Bosanma sonrasi depresyonu

7 yıl da az bir zaman değilmiş. Acaba başkası mi girdi ki hayatına.cocukca buluyorum ben böyle hareketleri. Evlilik olgunluk olduğunu anlayamamış yazık. Siz de başka uğraşlar, yeni arkadaşlar edinin. Kendini bulunmaz hint kumaşı sandı galiba

7 yılı da evlilik olarak mı geçti yoksa toplamda mı 7 yıl.çok acayip acaba başkasına mı aşık oldu

7 yılı da evlilik olarak mı geçti yoksa toplamda mı 7 yıl.çok acayip acaba başkasına mı aşık oldu
Toplam 7 yıl 4 yıl evli kaldık aslında gecinemiyoduk çok kavga ediyorduk o da güzel yaşamak istiyorum artık dedi bensiz daha güzel yaşayacağına inaniyo çok uğraştım geri kazanmak için ama olmadı işte aslında özlediğim şey o değil hayatımdaki onun figürü başka bir eve taşındım tek başımayım arkadaşım dostum yok etrafımda yapayalnız kaldım

Ailende mi yok?

Ailem var bana çok destek oldular ama iş nedeniyle ben uzak bir yerde yaşıyorum onlardan surekli anlatıp kimsenin de kafasını şişirmek istemiyorum kendi kendime dertli dertli düşünüp duruyorum yani

Benim gibi boşanmayı atlatamayan böyle kötü hisseden bayanlar var mı ?
Ben boşanmadım ama burada sizin gibi örnekler gördüm,atlattılar. Zor bir süreç ama geçeceğine inanın. Herşey imtihan ve hepsi bizim için. Sabır ve duaya sığının. Allah yardımcınız olsun. Bugünler de geçer inşaallah

Ben boşandım tabii zor bir süreç bana yaşattıkları çok kötü şeyler olunca sevdiğim adamdan buz gibi soğudum ama çevre çok önemli arkadaşlar çok önemli tek başına zor yeni çevreler arkadaşlar edin yanlızlığı en kaliteli şekilde geçirin kitap okuyun spor yapın film izleyin resim yapın hislerinizi yazın bilmiyorum ben bu yazdıklarımın hepsini yazdım hatta bir sürü takılar bile yaptım amaç düşünmemek hepsi geçiyor emin olun sadece ben kötüyüm şimdi ne yaparım boyutuna geçme hem seni gerçekten seven değer veren bir insan çıkar karşına yarın birgün neden bukadar üzülmüşüm deymezmiş dersin belkide kendine zaman tanı en önemlisi sen elinden geleni yaptın vicdanın rahat kısmet böyleymiş her şerde bir hayır vardır biz göremeyiz

Merhaba ben bosandim ve bir turlu atlatamiyorum surekli onu dusunuyorum cok yalniz hidsediuorum sanki bir kabus icinde yasiyorum uyqnmayi bekliyorum boyle hisseden var mi ayrildiktan sonra boyle bir mutsuzluk ne kadar suruyor
Ayrilma nedeniniz nedir?ben ayrildim..zerre dusunmuyorm...tabiki bu surece gelene kdr cok zorlklar cektim.ve onu evden yolladiktan sonra bir bicak gibi kestim attim her seyi.unuttummmmmm...hemde cok gzl unuttuuum.

Anladım canım zamanla geçecek bu durum.çalışmıyorsan işe başla.sosyal ortamlara gitmeye çalış.zamanla unutacaksın.

Merhaba ben bosandim ve bir turlu atlatamiyorum surekli onu dusunuyorum cok yalniz hidsediuorum sanki bir kabus icinde yasiyorum uyqnmayi bekliyorum boyle hisseden var mi ayrildiktan sonra boyle bir mutsuzluk ne kadar suruyor
çok yeni sanrm ondan canım geçer hepsi üzülme..onunla geçen zamanları çok düşünme..çok dillendirme ..içine kapanma sosyalleş..ailenle iletişimi sık tut..yara bandı arama.12 ay minimum ilişki kurmamaya çalış..nadas süren olsun..kalk toparlan başın dik gülümse geçecek hepsi..:)

Merhaba canim konu baya olmus acilali ama gorunce yazmak istedim suan yasadigin aciya bi kac ay sonra uzuleceksin inanki bende yasadim ve hic gecmez sanmistim olucem sanmistim ama gecti simdi tekrar evlendim cocugum oldu inan Allah biseyi aliyorsa daha iyisini vermek ivin aliyordur sukret ben o zaman anlamamistim simdi cok iyi anliyorum o yuzden uzulme kendine bak giyin kusan gez toz yeniden evleniceksin bak gor ama dikkatli secim yap bu kez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…