- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Merhaba arkadaşlar, eşimde fiili olarak ayrılmamız bir yıl, resmi olarak boşanmamız ise 4 ay oldu. Eşime dair hiç güzel şeyler hatırlamıyorum. Zaten çok kısa süren bir evlilikti ama hayatımda ailemde ve çevremde görmediğim şeyleri gördümçok şükür ailem yanımda işim var kimseye muhtaç değilim ama hayata ve insanlara karşı çok ümitsizim. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Sanki hapishanede olan mahkumlar gibi akşam olunca iyi bir gün daha bitti diyorum. Sizler nasıl atlattınız bu süreçleri?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de boşandım, benim çok kötü giden evliliğimin ardından boşanma sonrasında hızla düzene giren bir hayatım oldu (şükürler olsun)
İyi bir işim, ve bana değer veren bir insan var... Ailemin de desteği büyük...
Fakat, yine de zaman zaman o boşluğa düşmüyor değilim. Bunun bitirilmiş olan evlilikle ilgisi yok, ama düzenli bir evliliğim, yaşıtlarım gibi bir bebeğim, kendime ait bir evim ve düzenim (ki bunda çok zorluk çekiyorum) olsun isterdim...
Aldığım karardan bir an olsun pişman olmamakla birlikte, sosyal-toplumsal anlamda yorulduğum anlar çok malesef
Merhaba arkadaşlar, eşimde fiili olarak ayrılmamız bir yıl, resmi olarak boşanmamız ise 4 ay oldu. Eşime dair hiç güzel şeyler hatırlamıyorum. Zaten çok kısa süren bir evlilikti ama hayatımda ailemde ve çevremde görmediğim şeyleri gördümçok şükür ailem yanımda işim var kimseye muhtaç değilim ama hayata ve insanlara karşı çok ümitsizim. Hiç bir şeyden zevk alamıyorum. Sanki hapishanede olan mahkumlar gibi akşam olunca iyi bir gün daha bitti diyorum. Sizler nasıl atlattınız bu süreçleri?
tatlım geçmiş olsun bende 27 yaşındayım ve boşandım boşanalı 6 yıl oldu kilo problemi bendede oldu malesef güven konusunda ise evet asıl tam olarak şimdi hiç kimseye güvenmemen lazım mantıklı adımlar atman lazım şuan boşlukta hissediyorsun kendini yanlız ama gerek yok bende öyleydim zamanında oysaki şuan kendimi çok güçlü hissediyorum ayaklarımın üstünde durmayı başardım deli gibi çalıştım sende çalışmıyorsan çalışmalısın en iyi ilaç bu geçmiş geçmişte kaldı geleceğe umutla bak kimsenin seni üzmesine izin verme.Ben ev düzeni konusunda çok sıkıntı yaşamadım. Hem ailem sağolsun hem de çok az süren bir evlilikti benimki. Fakat içimde hep bir hüzün var. Giden insana üzülmedim asla çünkü insan değildi. Şükürler olsun kurtuldum ama hayallerimin, ümitlerimin yerle bir olması beni mahvetti. Benle evlenen arkadaşlarımın çocukları oldu, gördüğüm kadarıyla değer veren eşleri var. Peki benim suçum neydi ondan(eski eş) yaş olarak ta 8-9 yaş küçüktüm, güzellik olarakta. Ama hiç bir kıymetim olmadı. Çok yoruldum arkadaşlar daha 26 yaşındayım ama hayata tutunacak gücüm yok :'(
Güzel mesajlarınız için çok teşekkürler. Ben de çok kötü günler geçirdim gerçekten ilaçlarla ayakta kaldığım günleri biliyorum. Fakat bu ara hiç bir şey yapasım yok. İşime de veremiyorum kendimiGeceleri çok fazla ağladığımı gördüğüm rüyalar görüyorum, o kadar sıkıntılı uyanıyorum ki. İnşallah kötüler her iki dünyada da cezalarını bulurlar. Güç toplayamıyorum ne yapmalıyım sizce?
Katılıyorum canım. ben de her ne kadar mutlu ve güçlü olmaya çalışsam da zaman zaman senin hissettiklerini ben de hissediyorum; toplumsal-sosyal konu ve yaşıtlarımın bebeği olması konusu, en can sıkıcısı da düzen konusu evet. ailemle yaşamak her ne kadar benim boşandıktan sonra kendimi çabuk toparlamama yardımcı olsa da kendime ait düzenim olmaması kötü. belki de boşandıktan sonra aile evine dönmüşsen, en üzücü kısmı bu oluyor. ben boşanalı 3 sene oldu, hala alışamadım düzen konusuna. sanki yıllarca burda ben yaşamamışım gibi geliyor bazen. :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?