Boşanma Sonrası (ilahi adalet ? )

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
Herkese merhaba ,

Daha önceki konularımdan çok sorunlu bir evililiğim olduğundan , yaşadığım kötü şeylerden , bir sene dolmadan ayrıldığmızdan bahsetmiştim.

Boşanma üzerinden 1 yılı geçti . fakat hala hem kendim hem ailem sağlık sorunlarıyla maddi problemlerle uğraşan biz ; mutlu mesut hayat süren onlar.

Bunu kabullenemiyorum eski eş ve annesinin bana etmediği kalmamıştı. ama bakıyorum da ne maddi ne manevi hiç bir kayıpları olmadı bana yaptıkları herşey yanlarına kÂr kaldı .

Boşandıktan sonra ki ilk işleri de bizim evliyken oturduğumuz eve yerleşmek olmuştu . ve eski eş kişisi boşanmadan kısa süre sonra sevgili bulmuş yakında evleniyormuş bile.

Neden böyle oldu anlamıyorum benim ne zaman yüzüm gülecek ne zaman mutlu olacağım.

Artık herşey güzel olsun istiyorum ama onların da böyle mutlu olduğunu bilmek duymak çok canımı sıkıyor.

Son düzenleme:
Bütün hesaplar bu dünyada görülecek diye bir şey yok.
E daha 1 yıl olmuş.. hemen görülecek diye bir şey de yok.
Onların mutsuzluğu sizin cektiklerinizi hafifletmeyecek. Şu an sadece sinirinizi bozuyor bu durum :)
Onlarla ilgili bilgi aldığınız kanallardan uzak durun.
Inşallah feraha çıkarsınız.

Ben de böyle düşünürdüm vakti zamanında..
Kendi hayatıma baktım ilahi adaleti sorgulamayı bırakmıştım. Beklentim falan da yoktu artık.
İşte tam da o sirada önce eski eşin boşanma haberi geldi. Üstelik eski eşten de mesaj. =)
Sonra bana annesi yüzünden acılar yaşatan ve sonrasinda patronunun kızıyla evlenen eski sevgili ise geçenlerde şirketten ayrılmış. Biseyler yolunda gitmiyor demektir bu.
Sevinmedim bile üzülmedim de banane..
"Bazen sen hiç birsey yapmazsın kader senin intikamını sessizce alır.."

Bu denilenler bana çok mantıksız geliyor, illa başlarına kötü bişey mi gelmeleri lazım sizde sonra oh nana yaptılar şimdi onlar çeksin diye sevinecekmisiniz? Ne geçicek ki elinize, bana hazımsılık gibi geliyor. Allah.a havale et yoluna bak. Bence yapacak bişe yok. Her eden bulur diye bişeyde yok saçma yani.

öncelikle bunları dusunup kendi hayatınızı zehir etmeyın
sizde hayatınıza bakın yolunuzu çizin
yada bu durumunuzu dısarıya yansıtmayın
size yapan herkese yapar merak etmeyın..

bencede öyle kötüler her zaman daha mutlu :)

yok sorgulamak değilde bazen aklıma geliyor . düşündükçe sinir oluyorum ne kadar şanssızmışım diyorum ne bileyim

amin inşallah . evet uzak durmaya çalışıyorum gördükçe uyuz oluyorum dediğiniz gibi

valla hiç suçum günahım yokken dolandırıcı gibi plan proje yapıp maddi manevi hayatımı karartan insanlarin başına bişey geldiğinde üzülmem tabiki. eden bulsa keşke

yaşattığını yaşamadan ölmemiş hiçkimse demekki ilahi adaletin tecelli etmesine birazdaha zaman var.. belkide ilahi adalet tecelli etti kim bilir.. eski eşinizin hayatına giren o kişidir belkide ilahi adalet.. gelen gideni aratır derler ya hani o hesap sen yaslan koltuğuna otur seyret Rabbim herkese hakettiğini veriyor er yada geç

yok sorgulamak değilde bazen aklıma geliyor . düşündükçe sinir oluyorum ne kadar şanssızmışım diyorum ne bileyim
Biseyler hep onlar icin iyi gidecek isin basinda.
Sen neden ben diye sorgulayacaksin.
Ama bekleme olur mu takip etme duyma, görme.
Adalet er geç sen görmesen de duymasan da tecelli ediyor.
Sadece sen kendi hayatina baktigin icin göremiyorsun, duyamiyorsun bazen.
Eski eşle cok ortak arkadaşımız vardı. Eski sevgiliyle de şirketlerimiz karşılıklıydı ben de ordan biliyorum.
Tavsiyem Ortak tanıdıklarla konu açıldığında konusmaktan kaçın. Ben bunu başaramadım. Cok fazla kirli bilgiler gereksiz muhabbetler dönüyor çünkü.
Zamanla azalarak bitiyor.
Şuan acınız taze. Sizi anlıyorum yasamayan bilemez, anlayamaz bu hissi..

Daha 1 senelik bir evlilikle ayrılmışsınız anlaşamamışsınız olmamış yani neden hemen illa yok efendim bana şunu bunu yaptılar da maddi manevi zarara uğradım da onalr da mahvolsun hayatları kararsın düşüncesi? o evi boşalttıysanız girip annnesiyle oturmasında ne var? ayrıca bitmiş gitmiş siz neden hala bu kişinin hayatını takip ediyorsunuz da bunca şeyi biliyorsunuz. Ne yaparlarsa yapsınlar artık her an onlara kötü birşey olmasını beklemek size zarar verir. İster sevgili yapsın ister evlensiz size ne? bitmiş artık bence hayatınıza bakın sürekli takip edip kötülüklerini dilemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…