boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

O kadar yaşanmışlıktan sonra dost gibi bakabilecek misiniz ona?
Yarın öbür gün biri ile evlendiğinizde, eşinizin gözlerine bakıp bu adam benim arkadaşım vs diyebilecek misiniz?
Bence görüşmemek en iyisi... hep iyiliğimizi isteyenler , çanımızı daha fazla yakanlar değil mi ?

Burdaki yorumlar sana acimasiz gibi gelsede aslinda herkesin söylemek istedigi sey kendini biran once toparlaman. Zaten yeni bir tramva yasamisken bunun acisini unutmak icin gidip baska bir yanlışa suruklemissin kendini. Allah bagislasin bir bebegin var cok gencte bir annesin. Hayatta ki sorumluluklari cok erken yasta omuzlanissin. Yaninda bir destek ariyorsun muhakkak ama bu bir erkek olmak zorunda degil. Sen artik oncelikle bebegin ve kendin icin tek basina dim dik durmanin yollarini ara. Hayatina bir ceki duzen vermeye calis sonrasinda her sey oluruna girecektir zaten.
Sen simdi kendince yasca buyuk adamlara yoneliyotsun cunku tecrubeli biri o yaslarda biri seni daha rahat kabullenir ve sahip cikar diye düşünüyorsun ama bu yanlis. Gercekten yanlis yoldasin. Sen kendine ve bebegine yetmeye calis kimse olmadan.
Lutfen o adamdan uzak dur cikart at hayatindan. Hatta ilk olarak numarani degis bence. Yada o kisinin sana ulasmasini engelle.

Bu adam bu evi sana kiraya verdirip üzerinden para bile kazanabilir.Onane acaba ne yapman gerektigini söylüyor.
Bak canim birkere birlikte oldun geçti bitti hatalisin hatalar ders almak için var.git tedavi ol.Birini sevmeden once kendini sevmeyi öğren ögrenki kimsenin senden daha değerli olmadığını anla(bebeğin hariç) Ben başaracağına inaniyorum.

Tek yasamamalisin ailenden destek almalısın.
Böylece daha az Akbaba olur etrafında.

Bence bebeğin 1 yaşına girecek az kalmış.
Mümkünse bir işe gir çalış ilaçla tedavini başlat ailen bebeğine bakarken.

Ve lütfen yaşıtlarinla sağlıklı ilişkilere yönel artik. Mümkünse nikahtan önce ya da en az 1 yıl cinselliğin olmadığı..

ailesini taktigini sanmiyorum

Ya kimse yanlış anlamasın ama ben kendimden 22 yaş büyük biriyle cinsellik düşünemiyorum dahi, midem almaz. Babanız yaşındaki adamlarla nasıl rahatça sevişebiliyorsunuz? Bana göre çok tiksinç. Aynı şekilde adamlar da yapıyor bunu kendinden 20 yaş küçük büyük kadınlarla ilişkiye giriyorlar.
Neyse o adamdan ayrıl, evladınla aynı evde kalıyorsun nasıl olur da elin adamlarını rahatça eve sokarsın? Annesin sen, bunlara dikkat etmelisin yoksa en büyük zararı bebeğin alacak. Yazık ona da.

Canım yaşadıkların ćok üzücü ama lütfen ne olursa olsun hele ki şu dönemde lütfen,Allah rızası için bebeğini her türlü pislikten koru şuan tek derdin Bebeğin olmalı bırak o pis adamı ayrıca adam çok haklı uğraşma benim gibi insanlarla aklını başına al diyor.

Yapmayın lütfen 22 yaşındasınız çokta küçük değilsiniz kendinize gelin o adamı da numarasını da silin kendi numaranızı değiştirin.Güzel bir tedavi görün.

Bakın daha geçenlerde bir anneanne kızınız ćocuğuna kendi evinde bakarken anneannenin sevgilisi varmış.O da çocuk eve her geldiğinde anneannenin gözü önünde çocuğa tecavüz ediyormuş .Cinsellik cinsellik diye diye iğrenç bir toplum olduk.

Öncelikle tedavi ol sonra bebeğine heryerde sahip çık !!!

Sen zaten doğru yolda gidersen hayatına da Ahlaklı insanlar girer bunu aklından çıkarma!!!

Akla ihtiyacın olduğunda da buraya yaz hepimiz sana yardımcı oluruz !!!

