Boşanma Sonrası (ilahi adalet ? )

canı yanmış bir insanın ah edip üzülmesi kadar normal bir şey olamaz. beddua etmiyorum zaten herkes yaşattığını yaşasın.

herşey insanlar için , imtihan dünyası biliyorum farkındayım da zaten. bu kadar öfkeye gerek yok

şanslı olan zaten bu dünyada ettiğini bu dünyada yaşar. ahirete kalanın vay haline.. eski eş kişisini kafandan, nefretinden sildiğin an mutlu oalcaksın. bırak naptıysa yaptı. evleniyormuş filan boşver. hayatına bak.

öfke? bakış açınız biraz değişik. Bence sorun burda. Size yardımcı olmak amaçlı yazdığım şeyi bile böyle nitelendiriyorsanız, kimbilir neleri nasıl değerlendirdiniz

evet kafamdan silememek her an onları düşünmek , her saniye takip etmek vs değil aslında konu.

üzülmemeye çalışıyorum

Elbet çıkar onlardan da bişey sen merak etme

bakın herkes hayatında üzüntüler yaşıyor. Ben de bir boşanma geçirmiş biriyim. 9 yıl psikolojik şiddet, son dakikada da gerçek şiddet nedeniyle boşandım hem de. Öldürecekti beni biliyor musunuz, canımı zor kurtardım. Ama kimseye de Allahından bulsundan başka bişey demedim. Acaba buldu mu diye de peşini takip etmedim. Bir tek duam oldu Allah'ım bana onun yüzünü bir kez bile gösterme dedim.. aynı şehirde aynı semtteyiz ve aynı yerlere takılırız, bir kere bile ne resmini, ne cismini göstermedi bana Allah'ım çok şükür 8 yıldır. Şimdi düşünüyorum da şu an eşimle o kadar mutluyum huzurluyum ki. Allahı'ım iyiki yapmış bana onları ki ben ondan ayrılıp bu kadar mutlu olabildim diyorum. Yani güzel kardeşim, yaşadıklarımızın hangisinin hayır hangisinin şer olduğunu bilemeyiz. Dün bana şer gelen şey bugün hayır bak anlatabiliyor muyum bilmiyorum ama. Bu ettiğini bulsun beklentisi sizden başka kimseye bir zarar vermiyor.

Elbette ettiğini bulurlar ilahi bir adalet var, ama bu şekilde sen kendi kendine zarar veriyorsun onlar hiç hayatında olmadı varsay yeni baştan bir yol çiz kendine o zaman mutluluk bulur dilerim ki seni

insanlar ne hayaller kuruyoruyor evlenmeden önce .sonucu kötü olunca ve yapılan iğrençlikler karşında elbette karşı tarafında canı yansın ister.eminim yaşadığın şeyler çok zordur.senin annenin babanın..sen iyi olursan yoluna bakarsan ailende iyileşir onlarda rahatlar.sadece Allaha havale et..sessizce bekle.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler....hayatına o girmemişmiş öyle birini görmemişsin hayatında bunları yaşamamışsın gibi önüne bakacaksın.başka çıkış yolu yok kolay iyileşmek için.

Bu dünya yalan nasıl olsa geçecek birde bu işin öteki dünyası var. Böyle düşüncelerle kafanızı meşgul etmeyin. Allah görüyor her şeyi. kimsenin yaptığı kar kalmaz yanına. Bu dünyada olmazsa öteki tarafın hesabı çetin olacak rahat olun.

evet mutlaka öyle herkes bir şeyler yaşıyor. böyle düşünmekle onlara yine bir şey olmuyor farkındayım . bende zaten sürekli takip edip başlarına bir şey geldi mi diye beklemiyorum ki sadece bazen düşündükçe üzülüyorum .

bunu anlatmaya çalıştm

adınıza çok sevindim hakkımızda hayırlısı.

evet allaha havale ettim ve kurtuldugum için çokta mutluyum. sağolun

Sizin mutlu olmanız başkasının mutsuzluğu üzerine kurulu ise mutlu olmanız çok zor

Başkalarıyla değil kendinizle ilgilenin.

Az önce diğer konunuza yorum yapmıştım. Şuan okuduklarıma çok üzüldüm... Bir an evvel hukuk savaşınızı çok iyi bir avukatla beraber başlatın.

Ben sorunu tek tarafli gormeyenlerdenim ama tabi icinizde olmadigimiz icin bilemeyiz. Eger ki allah katinda gercekten size yapilan bir haksizlik varsa tabi ki can cikmadan illa yasattigini yasar her kim hataliysa allah sizinde gonulunuze gore guzel bir hayat versin siz iyi olun gerisini allahin adaletine birakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…