• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sebepleri

Arkadaşlar sizce boşanmak için hangi sebepler gerekiyor. Bir insanla geleceğinizin olmadığını nasıl anlarsınız?
Geçen arkadaş sevgim bitti diye eşine boşanma davası açtı. bu sizin evlilikten ne beklediğinize ve beklentilerinizi ne kadar karşıladığına bağlı bir durum. kimisi sevgisi biter boşanır kimisi defalarca aldatılır ama " Kemalim yapmaz " modunda devam eder

Geçen arkadaş sevgim bitti diye eşine boşanma davası açtı. bu sizin evlilikten ne beklediğinize ve beklentilerinizi ne kadar karşıladığına bağlı bir durum. kimisi sevgisi biter boşanır kimisi defalarca aldatılır ama " Kemalim yapmaz " modunda devam eder
Bende de sevgi bitti. Ondan sorguluyorum. Bu yeterli neden mi diye iki çocuğum var.Yanlış karar mı diye...

Sevgi biter.
Tahammül biter.
Maalesef en kötüsü geleceğe dair umutlar biter.
Evlilik işte o zaman biter.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Bende de sevgi bitti. Ondan sorguluyorum. Bu yeterli neden mi diye iki çocuğum var.Yanlış karar mı diye...
Sevgiyi bitiren ne yaşadınız?

Valla arkadaşın da 2 tane çocuğu var. Kızı iki yaşına girecek. Dışarıdan bakınca gayet sorunsuz mutlu görünüyorlardı ama kız devam etmeyeceğim dedi ve bıraktı.
Bence sevgi bitmesi de boşanmak için bir neden. artık sevmediğin biriyle aynı evin içinde bulunmak bir zaman sonra çekilmez bir hal alır

Sevgiyi bitiren ne yaşadınız?

Valla arkadaşın da 2 tane çocuğu var. Kızı iki yaşına girecek. Dışarıdan bakınca gayet sorunsuz mutlu görünüyorlardı ama kız devam etmeyeceğim dedi ve bıraktı.
Bence sevgi bitmesi de boşanmak için bir neden. artık sevmediğin biriyle aynı evin içinde bulunmak bir zaman sonra çekilmez bir hal alır
Canımın çok yandığı sorunlar yaşadık. Ondan aşırı koptum. Aramızda sohbet,muhabet iletişim yok.Kendım çalısan bayanım. Tek sorun ileride çocuklarım beni suçlar mı? biri3 diğeri 4 yaşında

Canımın çok yandığı sorunlar yaşadık. Ondan aşırı koptum. Aramızda sohbet,muhabet iletişim yok.Kendım çalısan bayanım. Tek sorun ileride çocuklarım beni suçlar mı? biri3 diğeri 4 yaşında
Çocuklar için şu anki ortam nasıl. babalarının ilgi alakası mesela? Maddi manevi ne durumdasınız?

Çocuklar için şu anki ortam nasıl. babalarının ilgi alakası mesela? Maddi manevi ne durumdasınız?
İyi bir insan ama çocukların tüm yükü bende. İlgisiz bir defa yemek yedirmemiştir.Bir sabah erkenden uyanmamışdır .Sadece arada sever...

çok nedeni var bence
ten uyumu biter
sevgi biter
eş tarafı daha doğrusu aileler
daah çok sebebi var bnce

Arkadaşlar sizce boşanmak için hangi sebepler gerekiyor. Bir insanla geleceğinizin olmadığını nasıl anlarsınız?
Bence mutlu bir kadın durduk yere boşanmayı düşünmez, mutsuz olduğunuz taktirde nedenler ve kişilerin hiçbir önemi yoktur , mutsuzluk varsa , boşanılır net..

Reddit'et bununla ilgili bir tartışmada, erkek bir kullanıcı soruyordu ''boşanma sebepleri nedir?'' diye. Eşiyle fazla mutsuz olduğunu, tahammülü ve sevgisinin bittiğini söylemişti 12 yıllık bir aradan sonra.
Bir kadın kullanıcı aynen şunu söylemişti: Senin duygu dünyanı rahatsız eden, aşamadığınız her şey.
Çok haklı bulmuştum. Eğer sevginiz bittiyse duygu dünyanızda bir sorun var demektir.

Peki sizce neden bitti sevginiz?

Yatakta iyi degil diye olabilir mi mesela? Ya da maskülen ve erkeksi gelmediği icin olabilir mi? Genelde insanlar sevgim bitti der ama biten sey sevgi değil arzusudur. Çekim bittiyse(arzu) bence geri dönüsü yok gibi. Biz kadınlar, erkeği gözümüzde bir kere düşürdüysek, o erkek kendisini de parçalasa bir daha ısınamıyoruz...

Bunun haricinde şiddet, aldatma gibi spesifik bir sey varsa zaten devam etmeyin, tartışmaya kapalı bu durum?

Son olarak kaç senelik evlisiniz?

Peki sizce neden bitti sevginiz?

Yatakta iyi degil diye olabilir mi mesela? Ya da maskülen ve erkeksi gelmediği icin olabilir mi? Genelde insanlar sevgim bitti der ama biten sey sevgi değil arzusudur. Çekim bittiyse(arzu) bence geri dönüsü yok gibi. Biz kadınlar, erkeği gözümüzde bir kere düşürdüysek, o erkek kendisini de parçalasa bir daha ısınamıyoruz...

Bunun haricinde şiddet, aldatma gibi spesifik bir sey varsa zaten devam etmeyin, tartışmaya kapalı bu durum?

Son olarak kaç senelik evlisiniz?
1 defa şiddet oldu ondan sonra asırı soğudum. Ve hiç bir his oluşmuyor.

Kadınlar bişey biteceği için değilde bitip bir daha olmadığı için gidiyor.burda bitmiş evlilikte daha zorlayıp çocukları yıpratmak daha kötü değil mi?babası ha var ha yok olan bir ortam ile boşandığı ortam aynı ise zorla elde neden tutulsun erkek?kimi kadın erkek özellikle erkek rahatım bozulmasın diye boşanmak istemiyor.boşanmak kolay değil fakat bunun sonunda düze çıkacaksınız yada pişman olacaksınız.düze çıkarsınız kendi hayatınız tamamen sizin olur.pişman olursunuz.kendi aileniz dahil herkes kaynana kesilir başınıza.ama bu sizi yıldırmasın

Benim ilk evliliğim "Şiddetli geçimsizlik" sebebiyle bitti. Aynı evin içinde, iki yabancıydık.
Benim hiç anlayamadığım şey ise "Biz hangi arada bu noktaya geldik." Boşandıktan sonra sanki filmi geri alır gibi defalarca muhasebe yaptım. Hangimiz, nerde hata yaptık diye. Ama bir yerden sonra bitince bitiyor.

Back
X