boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

Diğer kısımlarla ilgili yorum yapmam ama adam haklı ne yapacaksın ki adamla ilişkiyi kes kendine göre
birini bul çok gençsin

genç erkeklerle olmayı denesen birde aradaki yaş farkı cok fazla sonuçta kızı yaşındasın enerji farkı cok fazla istenmeme sebebin bu olabilir

TABİKİ HAKEDİYORSUN AYRICA HER INSAN HAYATINDA BİR TAKIM ZORLUKLAR İLE KARŞILAŞIR BİR SINAV YAŞAR EĞER O SINAVI GEÇERSE KENDİSİNİN ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞUNU FARKEDER VE KENDİSİNE GÜVENİR.BENCE KAFANDA PSİKOLOJİM BOZUK ,DEBRESYONDAYIM,ÖLÜMÜ DÜŞÜNÜYORUM VS.VS.AT ONLARI DİMDİK AYAKTA DUR ÇOK TA GÖZÜNDE BÜYÜTME HERKES EVLEİP BOŞANIYOR DÜNYANIN SONU DEĞİL YA.BENCE SİLKELEN KENDİNE GEL EĞER EVİN VEYA AZ PİR PARAN VARSA SAKIN BAŞKASININ AKLINA UYMA AKILICA HAREKET ET.BAK HEPİMİZ HEM KIZIYOR HEM ÖĞT VERİYORUZ ÇÜNKÜ BİZDE BAYANIZ.ANNEYİZ.BEBEĞİN DE BÜYÜMÜŞ ALLAH BAĞIŞLASIN...HAKKIN DA HAYIRLISI OLSUN BAKALIM...AMA BEBEĞİNE VE KENDİNE SIMSIKI BAĞLAN ...

adam dürüstmüş ya. ne güzel.
sevgili olup kendine iyice bağlayıp ortadan kaybolan biri de çıkabilirdi ama şanslısın ki değil.
bir de artık senin biraz daha uyanık olman gerekmez mi acaba?
yani adam seninle ilişkiye girdi diye sevgili olacağınızı, seni sevdiğini falan nasıl düşünürsün?
onca tecrübeden sonra biraz daha akıllanman lazım.
sevdiğin bir insanla dost kalamazsın. karşı tarafta duygu yok belli. dost ayağına yatmasın. hiç görüşmemen lazım. senin ilgini alakanı zayıflığını kullanır böyle bi tip.

yahu ben suna anlam veremiyorum siz emziren bir annesinz
nasıl oluyorda aklınız hemen cinselliğe kayıyor yapıveriyorsnz
ben kaç yıllık kocamla o işi yapamadım dogum sonrası hayret bşeysinz yahu
anneelikk iç güdünzdemi yok sizin
birde yasın cok küçük senin bu işlri nasıl basardın ne cesaret
baban yasında adamla git evlen ondan cocuk yap ve bosan ve
arkasından gayrimesru ilişki yani pessss
siz bu cesareti nerden aldınz bilmem ama kafanızı birazda cocugunuza verin
onun için cabalayın

allah iyiliğini versin sabah sabah beni kahkaha atırdın hemde iş yerinde
acayip sesli güldüm cok iyi yaaa

bence ne olmuşsa olmuş artık kim hakkı kim değil diye düşünme önüne bak bu adamı bırak. çocuğuna bak kendine bak karşına da çok iyi ciddi düşünen kafana göre olan biri çıkarsada evlenirsin bu daha mantıklı bence çünkü her ayrılıktan sonra böyle yaparsan hep böyle devam edersin mutlu olamazsın..

saka maka konu sahibi bak güzelim sen daha hayatının baharında 22 yasında bir bayansın
ben senin yasında daha üniversite yeni bitmiş daha yeni sevgilisi olan biriydim ve cocugu insan o yaslarda öyle düşün
sen gitmiş baban yasında adamı kendine es yapmıs birde cocuk yapmısssın
hayat sana ne sundu neden bu evliliği yaptın bilmem ama sunu bil hayatında cok yanlıslar var
birde bunun üstüne baska aynı yas grubu erkek o erkekler sana hemen niye atlıyor gepgenceciksin
birde seni saf bulmus adam ikinci kalas sana olmayan aklını veriyor 4 çocuklu moloz
kız ne yapacaksın bu içi gecmişleri memelekette senin yasıtın kalmadımı onu gectik 30 yas bari takıl
onun öncesi bebegini büyüt onun ve kendi gelecegn için aklını yasının faydalarını kullan
hayatını yola koy
sen tutmus hemen kendini birinin kollarına atmıssın olmayacak biri hemde yavrum kendini harcama bu tiplerle

22 yaşındasın birinin himayesine ihtiyacın yok... çocuk doğurmuşsun annesin madem sen bir şekilde o çocuğu düşünmelisin... kaldı ki yaşına uygun adam mı kalmadı andrapozlu adamlarla gezip tozuyon boşveer yolver gitsin... selam bile verme peehhh....

Sakın ailenin yanından gitme,o bebeğe bakabilecek durumda olduğunu düşünmüyorum,anne sütü vs demişsin de o bebeğe önce adam gibi bak,git ilaçları al kullan,o bebeği adamla sevişirken düşünseydin...milyon kez yazacam belki ama eğer bir kadın anneyse bir zahmet özel hayatına dikkat etsin,libidosunu kontrol etsin,acımasız bir yorum ama konu sahibi lütfen annenle konuş bizle konuşacağına...tek kalma o bebekle

Bence dost falan kalma bu amcayla canım. Dostluk istiyorsa dostça yaklaşaydı. Her erkek bilir bir kadın , üzerine hayal kurmadığı bir adamla birlikte olmaz.
Karşılıklı istemişsiniz evet ama farklı şeyler istemişsiniz. Sen onun yanında olacağını düşünerek bu işi yapmışsın. O anlık bi heyecan için.
Bence görüşme birdaha

Valla adamın derdi dostça yatıp kalkalim onu anladık da.
Yine de senden akıllı ve haklı olduğunu söylemeliyim.
Cidden boşanmış 4 çocuklu 44 yaşında adam sana ne verebilir?
22 yaşındasin canım bir hata yapmışsın. Insan hatasından dert almaz mi?
Ne buluyorsunuz bu yaşlı adamlarda.
Valla 31 im gözüm hala çıtırlarda haa

Adam haklı,bu yaşta gez toz keyfine bak. Birlikte olduysanda oldun sorun ne ?

Bu arada hayvan sevgisi çok herhalde.
Eşek olma salak olma be ne ya!!

Madem hayatınızı çok düşünüyordu siz çok istekli olsanız bile birlikte olmasaydı.
Tecrübe ve aklı demek ki birlikte olana kadarmış
Uzak durun lütfen yavrunuz var anladığım kadarı ile
Hata üstüne hata yapmayın bir durulun bekleyin
İşle güçle yavrunuz ile ilgilenin
Yaş küçük okAdar ağır sorumlulukları üstünüze yüklemeyin ,bundan sonraki hayAtınızda ne kadar sevseniz yada istesenizde sadece bir öneri kimseyle birliktelik yaşamayın.
Kendinize değer verin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…