- Konu Sahibi sinematiyatro
-
sizi tanimiyorum, dolayisiyla neden alinayim. niyetiniz moral vermek olabilir, ancak soyledikleriniz moral degil. hatta herturlu siddet gorecektiniz demis oluyorsunuz.Ben sizi moral vermeye çalıştıkça alınganlık edip yanlış anlıyorsunuz babadan gelen şiddeti makul görüyormuşum gibi algı yaratiyorsunuz neyse Allah yardımcınız olsun kolaylıklar diliyorum!
Boyle hissettirmeleri cok uzucu. Dusmez kalkmaz bir allah. Elbet cocuklariniz buyuyecek ve bu boyle gitmeyecek. Ihtiyaci olunca babanizin kardesiniz ne kadar ilgilenecek merak ediyorum dogrusu.iyi aksamlar herkese. boşandim 2 yil önce. evliligimin kurtulacak tutulacak bir tarafi kalmamisti hatta ailem de bosanmam taraftariydi. neyse bosandim ama babaevinde huzur bulamadim. ailen arkanda diyen babam ve evli kardesim her firsatta beni asagiliyorlar. cok uzuluyorum. 2 cocugum var. kendileri istediler birlikte oturmayi hatta ben bosanmaya cesaret edemezken arkandayiz dediler. simdi ise babam her firsatta kardesimle beni kiyaslayip benim hayatta basarisiz oldugumu, bana saygi duymadigini bir sekilde ifade ediyor. halbuki evliyken hic boyle laflar duymazdim. ayri eve cik demeyin calisiyorum ama kazandigim tek basina eve cikacak bir maas degil. uzuluyorum ama nasil basedecegimi sasirdim. dogrudan soyledim beni bosandigim icin mi asagiliyosun baba gel diyen sendin o zaman niye bana bosan dedin beni cesaretlendirdin dedim. cevap vermedi ama beni yine bir sekilde cok asagiladi. onun gozunde bosandigim icin asagiligim sanirim. halbuki bosanmalisin diyen de kendiydi. kardesimi öve öve bitiremiyor. kardesimin kocasi zengin cok iyi bir hayatlari var zengin yasiyorlar durumlari cok iyi. ben onun ekmegini yiyorum diye sanirim beni hor gormesi. napayim sizce. kocadan ayri cektim simdi babam da kardesim de beni asagiliyor. ben de huzur bulabilecek miyim dersiniz? napmaliyimcok yoruldum.
bosanmak yeterince zor yipratici. keske aileler de duygusal olarak yormasa, bi de onlar bezdiriyor hayattan. yasama sevincim kalmadiBoyle hissettirmeleri cok uzucu. Dusmez kalkmaz bir allah. Elbet cocuklariniz buyuyecek ve bu boyle gitmeyecek. Ihtiyaci olunca babanizin kardesiniz ne kadar ilgilenecek merak ediyorum dogrusu.
Düzelse bile onların size hissettirdiklerini hicbir zaman unutamayacaksınız sonuctaçok tesekkur ederim anlaşilmak guzel. evet ayri eve cikacak durumum yok geri gelirim daha kotu olur. karsima alip konustum uzaklastim biraz duzeldi ama zaman zaman yine yasiyorum ayni seyleri. ve cok uzuluyorum.
