boşanma sonrası hisleriniz nelerdi...

fisilti-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2016
285
500
33
Boşandıktan sonra o kadar kin doluyum ki yaptıklarının yanında kalmasına herşeyimi elimden almasına izin vererek arkama bakmadan yeni bir yaşantıya başladım. Okadar güzel hayaller kuruyorsun herkesin ailesine bakıyorum herkes mutlu çocuklu benm başıma neden geldi diye sorguluyorum... Şuan tek başıma yaşıyorum ailem de destekçim olmadı.Aksine ben den beklentileri oluyor. Onlara da yinede destek olmaya çalışyorum
Hayat o kadar garip ki nefret duygusunu ilk defa yaşıyorum. Bu çok kötü bir his.

Sizler nasıl atlattınız. Boşandıktan sonraki hisleriniz nelerdi.

Sanırım kendini sevince her şey daha da anlamlanıyor.
Başkasının seni sevmesi veya bir maddenin senin olması çok çok gerilere atılıyor.

Ayni hisleri yasiyorum, seni cok iyi anliyorum bunun kendini sevmekle falan alakasi yok, ailelere ciftlere bakiyorm ve cok üzülpyorm bende, uzun süredir nefretimde gecmedi

Boşandıktan sonra o kadar kin doluyum ki yaptıklarının yanında kalmasına herşeyimi elimden almasına izin vererek arkama bakmadan yeni bir yaşantıya başladım. Okadar güzel hayaller kuruyorsun herkesin ailesine bakıyorum herkes mutlu çocuklu benm başıma neden geldi diye sorguluyorum... Şuan tek başıma yaşıyorum ailem de destekçim olmadı.Aksine ben den beklentileri oluyor. Onlara da yinede destek olmaya çalışyorum
Hayat o kadar garip ki nefret duygusunu ilk defa yaşıyorum. Bu çok kötü bir his.

Sizler nasıl atlattınız. Boşandıktan sonraki hisleriniz nelerdi.
hisleriniz duygulariniz neden nasil ayrildiginizada bagli.ben aldatildim ayrildim ondan nefret ediyorum.

Bn 20 yaşndaym kısa süreli bi evlilik yaşadım.7 ay oldu ayrılalı Hayattan çok korkuyorum yarından korkuyorum.Hiç çocuğum olmaz diye korkuyorum.Allah yardmcmz olsun.Şimdi iyiyim ama ara ar aklıma geliyor.Sadece gelecekten korkuyorum.

Ben aldatildim ayrildim bir de o acıyla hamileydim Bebeğimi kaybettim. İnanılmaz nefret ediyorum. Aklıma geldikçe içim bulaniyor.

Daha sonra ikinci evliliğimi yaptım. Şimdi bir kızım var. Yaralarını sarmadan asla evlenmeye kalkma. O acıyla göremiyorsun. Allah yardimcin olsun.

Ben aldatildim ayrildim bir de o acıyla hamileydim Bebeğimi kaybettim. İnanılmaz nefret ediyorum. Aklıma geldikçe içim bulaniyor.

Daha sonra ikinci evliliğimi yaptım. Şimdi bir kızım var. Yaralarını sarmadan asla evlenmeye kalkma. O acıyla göremiyorsun. Allah yardimcin olsun.
Negüzel Rabbim bi ömür mutlu etsin darısı başımıza İnşaallah..

Back
X