- 11 Ağustos 2021
- 333
- 479
- 33
- Konu Sahibi biedanur98
-
Çok teşekkür ederim keşke hep sizin gibi düşünen insanlar olsa hayatımda. Ailem çok güzel görüşlü mükemmel insanlar onlar hiçbir zaman böyle birşey yansıtmadı bana. Babam özellikle hayatına odaklan ilerde güzel bir kısmet çıkar hep kötüsü denk gelmez yine yuvanı kurarsın diyor. Beni motive eden anne, baba ve abiye sahibim. Bir tek dışardan insanlar bana ezik, suçlu muamelesi yapıyorlar bu yüzden üzülmemek istiyorum ama niye bu kadar kötüler anlamıyorumKizlik gitti diyen kimse onu lutfen hayatindan cikar, sen mal degilsin, kizliginin senin degerine eksi ya da arti bi katkisi yok, köle pazarinda satilmayacaksin, onun disinda uzulmen kotuye gitmen normal maalesef 1 seneye kadar sürmüştü benim bunalimim. Ama bosanmasaydim ne bugun ki esimle tanismis ne de pamuk kizima kavusmus olurdum. Muhtemelen cok gencsin, hayatin baharındasın, hayat sana guzel kapilar acicak, etrafinda ki negatifleri susturmakla basla yeni hayatina adapte olmaya.
En onemlisi ailen, kizlarina sahip cikmayip sefil hayatlara mahkum eden bi sürü kadin okuyorum burda, ailen arkandaysa gerisi sinek viziltisi, inan bana, daha akilli secimler yapicaksin bundansonraÇok teşekkür ederim keşke hep sizin gibi düşünen insanlar olsa hayatımda. Ailem çok güzel görüşlü mükemmel insanlar onlar hiçbir zaman böyle birşey yansıtmadı bana. Babam özellikle hayatına odaklan ilerde güzel bir kısmet çıkar hep kötüsü denk gelmez yine yuvanı kurarsın diyor. Beni motive eden anne, baba ve abiye sahibim. Bir tek dışardan insanlar bana ezik, suçlu muamelesi yapıyorlar bu yüzden üzülmemek istiyorum ama niye bu kadar kötüler anlamıyorum
Evet tam anlamıyla bu bir yandan doğru tesbit. Eski eşimin ailesi yüzünden bir gün olsun evliliğimi yaşayamadım. Doğru düzgün evimde oturup eşimi bekleyemedim. Sabah kaynana evi akşama kadar eski eşimin annesinin evini iki eltim vardı onların evini temizledim ne deseler yaptım. Sabahtan akşama kadar kaynana evinde yatmaya kendi evimize geçtik. Evlilik neydi nasıldı hatırlayamıyorum bile.Nedeni alışkanlık..Mutsuz da olsan o insanın varlığına alışmıştın,zamanla yokluğuna da alisacaksin.Evli olduğunu anlamadan boşanmış olmak da zor geliyordur hepsi geçecek
Böyle hissetmeniz çok normal
Ben de Nisan ayında boşandım ilk zamanlar sinir krizleri hayatım bitti tavırları sürekli ağlayıp zırlamalar neler neler yaşadım
Simdilerdeyse nasıl olur da ilk siddetinde boşamadım deyip kendime kızıyorum
Benim sizden farkım çevrem çok destek oldu herkes boşanıyor ne var bunda gibi bir tavırla yaklaştılar hatta ben ağlarken toparlan artık kendine gel deyip kızdılar
Arkamdan illa ki kötü konuşanlarda olmustur ama ailemin ve arkadaşlarımın desteğiyle astım bu süreci bir de terapi aldım çok iyi geldi bana denemenizi tavsiye ederim
Ayrıca kızlık gitti ne ya ?! Ne kadar aptallar küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz
Eltilerin evlerini neden temizledin kiEvet tam anlamıyla bu bir yandan doğru tesbit. Eski eşimin ailesi yüzünden bir gün olsun evliliğimi yaşayamadım. Doğru düzgün evimde oturup eşimi bekleyemedim. Sabah kaynana evi akşama kadar eski eşimin annesinin evini iki eltim vardı onların evini temizledim ne deseler yaptım. Sabahtan akşama kadar kaynana evinde yatmaya kendi evimize geçtik. Evlilik neydi nasıldı hatırlayamıyorum bile.