Hic boyle dusunmeyin 2tane yavrunuz var onlari onemseyin gerisini bosverin. Generali paşası ne yapiyorsa yapsin. Diger yazdiklarinizi da okudum peder beye en icten dileklerimi sunuyorum. Size muhtac kalsin. Siz uzmeyin kendinizi.bosanmak yeterince zorkeske
bosanmak yeterince zor yipratici. keske aileler de duygusal olarak yormasa, bi de onlar bezdiriyor hayattan. yasama sevincim kalmadi
anlaşilmak çok guzel. biriyle gercekten oturup sohbet etmeye anlasilmaya dinlenmeye oyle ihtiyacim var ki bir eşe dosta. yapmayali o kadar zaman oldu ki. çok tesekkurlerDüzelse bile onların size hissettirdiklerini hicbir zaman unutamayacaksınız sonucta
cok sagolun. sizler boyle yazinca o kadar zaman olmus ki biri beni anlasin dinlesin bunu yasamayali. oyle ihtiyacim var ki. bosandim istedim ki 1 Allah in kulu da bari kardesim uzulme gecer desin yok bi de onlar aglattilr, yaraladilar. sagolun oyle ihtiyacim varmis ki dertlesmeye, Allah razi olsun.Hic boyle dusunmeyin 2tane yavrunuz var onlari onemseyin gerisini bosverin. Generali paşası ne yapiyorsa yapsin. Diger yazdiklarinizi da okudum peder beye en icten dileklerimi sunuyorum. Size muhtac kalsin. Siz uzmeyin kendinizi.
ben senin 5 kurusunu istemiyorum ama napayim baba sen soyle anne napayim dedim. Allah askina soyleyin napayim gidecek yerim olsa zaten aşagilamalariniza muhatap olmazdim giderdim dedim,biraz duzeldi, ama insanoglu iste huy cikmaz. uzgunum, napayim, İnşaallah birgun benim de kendime aitbir hayatim olur, evlendigime evlenecegime, hatta dogduguma pisman oldum inanin ki.Aldığım maaşla ayrı eve çıkamıyorum yoksa size yük olmayı ben de istemezdim. Kira vermemi istermisin baba? diye sor
Belki utanır.
kendi üstüne nasıl alabiliyor ki anneniz onay vermedenannemin elinde ne varsa babam aldi. annemin ustundeki evi yeni ev alalim dedi satti kendi ustune aldi.
Bi süre sabret paranı biriktir sonra da kendi hayatını kur eşin yardım etmiyomu maddi olarak çocuklar için?iyi aksamlar herkese. boşandim 2 yil önce. evliligimin kurtulacak tutulacak bir tarafi kalmamisti hatta ailem de bosanmam taraftariydi. neyse bosandim ama babaevinde huzur bulamadim. ailen arkanda diyen babam ve evli kardesim her firsatta beni asagiliyorlar. cok uzuluyorum. 2 cocugum var. kendileri istediler birlikte oturmayi hatta ben bosanmaya cesaret edemezken arkandayiz dediler. simdi ise babam her firsatta kardesimle beni kiyaslayip benim hayatta basarisiz oldugumu, bana saygi duymadigini bir sekilde ifade ediyor. halbuki evliyken hic boyle laflar duymazdim. ayri eve cik demeyin calisiyorum ama kazandigim tek basina eve cikacak bir maas degil. uzuluyorum ama nasil basedecegimi sasirdim. dogrudan soyledim beni bosandigim icin mi asagiliyosun baba gel diyen sendin o zaman niye bana bosan dedin beni cesaretlendirdin dedim. cevap vermedi ama beni yine bir sekilde cok asagiladi. onun gozunde bosandigim icin asagiligim sanirim. halbuki bosanmalisin diyen de kendiydi. kardesimi öve öve bitiremiyor. kardesimin kocasi zengin cok iyi bir hayatlari var zengin yasiyorlar durumlari cok iyi. ben onun ekmegini yiyorum diye sanirim beni hor gormesi. napayim sizce. kocadan ayri cektim simdi babam da kardesim de beni asagiliyor. ben de huzur bulabilecek miyim dersiniz? napmaliyimcok yoruldum.
eski esim nafaka odemek istemedi dava yoluyla guc bela aldim onu da istinafa verdi ama ordan da dondu tabi ki en cüzi nfakayi veriyor cocuk basina 300 baglandi iki cocuk 600Bi süre sabret paranı biriktir sonra da kendi hayatını kur eşin yardım etmiyomu maddi olarak çocuklar için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?