- 10 Ekim 2014
- 33.009
- 148.764
- 798
- Konu Sahibi pembebogurtlen91
-
Şöyle düşünün birincisi belki zor durumlar yaşıyorsunuz onlara göre; ancak siz artık o evde huzursuz yaşamıyorsunuz. Ve daha mutlusunuz. İkincisi; o daha mutlu gibi gözüken şeyler yaşıyor olabilir. Ancak bu kim olduğunu ve yaptıklarını değiştirmiyor. Elinde sonunda kendi kaderinin döngüsüne tekrar takılıp kalıcaktır. Yani o sknti döngüsünü kavga huzursuzluk ve diğer şeylere takılıp kalırken. Siz kullerinizden doğmuş belki ufak tefek maddi ve diger skntilari yaşarken; yüzünüz rahatlıkla gülüyor olucaktır. Herşeyden önce huzurlu ve gercek anlamda mutlukları daha iyi yaşıyacaksınız.bhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanma-es-ve-ailesinin-yalanlari.1069964/
Herkese merhaba ,
Daha önceki konularımdan çok sorunlu bir evililiğim olduğundan , yaşadığım kötü şeylerden , bir sene dolmadan ayrıldığmızdan bahsetmiştim.
Boşanma üzerinden 1 yılı geçti . fakat hala hem kendim hem ailem sağlık sorunlarıyla maddi problemlerle uğraşan biz ; mutlu mesut hayat süren onlar.
Bunu kabullenemiyorum eski eş ve annesinin bana etmediği kalmamıştı. ama bakıyorum da ne maddi ne manevi hiç bir kayıpları olmadı bana yaptıkları herşey yanlarına kÂr kaldı .
Boşandıktan sonra ki ilk işleri de bizim evliyken oturduğumuz eve yerleşmek olmuştu . ve eski eş kişisi boşanmadan kısa süre sonra sevgili bulmuş yakında evleniyormuş bile.
Neden böyle oldu anlamıyorum benim ne zaman yüzüm gülecek ne zaman mutlu olacağım. çok çektim onlar yüzünden artık herşey güzel olsun istiyorum ama onların da böyle mutlu olduğunu bilmek duymak çok canımı sıkıyor.
ilahi adalet tecelli eder mi kızlar ? hak yerini bulacak mı ? Bana yaşattıklarını çeksinler yaşasınlar istiyorum
Çok fazla iyi niyet göstermişsiniz de ,nasıl bu kadar yeni bir evlilikte insanlara güvenip onca yükün altına girmişsiniz ,kullandırmışsınız kendinizi ,ilahi adalet var illaki ya bu dünya ya da ahiret kimsenin hakkı kimseden kalmaz. o ayrı ,fakat takip etmek mutsuz olsunlar hakkımı yediler kahrolsunlar gibi beklenti içine girmek yersiz ,olan olmuş Allah’a havale edin,hayatınıza bakın sizinki biraz kendim ettim kendim buldum olmuş ,bir daha bu şekilde davranmazsınız ,bu size ağır bir ders olmuşbhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanma-es-ve-ailesinin-yalanlari.1069964/
Herkese merhaba ,
Daha önceki konularımdan çok sorunlu bir evililiğim olduğundan , yaşadığım kötü şeylerden , bir sene dolmadan ayrıldığmızdan bahsetmiştim.
Boşanma üzerinden 1 yılı geçti . fakat hala hem kendim hem ailem sağlık sorunlarıyla maddi problemlerle uğraşan biz ; mutlu mesut hayat süren onlar.
Bunu kabullenemiyorum eski eş ve annesinin bana etmediği kalmamıştı. ama bakıyorum da ne maddi ne manevi hiç bir kayıpları olmadı bana yaptıkları herşey yanlarına kÂr kaldı .
Boşandıktan sonra ki ilk işleri de bizim evliyken oturduğumuz eve yerleşmek olmuştu . ve eski eş kişisi boşanmadan kısa süre sonra sevgili bulmuş yakında evleniyormuş bile.