Çevrem dediğim arkadaşlarımın hepsi öyle değil daha çok dışardan insanlar ilk tanışınca kızın bana dediği eee kızlık gitti artık işte boşandın neden bilmem ne bir sürü şey.Böyle hissetmeniz çok normal
Ben de Nisan ayında boşandım ilk zamanlar sinir krizleri hayatım bitti tavırları sürekli ağlayıp zırlamalar neler neler yaşadım
Simdilerdeyse nasıl olur da ilk siddetinde boşamadım deyip kendime kızıyorum
Benim sizden farkım çevrem çok destek oldu herkes boşanıyor ne var bunda gibi bir tavırla yaklaştılar hatta ben ağlarken toparlan artık kendine gel deyip kızdılar
Arkamdan illa ki kötü konuşanlarda olmustur ama ailemin ve arkadaşlarımın desteğiyle astım bu süreci bir de terapi aldım çok iyi geldi bana denemenizi tavsiye ederim
Ayrıca kızlık gitti ne ya ?! Ne kadar aptallar küçük bir yerde mi yaşıyorsunuz
Çünkü ben yapmam desem üstüme yürüyorlar. Eltim mesaj atıyordu yok seni döverim ezerim afedersiniz bok böceği gibi ezerim diye. Eski eşim de yengesinin bu tavırlarına onu haklı buluyordu.Eltilerin evlerini neden temizledin ki
Bu kadar ezdirmek olmamış kendini
Böyle birinden boşanmak yapılacak en güzel şey olmuş.Bugun üzüldüğün şeyler için kendine çok kızacaksin,sadece zaman..Çünkü ben yapmam desem üstüme yürüyorlar. Eltim mesaj atıyordu yok seni döverim ezerim afedersiniz bok böceği gibi ezerim diye. Eski eşim de yengesinin bu tavırlarına onu haklı buluyordu.
Birkez çok kötüydüm dinlenmek istedim iş buyurdular yine yapamam çok kötüyüm dedim diye olay çıktı. Eski eşim de zaten ailesinin lafına gidiyordu burnumdan getirdi benim. O günde iki gün yemek yememiştim çünkü onun ailesinin davranışları küfürleri birde eski eşim en ufak bir şeyde küs tutup konuşmazdı sanki ben yokum gibi davranırdı. O yüzden üzülürdüm yemek yemezdim. İki gün yemedim ama annesinin evine gitmezsem kavga ederdi o yüzden inmek zorunlu idi. Öyle ben çok ezdirdim kendimi hep sustum boyun eğdim çok kilo verdim çöktüm bildiğiniz. Ama işte şuan ki ruh halim belkide o günlerden kalan izler. Yeni boşandık ve herşey çok taze. Ailem kurtulduğum için daha rahatlar çünkü akılları bende kalıyordu gurbette idim o zamanlarSiz neden kendinizi ezdirdiniz? Yapmiçam deyin bakalim ne yapiçakti?
Bende kendimi cook Ezdirdim. O Cehenemden kurtuldum sonunda, ve etrafimda HICKIMSEM yok. Ne Aile, nede arkadaş. Burda Üye olduğumdan beri Hikayemi paylaştikça, kendime "aiii nekadarda Salakmişim, hiç mi özgüvenin yoktu senin, polis cağirsaydin " dedim Ama ailem ve o Herif Beni Manipule etmişler, elalem duyar, ailem rezil olur, herif boşanmaz. Hatta Herife defalarca bosanmak istiyorum dedikce o bana " Ben erkek oldugum icin tekrar evlene bilirim Ama sen Kadinsin aileni evine gidip hizmetçi olursun, kimse seninle evlenmez " bunu o salak kafama not ede ede, kurtulmaya cesaret edemedim.
Sen bundan böyle kendini asla Ezdirme!
Güçlü ol, ne güzel Ailen arkanda.
Bortecine zamanla daha iyi olacaksın. Eminim çok çabaladın ve düzelmedi. Kadın yapısı böyle çünkü. Aklına kötü olan, tek başına ağladığın, seni kırmışken sen özür beklerken onun üste çıktığı ve senin özür dilediğin anları getir ve iyi yaptım de. Şu an ben de boşanıyorum kusura bakma kasap can derdinde koyun et diyeceksin ama bi yıl olmadan nasıl anlaşmalı boşandın? Bana avukat illa çekişmeli dedi.Merhaba hanımlar ben daha bir ay olacak yeni mahkemem bitti. Tek celsede bitti anlaşmalı boşanma oldu. Hiçbir şey talep etmedim belkide o yüzden hızlı oldu. Çocuk yok 4 aylık evlilik. Bitti ama sanki ruh halim kötüye gidiyor. Aşırı yalnız,mutsuz hissediyorum. Sık sık ağlama krizi normal mi bu durum onu da bilemiyorum. Bitmesi gerekiyordu evet burda konumu okuyan bilir yaşadıklarımı. Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar. Yok kızlık gitti evlendin ayrıldın şöyle böyle muamele biraz beni üzüyor. Hatta biraz değil fazlaca. Nasıl atlatacam sanki değersiz, fazlalık gibi hissediyorum bu dünyada.
