- 28 Haziran 2017
- 387
- 263
- 18
TABİKİ HAKEDİYORSUN AYRICA HER INSAN HAYATINDA BİR TAKIM ZORLUKLAR İLE KARŞILAŞIR BİR SINAV YAŞAR EĞER O SINAVI GEÇERSE KENDİSİNİN ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞUNU FARKEDER VE KENDİSİNE GÜVENİR.BENCE KAFANDA PSİKOLOJİM BOZUK ,DEBRESYONDAYIM,ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM VS.VS.AT ONLARI DİMDİK AYAKTA DUR ÇOK TA GÖZÜNDE BÜYÜTME HERKES EVLEİP BOŞANIYOR DÜNYANIN SONU DEĞİL YA.BENCE SİLKELEN KENDİNE GEL EĞER EVİN VEYA AZ PİR PARAN VARSA SAKIN BAŞKASININ AKLINA UYMA AKILICA HAREKET ET.BAK HEPİMİZ HEM KIZIYOR HEM ÖĞT VERİYORUZ ÇÜNKÜ BİZDE BAYANIZ.ANNEYİZ.BEBEĞİN DE BÜYÜMÜŞ ALLAH BAĞIŞLASIN...HAKKIN DA HAYIRLISI OLSUN BAKALIM...AMA BEBEĞİNE VE KENDİNE SIMSIKI BAĞLAN ...Ben üzülmüyorum. Hiçbir söz eylem canımı yakmayacak kadar kötü durumdaym. Psikolojimn iyi olmadığını kendim söylüyorum. İntihar düşünecek kadar yoksun çaresiz canı yanmış hırpalanmış yaşama sevinci olmayan biriym. Ama tutunmaya çalışıyorum. Mutlu olmak istiyorum. Çünkü ben hak ediyoru
allah iyiliğini versin sabah sabah beni kahkaha atırdın hemde iş yerindebenim tecrübemden yararlan derken kast ettiği şey yataktaki tecrübeleri herhalde...
töbestafurullah yaaa...
"amca ben daha iyisini buldum. sana da kalan ömründe mutluluklar dilerim, bu arada bol bol calcium sandoz iç, bi kaç sene sonra kemik erimesi başlar sende" de. ve kestirip at...
minnacık bebeğin varmış yanlış okumadıysam... ona odaklan bence...
bu amcaları nerden buluyorsun yahu
gözümde hafif göbekli saçları seyrelmiş bıyıklı tipler canlandı
22 yaşındasın daha
bebeğin de var
bi dur allah aşkına
bu gidişin sonu iyi değil
Ben bu durumdan sonra çok kötü oldum ve bulunduğum şehirden ailemin olduğu şehire geldim. Ailemle kalıyorum artık. Şuan WhatsApp yoluyla görüşüyoruz sadece. Bugün yine bu konuyu açtım. Yine aynı cümleler. Essek olma ben sana layık değilim ve vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?