Neden böyle oldu anlamıyorum benim ne zaman yüzüm gülecek ne zaman mutlu olacağım. çok çektim onlar yüzünden artık herşey güzel olsun istiyorum ama onların da böyle mutlu olduğunu bilmek duymak çok canımı sıkıyor.
ilahi adalet tecelli eder mi kızlar ? hak yerini bulacak mı ? Bana yaşattıklarını çeksinler yaşasınlar istiyorum
aminn inşallahhyaşattığını yaşamadan ölmemiş hiçkimse demekki ilahi adaletin tecelli etmesine birazdaha zaman var.. belkide ilahi adalet tecelli etti kim bilir.. eski eşinizin hayatına giren o kişidir belkide ilahi adalet.. gelen gideni aratır derler ya hani o hesap sen yaslan koltuğuna otur seyret Rabbim herkese hakettiğini veriyor er yada geç
çok takip etmek değil aslında ama aklıma geldikçe kendi kendime sinir oluyorum. kimseye yansıtmıyorum.Biseyler hep onlar icin iyi gidecek isin basinda.
Sen neden ben diye sorgulayacaksin.
Ama bekleme olur mu takip etme duyma, görme.
Adalet er geç sen görmesen de duymasan da tecelli ediyor.
Sadece sen kendi hayatina baktigin icin göremiyorsun, duyamiyorsun bazen.
Eski eşle cok ortak arkadaşımız vardı. Eski sevgiliyle de şirketlerimiz karşılıklıydı ben de ordan biliyorum.
Tavsiyem Ortak tanıdıklarla konu açıldığında konusmaktan kaçın. Ben bunu başaramadım. Cok fazla kirli bilgiler gereksiz muhabbetler dönüyor çünkü.
Zamanla azalarak bitiyor.
Şuan acınız taze. Sizi anlıyorum yasamayan bilemez, anlayamaz bu hissi..
onlarda beni yaktıkları gibi yansınlar tabiki. sadece üzüntümü paylaşmak istedim. hayatıma bakıyorum zaten arada meraktan takip ediyorum buda düşündükçe beni sinir ediyor . anlatmak istediğim buDaha 1 senelik bir evlilikle ayrılmışsınız anlaşamamışsınız olmamış yani neden hemen illa yok efendim bana şunu bunu yaptılar da maddi manevi zarara uğradım da onalr da mahvolsun hayatları kararsın düşüncesi? o evi boşalttıysanız girip annnesiyle oturmasında ne var? ayrıca bitmiş gitmiş siz neden hala bu kişinin hayatını takip ediyorsunuz da bunca şeyi biliyorsunuz. Ne yaparlarsa yapsınlar artık her an onlara kötü birşey olmasını beklemek size zarar verir. İster sevgili yapsın ister evlensiz size ne? bitmiş artık bence hayatınıza bakın sürekli takip edip kötülüklerini dilemeyin.
evet böyle oluyor olabilir.Cok uzun sure olmadi bosanali; sıkıntılar yaşamış olman normal, aksi abes olurdu..
Onlar mutsuz olsun diye bekledikce mutsuzlugu kendine cekiyor olabilirsin..
Haber alma artik, kendi hayatına bak.. Calisiyorsun, kurslar geziler aktiviteler sosyal projeler yok mu katılabileceğin?
evet bu açıdan çok şükür ki onlardan kurtuldum ve huzura kavuştumŞöyle düşünün birincisi belki zor durumlar yaşıyorsunuz onlara göre; ancak siz artık o evde huzursuz yaşamıyorsunuz. Ve daha mutlusunuz. İkincisi; o daha mutlu gibi gözüken şeyler yaşıyor olabilir. Ancak bu kim olduğunu ve yaptıklarını değiştirmiyor. Elinde sonunda kendi kaderinin döngüsüne tekrar takılıp kalıcaktır. Yani o sknti döngüsünü kavga huzursuzluk ve diğer şeylere takılıp kalırken. Siz kullerinizden doğmuş belki ufak tefek maddi ve diger skntilari yaşarken; yüzünüz rahatlıkla gülüyor olucaktır. Herşeyden önce huzurlu ve gercek anlamda mutlukları daha iyi yaşıyacaksınız.
şükretmez olur muyum . büyük bi beladan kurtuldum ne kadar şükretsem az ama işte insanız sonuçta duygularımız var insan mutlu olduklarını gördükçe üzülüp nedn ben diyebiliyor. bunu anlatmaya çalıştım da anlamadı bazı arkadaşlar.Tatlım boşver sen üzülme bile kurtulduğuna şükret sadece.
Onlarıda Allah'a havale et,tüm bunlar onların yanına kalmaz zaten.
