- 23 Aralık 2013
- 260
- 210
- 303
- Konu Sahibi bosheybe23
Arkadaşlar sizce boşanmak için hangi sebepler gerekiyor. Bir insanla geleceğinizin olmadığını nasıl anlarsınız?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen arkadaş sevgim bitti diye eşine boşanma davası açtı. bu sizin evlilikten ne beklediğinize ve beklentilerinizi ne kadar karşıladığına bağlı bir durum. kimisi sevgisi biter boşanır kimisi defalarca aldatılır ama " Kemalim yapmaz " modunda devam ederArkadaşlar sizce boşanmak için hangi sebepler gerekiyor. Bir insanla geleceğinizin olmadığını nasıl anlarsınız?
Bende de sevgi bitti. Ondan sorguluyorum. Bu yeterli neden mi diye iki çocuğum var.Yanlış karar mı diye...Geçen arkadaş sevgim bitti diye eşine boşanma davası açtı. bu sizin evlilikten ne beklediğinize ve beklentilerinizi ne kadar karşıladığına bağlı bir durum. kimisi sevgisi biter boşanır kimisi defalarca aldatılır ama " Kemalim yapmaz " modunda devam eder
Sevgiyi bitiren ne yaşadınız?Bende de sevgi bitti. Ondan sorguluyorum. Bu yeterli neden mi diye iki çocuğum var.Yanlış karar mı diye...
Canımın çok yandığı sorunlar yaşadık. Ondan aşırı koptum. Aramızda sohbet,muhabet iletişim yok.Kendım çalısan bayanım. Tek sorun ileride çocuklarım beni suçlar mı? biri3 diğeri 4 yaşındaSevgiyi bitiren ne yaşadınız?
Valla arkadaşın da 2 tane çocuğu var. Kızı iki yaşına girecek. Dışarıdan bakınca gayet sorunsuz mutlu görünüyorlardı ama kız devam etmeyeceğim dedi ve bıraktı.
Bence sevgi bitmesi de boşanmak için bir neden. artık sevmediğin biriyle aynı evin içinde bulunmak bir zaman sonra çekilmez bir hal alır
Çocuklar için şu anki ortam nasıl. babalarının ilgi alakası mesela? Maddi manevi ne durumdasınız?Canımın çok yandığı sorunlar yaşadık. Ondan aşırı koptum. Aramızda sohbet,muhabet iletişim yok.Kendım çalısan bayanım. Tek sorun ileride çocuklarım beni suçlar mı? biri3 diğeri 4 yaşında
İyi bir insan ama çocukların tüm yükü bende. İlgisiz bir defa yemek yedirmemiştir.Bir sabah erkenden uyanmamışdır .Sadece arada sever...Çocuklar için şu anki ortam nasıl. babalarının ilgi alakası mesela? Maddi manevi ne durumdasınız?
Bence mutlu bir kadın durduk yere boşanmayı düşünmez, mutsuz olduğunuz taktirde nedenler ve kişilerin hiçbir önemi yoktur , mutsuzluk varsa , boşanılır net..Arkadaşlar sizce boşanmak için hangi sebepler gerekiyor. Bir insanla geleceğinizin olmadığını nasıl anlarsınız?
çok haklısınız...Bence mutlu bir kadın durduk yere boşanmayı düşünmez, mutsuz olduğunuz taktirde nedenler ve kişilerin hiçbir önemi yoktur , mutsuzluk varsa , boşanılır net..
Peki sizce neden bitti sevginiz?Bende de sevgi bitti. Ondan sorguluyorum. Bu yeterli neden mi diye iki çocuğum var.Yanlış karar mı diye...
1 defa şiddet oldu ondan sonra asırı soğudum. Ve hiç bir his oluşmuyor.Peki sizce neden bitti sevginiz?
Yatakta iyi degil diye olabilir mi mesela? Ya da maskülen ve erkeksi gelmediği icin olabilir mi? Genelde insanlar sevgim bitti der ama biten sey sevgi değil arzusudur. Çekim bittiyse(arzu) bence geri dönüsü yok gibi. Biz kadınlar, erkeği gözümüzde bir kere düşürdüysek, o erkek kendisini de parçalasa bir daha ısınamıyoruz...
Bunun haricinde şiddet, aldatma gibi spesifik bir sey varsa zaten devam etmeyin, tartışmaya kapalı bu durum?
Son olarak kaç senelik evlisiniz?
Yaşayan kişi daha iyi bilir herkesin sebebi farklı olabilir.Arkadaşlar sizce boşanmak için hangi sebepler gerekiyor. Bir insanla geleceğinizin olmadığını nasıl anlarsınız?
Bu boşanmak için tek başına yeterli bir sebep1 defa şiddet oldu ondan sonra asırı soğudum. Ve hiç bir his oluşmuyor.