boşanma sonrası boşlukta beraber oldum.

Asla bu adamla muhatap olmamani öneririm
Hayatından çıkar.
Ucuz bir insan değilsin önüne gelen le birlikte olacak.
O yüzden napiyosun canim
Kimseyle birlikte olma işine gücüne bak.
Dengin olan birini bul.

Artık olan olmuş. Çıkarın o adamı hayatınızdan. Bir daha da bu kadar yaş farkı olan bir adama yanaşmayın. Şu an tek konsantre olmanız gereken şey bebeğiniz. Onun size ihtiyacı var. Bırakın bir süre hayatınızda bir erkek olmasın. Biraz toparlanın, bebeğinizle ilgilenin. Muhtemelen bir mesleğiniz yok, bebeğiniz biraz büyüyünce bir meslek edinip yaşamınızı tekrar kurun. Daha o kadar gençsiniz ki

Orada kendinize ait evinizmi var? Bu evi o adammı aldı sizede soruyorsunuz evi kirayamı vereyim diye? Cvp verirseniz konuya bakış açım değişecek?

Nedenini bende bilmiyorum. Yaşıtlarımiin beni anlamayacağini düşünüyorum. Kendimi yaşımdan fazla olgun yaşlı hissediyorum. Şefkat istiyorum. Babam hayatta. Harika bir insan. Ama nedense

Nedenini bende bilmiyorum. Yaşıtlarımiin beni anlamayacağini düşünüyorum. Kendimi yaşımdan fazla olgun yaşlı hissediyorum. Şefkat istiyorum. Babam hayatta. Harika bir insan. Ama nedense
Adam size orada evmi aldı? eger o evi size anladıgım şekilde adam aldıysa zaten anlaşmalı bir durum diye düşünüyorum, adamın gayet dürüst davrandıgını düşünüyorum. inş bu adam gerçekten bekardır oda ayrı muamma şuan gözümde.Şuan yapabileceğiniz tek şey geçmişi arkada bırakıp çocugunuzla daha düzgün bir yaşam kurmak olmalı.

neden hep yasi buyuk erkekler? adam bir yandan hakli 22 yas buyuk baban olabilecek yasta bir adam sana ne verebilir?
ancak boyle duygusal yikimlar yasatir kendi yasina uygun sana sen oldugun icin deger verecek birini bul illa hayatimda biri olsun istiyorsan.
hayatina giren her erkeginde seninle evlenmek icin yaninda oldugunu sanma daha gencsin yanlis adamlarla yanlis iliskilerle hayatini daha buyuk cikmazlara surukleme

Uykuda olan bebek ne yapabilir? İlgisiz bir anne değilim. Aksine herkesten daha pimpirikli ilgiliyim. Evime hergün bir adamda almadm. Güvenmeseydim kapımı acmazdm. Hangi devir neler olabilir burun ihtimalleri farkındayım
Hayr ev almadı daha neler

Siz o adamla otururken sabahlarken o bebek ne yapıyordu canısı

Ayni sey aklima geldi..

Konu sahibi kendine gel, evladin var.
illa birini istiyorum diyorsan once duzgun bi insanla duzgun bi iliski kur,o cocugu perisan etme yazik gunah.
Daha cocuksun sen elin kart zamparalariyla isin ne?
Hem neden hemen cinsellik yasiyosun zaten travma icindesin,anlik mutluluk getirir boyle seyler.
Gorusme o adamla ya, yeryuzunde insan mi kalmadi Allah askina

Bu sayfada (15.sayfa) üstte daha önceki yorumunuzda kendiniz yazmışsınız evi kirayamı vereyim diye adama soruyorsunuz? Yoksa ben neremden uydurcam dimi?

Bu sayfada (15.sayfa) üstte daha önceki yorumunuzda kendiniz yazmışsınız evi kirayamı vereyim diye adama soruyorsunuz? Yoksa ben neremden uydurcam dimi?
Evet sordum. Kendi evim. Danışmak istedim ona. Beni tekrar o şehir de ister mi diye yokladim. İstemediğini anladım. Ver gitsin burda işin ne dedi kısacası

Evet sordum. Kendi evim. Danışmak istedim ona. Beni tekrar o şehir de ister mi diye yokladim. İstemediğini anladım. Ver gitsin burda işin ne dedi kısacası
Hala aklında adam kendi ev durumunu bile adamamı soruyorsun? psikolojinin bozulması sadece seni istememesinden,bugun gel dese koşa koşa gidersin bozuk psikolojinde düzelir.. Bence adam seni kullanmak istemiyor, ciddi ilişki zaten hiç istemiyor, adamı dürüst buldum.. Umarım sen akıllanırsın..

Doğru evet

adamla ilişkini kes. bu tip ilişkiye friends with benefits denir ama size uygun değil bence. çalışın kendi hayatınıza bakın. kıçının kılları ağarmış adamlar da ne bulursunuz anlamam.
vallahi yazacaktimda vazgectim duygularima tercume oldun saol hakkaten kicinin kili agarmis bir adamla 22 yasindaki korpecigi dusunemiyorum ya yazik gunah

Sen niye hep nerdeyse baban yasındakı adamlara aşık oluyosun? Babasız mı büyüdün bunun altında bi travma var sanki bence de tedavi ol. Adamın niyetini boşver söyledikleri doğru. Düzgün yaşı uygun biri çıkar karşına niyeti ciddi olur artık annesin saçma sapan ilişkiler yaşayamazsın.

Canım 4 çocuğu varmıs bosversene 1-2 cocuk neyse de bence daha yeni ayrılmışsın bekle birazcık gençsin Zaten en iyilerini bulursun ama sen ne olursa olsun evine alma birdaha hiç bir erkek arkadaşını

4 çocuklu evliliği yürütemeyince hiç boşuna ne üzeyim ne üzüleyim demiş adam.ayrıca cinsellik konusunda sizi daha müsait bulmuş.dul ve genç bayan tanıyor güveniyor ilgi görüyor.fakat adam ciddi ilişkilere kapatmış sonsuza dek kapısını bu da onun kaybı sizin değil.canı nasıl istiyorsa öyle kalsın birdaha cinsellik olarak sokulmayın bir birinize.bir şey olmuyorsa vardır bir hayır.

Bu adamla ilişkini tamamen kesmen gerekir kendini toparlaman için. Şu an depresyonda olduğun için belki hayatının merkezine koymuşsun veya takıntı yapmışsın ama yanlış.
Adamın kendine hayrı yok sana ne akıl verecek. Sana kendin ve ailenden başkası yardım edemez. Adam kendi keyfinde.
Çocuğuna sarıl, okulunu bitirmeye bak ve iş hedefle. Kendine uygun biri mutlaka çıkacaktır karşına.
Kalk silkelen ve adım adım hedeflerine odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…