- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
Orada kendinize ait evinizmi var? Bu evi o adammı aldı sizede soruyorsunuz evi kirayamı vereyim diye? Cvp verirseniz konuya bakış açım değişecek?Ben duygusal olarak fazla üstüne gidince zaten istemedi o şehirde kalmamı. Burda bebekle zor oluyor güzelim git biraz dinlen dedi. Bende anladım herşeyi ve geldim. Bir kaz kez oradaki evin konusu geçti. Kiraya ver dedi. Belki gelirim dedim.
Tek yapamıyorsun ne kadar zordu hatırla unut burayı dedi
adamla ilişkini kes. bu tip ilişkiye friends with benefits denir ama size uygun değil bence. çalışın kendi hayatınıza bakın. kıçının kılları ağarmış adamlar da ne bulursunuz anlamam.
Nedenini bende bilmiyorum. Yaşıtlarımiin beni anlamayacağini düşünüyorum. Kendimi yaşımdan fazla olgun yaşlı hissediyorum. Şefkat istiyorum. Babam hayatta. Harika bir insan. Ama nedense
Adam size orada evmi aldı? eger o evi size anladıgım şekilde adam aldıysa zaten anlaşmalı bir durum diye düşünüyorum, adamın gayet dürüst davrandıgını düşünüyorum. inş bu adam gerçekten bekardır oda ayrı muamma şuan gözümde.Şuan yapabileceğiniz tek şey geçmişi arkada bırakıp çocugunuzla daha düzgün bir yaşam kurmak olmalı.Nedenini bende bilmiyorum. Yaşıtlarımiin beni anlamayacağini düşünüyorum. Kendimi yaşımdan fazla olgun yaşlı hissediyorum. Şefkat istiyorum. Babam hayatta. Harika bir insan. Ama nedense
Hayr ev almadı daha nelerAdam size orada evmi aldı? eger o evi size anladıgım şekilde adam aldıysa zaten anlaşmalı bir durum diye düşünüyorum, adamın gayet dürüst davrandıgını düşünüyorum. inş bu adam gerçekten bekardır oda ayrı muamma şuan gözümde.Şuan yapabileceğiniz tek şey geçmişi arkada bırakıp çocugunuzla daha düzgün bir yaşam kurmak olmalı.
Siz o adamla otururken sabahlarken o bebek ne yapıyordu canısı
Bu sayfada (15.sayfa) üstte daha önceki yorumunuzda kendiniz yazmışsınız evi kirayamı vereyim diye adama soruyorsunuz? Yoksa ben neremden uydurcam dimi?Uykuda olan bebek ne yapabilir? İlgisiz bir anne değilim. Aksine herkesten daha pimpirikli ilgiliyim. Evime hergün bir adamda almadm. Güvenmeseydim kapımı acmazdm. Hangi devir neler olabilir burun ihtimalleri farkındayım
Hayr ev almadı daha neler
Evet sordum. Kendi evim. Danışmak istedim ona. Beni tekrar o şehir de ister mi diye yokladim. İstemediğini anladım. Ver gitsin burda işin ne dedi kısacasıBu sayfada (15.sayfa) üstte daha önceki yorumunuzda kendiniz yazmışsınız evi kirayamı vereyim diye adama soruyorsunuz? Yoksa ben neremden uydurcam dimi?
Hala aklında adam kendi ev durumunu bile adamamı soruyorsun? psikolojinin bozulması sadece seni istememesinden,bugun gel dese koşa koşa gidersin bozuk psikolojinde düzelir.. Bence adam seni kullanmak istemiyor, ciddi ilişki zaten hiç istemiyor, adamı dürüst buldum.. Umarım sen akıllanırsın..Evet sordum. Kendi evim. Danışmak istedim ona. Beni tekrar o şehir de ister mi diye yokladim. İstemediğini anladım. Ver gitsin burda işin ne dedi kısacası
Doğru evetHala aklında adam kendi ev durumunu bile adamamı soruyorsun? psikolojinin bozulması sadece seni istememesinden,bugun gel dese koşa koşa gidersin bozuk psikolojinde düzelir.. Bence adam seni kullanmak istemiyor, ciddi ilişki zaten hiç istemiyor, adamı dürüst buldum.. Umarım sen akıllanırsın..
vallahi yazacaktimda vazgectim duygularima tercume oldun saol hakkaten kicinin kili agarmis bir adamla 22 yasindaki korpecigi dusunemiyorum ya yazik gunahadamla ilişkini kes. bu tip ilişkiye friends with benefits denir ama size uygun değil bence. çalışın kendi hayatınıza bakın. kıçının kılları ağarmış adamlar da ne bulursunuz anlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?