boşanma sonrasi kök aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben zaten durumum olsa ayri bir hayat kuracagim. Rabbim birgün bana da nasip etsin kendime ait bir hayat kurmayi. degerli yorumlariniz icin tesekkurler.

Ben sizi moral vermeye çalıştıkça alınganlık edip yanlış anlıyorsunuz babadan gelen şiddeti makul görüyormuşum gibi algı yaratiyorsunuz neyse Allah yardımcınız olsun kolaylıklar diliyorum!
sizi tanimiyorum, dolayisiyla neden alinayim. niyetiniz moral vermek olabilir, ancak soyledikleriniz moral degil. hatta herturlu siddet gorecektiniz demis oluyorsunuz.
"onlar aileniz sonucta, evli olsaniz esinizden psikolojik siddet gorecektiniz" cumleniz uzerine baba siddetiyle koca siddetini mi kiyaslayacagiz diye sordum.

Boyle hissettirmeleri cok uzucu. Dusmez kalkmaz bir allah. Elbet cocuklariniz buyuyecek ve bu boyle gitmeyecek. Ihtiyaci olunca babanizin kardesiniz ne kadar ilgilenecek merak ediyorum dogrusu.

bosanmak yeterince zorkeske
Boyle hissettirmeleri cok uzucu. Dusmez kalkmaz bir allah. Elbet cocuklariniz buyuyecek ve bu boyle gitmeyecek. Ihtiyaci olunca babanizin kardesiniz ne kadar ilgilenecek merak ediyorum dogrusu.
bosanmak yeterince zor yipratici. keske aileler de duygusal olarak yormasa, bi de onlar bezdiriyor hayattan. yasama sevincim kalmadi

çok tesekkur ederim anlaşilmak guzel. evet ayri eve cikacak durumum yok geri gelirim daha kotu olur. karsima alip konustum uzaklastim biraz duzeldi ama zaman zaman yine yasiyorum ayni seyleri. ve cok uzuluyorum.
Düzelse bile onların size hissettirdiklerini hicbir zaman unutamayacaksınız sonucta

Cok üzüldüm durumunuza, maalesef ülkemizde kadına verilen değer bu kadar, gelinlikle cıkıp kefenle dönme hikayesi vardı ayni mantık :/ hele bir de çocuklu olunca iyice yük olarak görüyorlar ve hissettiriyorlar. Acaba bakanlıga ya da belediyeye başvurup bir ek yardım alma falan şeyiniz olamaz mı hani zor durumdayım falan diye belki bir fon vardır boşanmış kadınlar icin ya da çocuklarınıza Cocuk basına yardım falan

bosanmak yeterince zorkeske

bosanmak yeterince zor yipratici. keske aileler de duygusal olarak yormasa, bi de onlar bezdiriyor hayattan. yasama sevincim kalmadi
Hic boyle dusunmeyin 2tane yavrunuz var onlari onemseyin gerisini bosverin. Generali paşası ne yapiyorsa yapsin. Diger yazdiklarinizi da okudum peder beye en icten dileklerimi sunuyorum. Size muhtac kalsin. Siz uzmeyin kendinizi.

Düzelse bile onların size hissettirdiklerini hicbir zaman unutamayacaksınız sonucta
anlaşilmak çok guzel. biriyle gercekten oturup sohbet etmeye anlasilmaya dinlenmeye oyle ihtiyacim var ki bir eşe dosta. yapmayali o kadar zaman oldu ki. çok tesekkurler

Hic boyle dusunmeyin 2tane yavrunuz var onlari onemseyin gerisini bosverin. Generali paşası ne yapiyorsa yapsin. Diger yazdiklarinizi da okudum peder beye en icten dileklerimi sunuyorum. Size muhtac kalsin. Siz uzmeyin kendinizi.
cok sagolun. sizler boyle yazinca o kadar zaman olmus ki biri beni anlasin dinlesin bunu yasamayali. oyle ihtiyacim var ki. bosandim istedim ki 1 Allah in kulu da bari kardesim uzulme gecer desin yok bi de onlar aglattilr, yaraladilar. sagolun oyle ihtiyacim varmis ki dertlesmeye, Allah razi olsun.

Aldığım maaşla ayrı eve çıkamıyorum yoksa size yük olmayı ben de istemezdim. Kira vermemi istermisin baba? diye sor
Belki utanır.
ben senin 5 kurusunu istemiyorum ama napayim baba sen soyle anne napayim dedim. Allah askina soyleyin napayim gidecek yerim olsa zaten aşagilamalariniza muhatap olmazdim giderdim dedim,biraz duzeldi, ama insanoglu iste huy cikmaz. uzgunum, napayim, İnşaallah birgun benim de kendime aitbir hayatim olur, evlendigime evlenecegime, hatta dogduguma pisman oldum inanin ki.

Babanız biraz narsist onunla yaşamak zor gerçekten..kardeşinize saygı duyup söze duymamasi falan babanızın ayıbı yoksa siz çok değerlisiniz.anneniz destek olmuyormu? Moral verirmi size?

Annenizle konuşsanız olmaz mı ? Yani sonuçta çalışıyorsunuz asgari ücret alsanız küçük bi ev size daha iyi gelir sanki .. eski eşiniz nafaka haricinde çocuklar için bir şey yapıyor mu

Bi süre sabret paranı biriktir sonra da kendi hayatını kur eşin yardım etmiyomu maddi olarak çocuklar için?

Fiziksel şiddet neyse psikolojik şiddette odur. İkisi de insanin canını yakıyor. Boyutunu daha iyi biliyorsunuz ama yine de söyledim. Şuan aile evinde ben de anne baskı gördüğüm için sanırım iyi anliyorum. Tek olsaniz kesinlikle ayri ev derdim tek oda olsun ama çıkın. Ama çocuklar var şimdi ortalama 3500 geliriniz var diye düşündüm ama büyüksehirde gerçekten zor oluyor. Allah yardimciniz olsun bekara da evliye de boşanana da her sey o kadar zor ki sabretmekten baska care gelmiyor aklima

Bi süre sabret paranı biriktir sonra da kendi hayatını kur eşin yardım etmiyomu maddi olarak çocuklar için?
eski esim nafaka odemek istemedi dava yoluyla guc bela aldim onu da istinafa verdi ama ordan da dondu tabi ki en cüzi nfakayi veriyor cocuk basina 300 baglandi iki cocuk 600

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…