- 20 Ağustos 2014
- 4.982
- 4.757
- 248
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
bencede öyle kötüler her zaman daha mutlu :)keşke eden bulsa kimsenin hakkı kimsede kalmasa ama yok öyle bir dünya
ben kötülük yapıp ta sırtı yere geleni hiç görmedim
kim ne yaptıysa yanına kar kalıyor
hatta enteresan bi biçimde yoluda açılıyo
sen çektiğinle kalıyosun
yok sorgulamak değilde bazen aklıma geliyor . düşündükçe sinir oluyorum ne kadar şanssızmışım diyorum ne bileyimBen de böyle düşünürdüm vakti zamanında..
Kendi hayatıma baktım ilahi adaleti sorgulamayı bırakmıştım. Beklentim falan da yoktu artık.
İşte tam da o sirada önce eski eşin boşanma haberi geldi. Üstelik eski eşten de mesaj. =)
Sonra bana annesi yüzünden acılar yaşatan ve sonrasinda patronunun kızıyla evlenen eski sevgili ise geçenlerde şirketten ayrılmış. Biseyler yolunda gitmiyor demektir bu.
Sevinmedim bile üzülmedim de banane..
"Bazen sen hiç birsey yapmazsın kader senin intikamını sessizce alır.."
amin inşallah . evet uzak durmaya çalışıyorum gördükçe uyuz oluyorum dediğiniz gibiBütün hesaplar bu dünyada görülecek diye bir şey yok.
E daha 1 yıl olmuş.. hemen görülecek diye bir şey de yok.
Onların mutsuzluğu sizin cektiklerinizi hafifletmeyecek. Şu an sadece sinirinizi bozuyor bu durum :)
Onlarla ilgili bilgi aldığınız kanallardan uzak durun.
Inşallah feraha çıkarsınız.
valla hiç suçum günahım yokken dolandırıcı gibi plan proje yapıp maddi manevi hayatımı karartan insanlarin başına bişey geldiğinde üzülmem tabiki. eden bulsa keşkeBu denilenler bana çok mantıksız geliyor, illa başlarına kötü bişey mi gelmeleri lazım sizde sonra oh nana yaptılar şimdi onlar çeksin diye sevinecekmisiniz? Ne geçicek ki elinize, bana hazımsılık gibi geliyor. Allah.a havale et yoluna bak. Bence yapacak bişe yok. Her eden bulur diye bişeyde yok saçma yani.
ben kendım dayanamayıp bakıyorum aslında sosyal medya aracılığyla yoksa ortak bir bağlantımız yok.Hayatlarını takip etmeyi bırakırsan sende mutlu olucaksın .
Bırak ne yaparlarsa yapsın . Ondan haber getiren kim varsa çıkar hayatından
Kendine zarar veriyorsun böyle elinden geldiğince azalt bu alışkanlığıben kendım dayanamayıp bakıyorum aslında sosyal medya aracılığyla yoksa ortak bir bağlantımız yok.
Biseyler hep onlar icin iyi gidecek isin basinda.yok sorgulamak değilde bazen aklıma geliyor . düşündükçe sinir oluyorum ne kadar şanssızmışım diyorum ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?