Sen nasılsın bu arada üzülmek yok ona göre tamammı.
sağolun . kendime zehir etmek değil hayatıma bakıyorum tabi de insan arada üzülüyor işte başına gelenleri düşündükçe1 yıl bişileri görmek için çok erken bi dur evlensin bakalım yanına kalmaz sen Allaha güven kendi hayatına mutluluğuna bak onları düşünüp hayatı kendine zehir etme
şükretmez olur muyum . büyük bi beladan kurtuldum ne kadar şükretsem az ama işte insanız sonuçta duygularımız var insan mutlu olduklarını gördükçe üzülüp nedn ben diyebiliyor. bunu anlatmaya çalıştım da anlamadı bazı arkadaşlar.
iyiyim bazı sıkıntılar dışında bir sorun yok sen nasılsınHanimKelesimiGetir
Yaşadığın her kötü olayı günahlarına kefalet olarak düşün ve emin ol geçecek bi gün "amaaan ne salakmışım boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin" eskiden çok ama çok üzüldüğün başka bişeyi düşün geçmedi geçti aynı onlar gibi bu da geçicek hayat böyle.. onları takip etmek sadece acını tazeler yapma kendine başka meşgaleler bul inan ki rabbim hiç ummadığın anda göstericek sana hemde öyle bir zamanda gösterir ki sen çok mutlusun hayatın düzene girmiş öyle bir zamanda ..Allah yarına bırakır yanına bırakmaz diye boşuna dememişlersağolun . kendime zehir etmek değil hayatıma bakıyorum tabi de insan arada üzülüyor işte başına gelenleri düşündükçe
aminn aminn inşallah. öyle yapmaya çalışıyorumYaşadığın her kötü olayı günahlarına kefalet olarak düşün ve emin ol geçecek bi gün "amaaan ne salakmışım boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin" eskiden çok ama çok üzüldüğün başka bişeyi düşün geçmedi geçti aynı onlar gibi bu da geçicek hayat böyle.. onları takip etmek sadece acını tazeler yapma kendine başka meşgaleler bul inan ki rabbim hiç ummadığın anda göstericek sana hemde öyle bir zamanda gösterir ki sen çok mutlusun hayatın düzene girmiş öyle bir zamanda ..Allah yarına bırakır yanına bırakmaz diye boşuna dememişler
bu ilahi adalet, eden bulur mu konularından da gına geldi gerçekten artık. İlahi adalet dediğimiz şey beddua edip tutuyor mu diye sapık gibi takip edip seyretmek değildir. Nerede ve kime tecelli edeceğine de Allah karar verir biz değil. Kimin kime kötülük/iyilik ettiğini de yine biz değil Allah bilir. Belki size ettiklerini düşündüğünüz şey aslında sizin hayrınıza olan bişeydir. Gelecekteki yaşantınızın iyi ve güzel olabilmesi içindir. Lütfen biraz tevekkül edin ya, beddua değil de.. Siz de hayatınız boyunca kimbilir kime ne zarar verdiniz bilmeden bile olsa, biraz yüce gönüllü olmaya çalışın, herkes yerinde iyi olsun deyin geçin, bu insanlara ettiğiniz iyi veya kötü dilekler niyetler emin olun en çok onları değil sizi bulur.bhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bosanma-es-ve-ailesinin-yalanlari.1069964/
Herkese merhaba ,
Neden böyle oldu anlamıyorum benim ne zaman yüzüm gülecek ne zaman mutlu olacağım. Artık herşey güzel olsun istiyorum ama onların da böyle mutlu olduğunu bilmek duymak çok canımı sıkıyor.
Bana yaşattıklarını çeksinler yaşasınlar istiyorum
evet öyle yapmaya çalışıyorum. çok sağol canım inşallah iyi olacak herşeyNeler yaşadığını biliyoruz zaten,mutlaka üzülüyorsun sonuçta hayatını çaldılar senin ex kişisi ve annesi.
Bundan sonra geleceğine bakacaksın mutlu olup geçmişte yaşadıklarını düşünmemeye çalışacaksın tatlım,unutamazsan üzülen yine sen olursun.
Bende iyiyim sağol koşturmaca hali yaşam devam ediyor işte.
evet öyle yapmaya çalışıyorum. çok sağol canım inşallah iyi olacak herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?