren bir söz mü?
yav heee. :) he erkelere bak ya bende bir kere koca erkek degil misin yap demistim cok kizmisti bu noktaya kadar gelebilirdi ozur diledim cok gurur yapti

Adamların varı yoğu bu başka böbürlenecek birşeyleri olmadığı için hani beyin zeka gibi, onlara göre boşanma sebebi olabilir... Bi o kalktığı sürece adamlar çünkü... zihniyetini sevdiklerim...

Back
X