Dost kalalım lafı hikaye. Genelde de hep öyle olur. Arada gelir beraber oluruz demek.
Kimse hatasız değil, önemli olan hatalardan dersini çıkarıp tekrar aynı hataya düşmemek.
Bir işe girin, çalışın. Çocuğunuza odaklanın, onun iyi bir evlat olması için... Kendinizi de ihmal etmeyin ama böyle ipe sapa gelmez tiplerle de takılmayın. Doğru dürüst tanımadığınız insanlara evinizi açmayın.

Ben bu hikayede hiçbir sorun göremedim. Çocuğunuz da varmış, dinlenin biraz, yeni bir evlilik noktalamışsınız. Nedir bu tekrar bağlanma merakı? Bebeğinize bağlanın ayol.

bence sizden yaşça büyük bir adamla olmanız baba özleminizden kaynaklanıyor... tabii burada aklınıza saçma sapan şeyler gelmesin...

ama sizin kendi yaşınıza yakın insanlarla olmamanız, sizi koruyup kollayacak birine ihtiyaç duyduğunuzdan kaynaklandığını .... bunu da ancak sizden yaşça büyüklerin yapabileceğini düşündüğünüz için sizden yaşça büyük insanlara yöneldiğinizi düşünüyorum.... tabii yaşınız 22 olduğu için bunları söylüyorum...

önerim ise... önce 2 li ilişkilerinizden ziyade boşanmış bir anne olarak önce çocuğunuz için uygun yaşama alanı var mı yok mu , geleceği garantilimi... eğer bunların hepsi yolundaysa.... çeşitli dans gruplarına ya da ne bilim spor salonuna falan yazılıp, enerjinizi farklı yöne kaydırmanız gerektiğini... ve bunları yaparken de herşeyin kendiliğinden düzeleceğini düşünüyorum...

o adamdan ise size kesinlikle fayda yok... bi kızı varsa... kızına aynı şekilde yaklaşsınlar bakalım, tepkisi ne olacak....
sadece kullanıyor... çok gördük böyle tipler....

gerçekten yazık olur size....

Bizim toplumumuzun kadınlarına çok üzülüyorum. Bir parça sevgi görmek ne hale geliyorlar. Lütfen psikolojik destek alın. Ben anlamam böyle Dost kalalım Edebiyatlarından. Yazık etmeyin kendinize...

Yatmaya gelince vakit kaybetmiyor ama. Sırf kendi hazzı için gelişigüzel herkesle yatan sonra da arazi olan heriflerden nefret ediyorum. Dostmuş. Pehh!!!!

Biraz kendini sevip kendine deger vermeyi dene. Bi sure gonul islerine kendini kapatip kafani dinle ilerde daha duzgun bi insan karsina cikar inşallah
Bu kisiyle de gorusmeyi hemen kes. Seni dusundugu falan yok dusunse yeni bosanmis bunalimda olan bi insandan faydalanmazdı. Istedigi senle birlikte olmakmis bunu elde etti ve şuan arada takilalim yatalim kalkalim ama bana ayak bagi olma diyor. Kendine bunu mu layik görüyorsun?

Burada ki tek yanlış sizin kusura bakmayın
Herkes ister kafası oturmuş , duyguları olgunlaşmış bir erkeği
Ama sizin ki artık bir seçime dönmüş
Midem almazdı şahsen böyle ilişkileri ve bu yaşta olan erkekleri

Babanız yaşındaki adam size gelecek vermez oturur işini gördükten sonra tavsiye adı altında boş nasihatler verir

Ben aşkın yaşı olmaz cümlesine inananlardanım, herkes krndisinden yaşca büyük birine aşık olabilir. Önemli olan bu aşkın uzun sürmiyceni, sizi uzun vadeli mutlu etmeyeceğini çünkü hayata baktığınız pencerenin farklı olduğunu bilmek ve bitirmektir siz yaşamayı seçmişsiniz keza bitmişde. O karaktersiz adama gelince bir daha bırakın size dokunmayı sesinizi duymasına bile iZin vermeyin kendini acındırmaya, siZin tarafınızdan suçlanmdan bu olaydan sıyrılmaya çalışıyor, size değer verse sende istedin der m ne kadar basit bir cümle madem siZi o kadar düşünüyor beraber olmadan önce sana layık değilim deseydi. ÜZgünüm ama o tam bir pislik acilen hayatınızdan çıkarın, onun vereceği hiç bir akıla ihtiyacınız yok. Zira onun aklı kendine yetmiyor ki size versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…