Boşanma sonrası pişman olup geri dönen oldumu esleriniz

ece098

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2025
9
-1
1
25
Boşanma aşamasındayım haftaya dava var saçma sapan sebeplerden eşim boşanmak istedi çok uzun mesele ama aldatma şiddet vs yok şuan çok tuaf kafalar yaşıyor herneyse ben elimden gelen herşeyi yaptım içim rahat boşandıktan sonra boşanmayı isteyen kişi hiç pişman olup ulaşmaya çalıştığı geri dönmek istedigi oldumu sadece merak

Kişiden kişiye değişir kimisi döner pişman olupta kimisi dönmez cocuk varmı kac yıllık evlisin

Ohooo çok var, hep okuyoruz burada da, alışkanlıktan, boşluktan, düzensizlikten tekrar yapıyorlar aynı hatayi

Şiddet yoksa kavga gürültü yoksa benim aklıma aldatma geliyor durup dururken kimse eşinden sebepsiz yere boşanmaz

Ohooo çok var, hep okuyoruz burada da, alışkanlıktan, boşluktan, düzensizlikten tekrar yapıyorlar aynı hatayi
Şiddet yoksa kavga gürültü yoksa benim aklıma aldatma geliyor durup dururken kimse eşinden sebepsiz yere boşanmaz
Kafayı yedi gibi bişey oldu çalışqmazmış artık benim hayatımı mafediyomus sorumluluk alacak hali yokmuş bana yazikmis falan kendine göre mantıklı bana göre bomboş sebepler

Adam dönmek istese senin istememen lazım bir de ben sana bakarım diyorsun.
Sorumsuz, düşünmeden hareket eden bir insanla düzgün bir evlilik de sürmez zaten.
Memuriyeti iş kurmak için bırakması mesela düz sorumsuzluk. Önce iş garanti mi diye denemesi vaziyeti görmesi gerekirdi.
Şimdi işi batırıp artık çalışmam demesi hele.
Çocuk gibi bir adam bildiğin sorumsuz.
Dönse nasıl bir geleceğiniz olacak? Kaynana yanında yaşayıp bir adama maddi manevi bakacaksın yani. Neden?
Niye?
Saçmalamayın lütfen kendinize güzel bir hayat kurun, sorumsuz tembel insanlara bakmaktan daha güzel bir hayat kurun kendinize. Bu adamdan bir cacık olmaz, sizi de dibe çekmesini istemeyin

Back
X