- Konu Sahibi sinematiyatro
-
Üzüldüm adınıza. Çalışıyormuşsunuz muhakkak eve katkıda bulunuyorsunuzdur. Onlara yük oluyorum o yüzden böyle diye düşünmeyin. Çocuklarınız için üzülüyorlardır, size boşan dedikleri için mutsuzlardır vs. birçok sebep olabilir. Ama yaptıkları size hissettirdikleri çok yanlış
Ayrı eve çıkamam durumum müsade etmez demişsiniz. Kardeşinizle iletişimi kesmeye çalışın. Babanıza da boşandığınız için mutlu olduğunuzu hissettirin. Kendinizden ödün vermeyin ve imkanınız olduğu anda çıkın o evden
Hiç kimsenin ileride nasıl bir hayat süreceğini bilmiyoruz. Ve zaman geçtikçe Kardeşiniz çok utanacak sizden emin olun
çok yanlis anladiniz.Boşanmanız için babanızı suçlamayın el adamının aşağılayıp hakaretini küfürünü duymaktansa babanızdan duymak bi nebze iyidir ne güzel sahip çıkmışlar iyi tarafından bakın ayrıca belki biraz fazla maddi manevi sorumluluk yüklemiş olabilirmisiniz ailenize bundan bunalmış olabilirler mi diye düşünüyorum!Oturup kardeşinizle annenizle neler hissettiğinizi anlatin konuşun kırıldığınızı söyleyin böyle kendi kendinize kızarak sitem ederek olmaz aileniz onlar sonuçta!
babanizin evi nasil peki kucuk mu? beraber dubleks biyere gecseniz en azindan bi alaniniz olur diyecegim ama babanizi da buna yanascak gibi anlatmadiniz pekçok az bir nafaka oduyor devletin bagladigi. 2 cocukla gecinemem buyuksehirlerin birindeyim ev kiralari 1300 den basliyor en kotu yerde. aldigim maas ne kadar zaten. 2 cocukla daha beter olurum. bununla basetmeyi ogrenmek zorundayim sanirim. ama 2 yildir kendimi siginti gibi hissettirdiler.
ev genis herkesin ayri odasi varbabanizin evi nasil peki kucuk mu? beraber dubleks biyere gecseniz en azindan bi alaniniz olur diyecegim ama babanizi da buna yanascak gibi anlatmadiniz pek
çocuklar kaç yasında ?çok tesekkur ederim anlaşilmak guzel. evet ayri eve cikacak durumum yok geri gelirim daha kotu olur. karsima alip konustum uzaklastim biraz duzeldi ama zaman zaman yine yasiyorum ayni seyleri. ve cok uzuluyorum.
Eşinin zengin olmasıyla mi general olunuyormuş, üzücü bir babanın böyle laflar etmesi.bu arada hala bosanma kararinin dogru oldugunu savunuyorlar, ama bir taraftan da hor goruyorlar. babam kizkardesim icin o general sen bisey olamadin diyor mesela bana .
Terbu arada hala bosanma kararinin dogru oldugunu savunuyorlar, ama bir taraftan da hor goruyorlar. babam kizkardesim icin o general sen bisey olamadin diyor mesela bana .
terbiyesiz resmen babanev genis herkesin ayri odasi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?