Boşanma sebebim...

henüz bi evim yok kiradayım, ortada kaldım, babamı geçen haziran ayında kaybettim onun hakkı olan bana babanemden kalacak miras söz konusu:2: ben eşime ailesine söylemedim babaneme son birkaç aydır ziyarete gittiğimiz zamanlarda babanem arsayı mütahite verdik bu haziran inşaat bitecek bi daire amcanın bi daire senin sana vereceğim yavrum diye eşim yanımdaydı ve bu sözünü yeniledi, şimdi ben bunları çekiyorum :43:

Önemli olan çekmek değil tatlım; çektiğin şeylerle başedebilmek. Kendini bilmez kocan blöf yapıyor sana. Sen de maalesef ağlayıp sızlayarak oltasına geliyorsun.

Dik dur. Sızlanma. Onun istediğini verme. Her kötü olayda beyefendi annemin evine gidiyorum mu diyecek? Böyle saçmalık mı olur?

Ev olmayabilirdi de. Bunu düşünme. İşten çıkarılabilir? Deprem olabilir, sel olabilir, herşey mümkün. Seni bu zor zamanlarda bir başına bırakan adama sen hala "ben nasıl gecinirim, bu evde nasıl yalnız kalırım, bari akşam gel" diyorsun. O da "hah bak gördün mü iki gün yok oldum perişan oldu, bi hafta daha takılayım kul köle olur" diyecek.

Gidersen git, kapı orda ama her kavgamızda, her olumsuzluklarda annenin eteğine saklanacaksan bir daha gelme derdim ben olsaydım.

Sen yıkılmaz ol ki, o da her oltaya gelinmeyeceğini anlasın bi zahmet.

henüz bi evim yok kiradayım, ortada kaldım, babamı geçen haziran ayında kaybettim onun hakkı olan bana babanemden kalacak miras söz konusu:2: ben eşime ailesine söylemedim babaneme son birkaç aydır ziyarete gittiğimiz zamanlarda babanem arsayı mütahite verdik bu haziran inşaat bitecek bi daire amcanın bi daire senin sana vereceğim yavrum diye eşim yanımdaydı ve bu sözünü yeniledi, şimdi ben bunları çekiyorum :43:
Eşin seni şimdi seninle barışırsa ailenin o evi vermeyeceğinden mi korkuyor ben bunu anladım. Evi üzerine al sonra barışırız sinyali vermiş gibi. Ben kimse bir ev için bu tür şeyler yapmaz dedim ama sanki yanılmışım adamın gözü kalmış evde. Ayrıca hala nasıl seni düşünüyormuş anlamadım. Yalvarma sakın, işin var mı bilmiyorum gitsin anasının evine sen kendine bakarsın bir şekilde. Sakın bu adama güvenme bir daha.

sırf kiraya çıkıldığı için boşanılırmı yaa ..
ailesi dolduruyodur heralde yoksa neden bu yüzden boşanmak istesinki hiç akla mantığa sığmıyo...

canım kusura bakma ama neden kendini aciz gösteriyorsun eşine.seni istemeyeni sende isteme bu dünyada tek erkek o mu kaldı allah aşkına.hem bir kadın tek başınada hayatla çok güzel başa çıkabilir.yapma allah aşkına seni eltin için boşayan adamdan daha ne bekliyorsun.
bırak gitsin sende kendine yepyeni bir hayat kur
allah yardımcın olsun inşallah

eşim bunalımda ben bunu anladım davranışları sonucunda, sürekli işimi kaybedebilirim ne yaparız, ben işyerinde nelere katlanıyorum neler çekiyorum sen biliyormusun sözleri bunu çıkarıyor :50:

Son düzenleme:
böyle anakuzusu erkekler çok valla.benim eşimde una benzer saçma sapan konulardan evden giderdi annesine boşancam diye.araba alıcaz taksidini ben ödüycem ya.senin arabana kardeşlerim iannemi bindirmem laf edersin dedi kardeşleriyle konuşmuyorum diye.bende bindirmezsen bindirme napıyım dedim alınmış bir arabada yoktu ve gitti.:9::9::9:
en son agbisine annesine iki sene baktı borca girip evi satmak istedi.agbine bakmak zorundamıyız onlar varken bibşey yapamayız tüp bebekte.nasıl erkeksin bizi düşünmüyorsun dedim.yine gitti ve boşandık sonundada.hatasını anlamasını bekliyorum artık o kadar nazlı olmuştuki herkes gülüyor eşime...kınamayın hanımlar kınadım başıma geldi vallaaaaaaaaaa::2:halada seviyorum şer...sizi ya tövbe tövbee

eşim bunalımda ben bunu anladım davranışları sonucunda, sürekli işimi kaybedebilirim ne yaparız, ben işyerinde nelere katlanıyorum neler çekiyorum sen biliyormusun sözleri bunu çıkarıyor :50:

iyi o zaman, isini kaybetmemek huzurunu bozmamak ailesine sirt cevirmemek icin karisini ezsin gecsin bosansin...
o zaman bunalimi biter...
arkadasim senin gozlerin kapali, ac gozlerini biraz boyle bir adama koca bile denmez...
koca dedigin sahip cikar...
cok uzgunum ama ihtiyacim var demekle falan da hata yapmissin...
kendini hint kumasi sanacak...

kızlar benim için dua edin :58: evime dönmek istiyorum bi cevap bekliyorum karşı taraftan inşallah olumlu bi cevap gelir yuvama dönmek istiyorum....

eşim mesaj attı iki saat içerisnde seni arıycam diye, inşallah iyi bi haber verir bana? kiradaki evdeyim evime ailesinin oturduğu apartmandaki daireye dönücez.

böylelikle eşimle beraber olmuş olucaz barışmış olucaz eşim barışmaya niyetli inşallah ailesi engel koymaz aramıza :14:

Bak eşin üste çıkıcak bence ekndini iyice haklı görüp ,çnkü sen herşeyi kabullenip,seni bırakmasını tek başına kabullenip yine o eve dönüosun.oysaki onun gelmesi gerekmezmiydi ..anlamadm :S yine mutsuz olmazsın umarım herşey düzelir cnm bundan sonra..

eşim barışma kararı aldı yalnız ben çok zor durumda kaldığımdan ev tutmak zorunda kalmıştım bir aylık kirayı depozitoyu emlak komisyonu içinde dokuzyüz lira harcadım :27: inşallah eşim parayı sorun etmez paraya değil bana değer versin, akşama emlakçıya gidicez, eğer sorun çıkarsa varsın giden para olsun desin demesini istiyorum, inşallah artık ağlamak istemiyorum.....

eşim barışma kararı aldı yalnız ben çok zor durumda kaldığımdan ev tutmak zorunda kalmıştım bir aylık kirayı depozitoyu emlak komisyonu içinde dokuzyüz lira harcadım :27: inşallah eşim parayı sorun etmez paraya değil bana değer versin, akşama emlakçıya gidicez, eğer sorun çıkarsa varsın giden para olsun desin demesini istiyorum, inşallah artık ağlamak istemiyorum.....

Aaa barıştınızmııı yaniii..Öyleyse sevindim adına yaaa...Umarım eşin hatasını anlamıştır..:34:

Back
X