boşanma sonrasi kök aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

sinematiyatro

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
111
79
298
Diğer
iyi aksamlar herkese. boşandim 2 yil önce. evliligimin kurtulacak tutulacak bir tarafi kalmamisti hatta ailem de bosanmam taraftariydi. neyse bosandim ama babaevinde huzur bulamadim. ailen arkanda diyen babam ve evli kardesim her firsatta beni asagiliyorlar. cok uzuluyorum. 2 cocugum var. kendileri istediler birlikte oturmayi hatta ben bosanmaya cesaret edemezken arkandayiz dediler. simdi ise babam her firsatta kardesimle beni kiyaslayip benim hayatta basarisiz oldugumu, bana saygi duymadigini bir sekilde ifade ediyor. halbuki evliyken hic boyle laflar duymazdim. ayri eve cik demeyin calisiyorum ama kazandigim tek basina eve cikacak bir maas degil. uzuluyorum ama nasil basedecegimi sasirdim. dogrudan soyledim beni bosandigim icin mi asagiliyosun baba gel diyen sendin o zaman niye bana bosan dedin beni cesaretlendirdin dedim. cevap vermedi ama beni yine bir sekilde cok asagiladi. onun gozunde bosandigim icin asagiligim sanirim. halbuki bosanmalisin diyen de kendiydi. kardesimi öve öve bitiremiyor. kardesimin kocasi zengin cok iyi bir hayatlari var zengin yasiyorlar durumlari cok iyi. ben onun ekmegini yiyorum diye sanirim beni hor gormesi. napayim sizce. kocadan ayri cektim simdi babam da kardesim de beni asagiliyor. ben de huzur bulabilecek miyim dersiniz? napmaliyim cok yoruldum.

çok az bir nafaka oduyor devletin bagladigi. 2 cocukla gecinemem buyuksehirlerin birindeyim ev kiralari 1300 den basliyor en kotu yerde. aldigim maas ne kadar zaten. 2 cocukla daha beter olurum. bununla basetmeyi ogrenmek zorundayim sanirim. ama 2 yildir kendimi siginti gibi hissettirdiler.

En az asgari ücret aliyor olmanız lazim. Eski eşinizde çocuklara nafaka veriyorsa, ufakta olsa ayrı bir eve çıkabilirsiniz. (Biliyorum o parayla geçinmek zor ama en azindan mutlu olacaksınız)
Çocukların yaşi kac? Onlara annenizi bakıyor? Eğer öyleyse onlara yakın bir ev kiralar çocukların düzenlerini bozmamış olursunuz. Ayri eve çıkınca kendinize güveniniz gelecek emin olun

Boşanmanız için babanızı suçlamayın el adamının aşağılayıp hakaretini küfürünü duymaktansa babanızdan duymak bi nebze iyidir ne güzel sahip çıkmışlar iyi tarafından bakın ayrıca belki biraz fazla maddi manevi sorumluluk yüklemiş olabilirmisiniz ailenize bundan bunalmış olabilirler mi diye düşünüyorum! Oturup kardeşinizle annenizle neler hissettiğinizi anlatin konuşun kırıldığınızı söyleyin böyle kendi kendinize kızarak sitem ederek olmaz aileniz onlar sonuçta!

Üzüldüm adınıza. Çalışıyormuşsunuz muhakkak eve katkıda bulunuyorsunuzdur. Onlara yük oluyorum o yüzden böyle diye düşünmeyin. Çocuklarınız için üzülüyorlardır, size boşan dedikleri için mutsuzlardır vs. birçok sebep olabilir. Ama yaptıkları size hissettirdikleri çok yanlış

Ayrı eve çıkamam durumum müsade etmez demişsiniz. Kardeşinizle iletişimi kesmeye çalışın. Babanıza da boşandığınız için mutlu olduğunuzu hissettirin. Kendinizden ödün vermeyin ve imkanınız olduğu anda çıkın o evden

Hiç kimsenin ileride nasıl bir hayat süreceğini bilmiyoruz. Ve zaman geçtikçe Kardeşiniz çok utanacak sizden emin olun

Valla tek göz evin olsun, senin olsun düşüncesindeyim ben.
2 teyzem 1 annem var hepsi eşinden ayrı. Teyzemlerde, bizde dedemlere max 500 metre uzakta oturuyoruz. Bir zamandan sonra herkes kendi düzenini istiyor, kendi evladın bile olsa yaptıkları batabiliyor, düzenin bozuldukça sinirlenebiliyorsun.
Baban haksız, seni rencide etmesi çok üzücü. En iyisi ayrı evin ayrı çatın olsun, daha iyi bir iş bakabilirsin kendine.

Sahsen sanirim bir süre sonra herkesi haddini bildirmeye baslardim.anne baba kardes her sözü söyleme ve kalp kirma hakki vermez. Babaniz kendince cok mu basarili evli oldugu icin veya cebinde bes kurusu var diye? Iyi bir babalik göremiyorum da. Millet bir haddini bilse keske..sizin tek yapacaginiz maddi durumunuzu ilerletmeye calisip baska yere tasinmak. O sehird3 olmazsa baska sehirde. Sakın cocuklarinizi assaglandiginiz yerde büyütneyin. Ilerde onlarda bu laflari ögrenir

çok tesekkur ederim anlaşilmak guzel. evet ayri eve cikacak durumum yok geri gelirim daha kotu olur. karsima alip konustum uzaklastim biraz duzeldi ama zaman zaman yine yasiyorum ayni seyleri. ve cok uzuluyorum.

Alıntı

çok yanlis anladiniz.

babanizin evi nasil peki kucuk mu? beraber dubleks biyere gecseniz en azindan bi alaniniz olur diyecegim ama babanizi da buna yanascak gibi anlatmadiniz pek

Reactions: LSD
çok tesekkur ederim anlaşilmak guzel. evet ayri eve cikacak durumum yok geri gelirim daha kotu olur. karsima alip konustum uzaklastim biraz duzeldi ama zaman zaman yine yasiyorum ayni seyleri. ve cok uzuluyorum.
çocuklar kaç yasında ?
Eski eşin verdiği nafaka ne kadar ?
Asgari ücret bile alsanız çok küçük bir eve geçemez misiniz ?
Babanıza da ayrıldıysam ayrıl diye siz dediniz bende bilirdim elin adamının kahrını çekmeyi deyin
Sizde o eve destek oluyorsunuz sonuçta gerekirse konuşmayın irtibatı kesin çocuklarınızla vakit geçirin akşamları biraz birikim yapın belki şimdi olmasa da 1-2 sene sonra ayrı bir eve çıkabilirsiniz.

bu arada hala bosanma kararinin dogru oldugunu savunuyorlar, ama bir taraftan da hor goruyorlar. babam kizkardesim icin o general sen bisey olamadin diyor mesela bana .
Eşinin zengin olmasıyla mi general olunuyormuş, üzücü bir babanın böyle laflar etmesi.

Anneniz nasıl peki size karşı, onunla konuşsaniz babanızın daha rahat uyarır belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…