Ailenize bakın bence ne güzel olumlu konuşmuşlar dışarısı bence boş konuşuyor onlara takılmayın hiçççÇok teşekkür ederim keşke hep sizin gibi düşünen insanlar olsa hayatımda. Ailem çok güzel görüşlü mükemmel insanlar onlar hiçbir zaman böyle birşey yansıtmadı bana. Babam özellikle hayatına odaklan ilerde güzel bir kısmet çıkar hep kötüsü denk gelmez yine yuvanı kurarsın diyor. Beni motive eden anne, baba ve abiye sahibim. Bir tek dışardan insanlar bana ezik, suçlu muamelesi yapıyorlar bu yüzden üzülmemek istiyorum ama niye bu kadar kötüler anlamıyorum
Çalışıyor musunuz?Merhaba hanımlar ben daha bir ay olacak yeni mahkemem bitti. Tek celsede bitti anlaşmalı boşanma oldu. Hiçbir şey talep etmedim belkide o yüzden hızlı oldu. Çocuk yok 4 aylık evlilik. Bitti ama sanki ruh halim kötüye gidiyor. Aşırı yalnız,mutsuz hissediyorum. Sık sık ağlama krizi normal mi bu durum onu da bilemiyorum. Bitmesi gerekiyordu evet burda konumu okuyan bilir yaşadıklarımı. Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar. Yok kızlık gitti evlendin ayrıldın şöyle böyle muamele biraz beni üzüyor. Hatta biraz değil fazlaca. Nasıl atlatacam sanki değersiz, fazlalık gibi hissediyorum bu dünyada.
Düzelirsin merak etme, zaman en iyi ilaç emin ol çocuğunda yok daha çabuk atlatırsın.Merhaba hanımlar ben daha bir ay olacak yeni mahkemem bitti. Tek celsede bitti anlaşmalı boşanma oldu. Hiçbir şey talep etmedim belkide o yüzden hızlı oldu. Çocuk yok 4 aylık evlilik. Bitti ama sanki ruh halim kötüye gidiyor. Aşırı yalnız,mutsuz hissediyorum. Sık sık ağlama krizi normal mi bu durum onu da bilemiyorum. Bitmesi gerekiyordu evet burda konumu okuyan bilir yaşadıklarımı. Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar. Yok kızlık gitti evlendin ayrıldın şöyle böyle muamele biraz beni üzüyor. Hatta biraz değil fazlaca. Nasıl atlatacam sanki değersiz, fazlalık gibi hissediyorum bu dünyada.
Vallla beyinde bitiren iliskiler de sıkıntı yok asla ben tırnağım kirilsa kahrolan ben, flört +evlilik ile 6 yıl 2 ay vaktimi alan eski eşle boşaninca parti verdim. Sevindim bir kere üzülmedim. Herkese de boşandım ben şükür bir oğlum var dedim. Kimseye de bana üzülme hakkı tanımadım. Beğenmeyen küçük oğluna almasın. Hiç de boşluk hissi olmadi. Benim ki ezik erkek sendromu na sahipti narsist değildi ama emin olun o yolu vardır.. neden evlendim derseniz çok uzun hikaye hatırlamak bile istemiyorum ama ben bir günlük flörtü mu bile laf arasında adını geçirirken onun adını bir kere bile anmadim.. öyle bitmişti bende ondan sonra tanıştığım yakın arkadaşlarım herşeyimi bilir onunla alakalı tek bir konumu,adını bilmezler... O yüzden beynin de bitince emin ol bir kere aklına gelmiyor. Geçecek bacımMerhaba hanımlar ben daha bir ay olacak yeni mahkemem bitti. Tek celsede bitti anlaşmalı boşanma oldu. Hiçbir şey talep etmedim belkide o yüzden hızlı oldu. Çocuk yok 4 aylık evlilik. Bitti ama sanki ruh halim kötüye gidiyor. Aşırı yalnız,mutsuz hissediyorum. Sık sık ağlama krizi normal mi bu durum onu da bilemiyorum. Bitmesi gerekiyordu evet burda konumu okuyan bilir yaşadıklarımı. Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar. Yok kızlık gitti evlendin ayrıldın şöyle böyle muamele biraz beni üzüyor. Hatta biraz değil fazlaca. Nasıl atlatacam sanki değersiz, fazlalık gibi hissediyorum bu dünyada.
Haklısınız tâbiki bende öyle düşünüyorum ama insanlara boşandım dediğim zaman hemen ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorlar. Çok sığ gerici bir düşünce. Takmayın onlara dersiniz belki evet takmak istemiyorum . Ama insan öyle şeyler duyunca üzülüyor. Üzülüyorum elimde olmadan. Evet çok kötü şeyler yaşadım konumu okuyanlar biliyor. Ama böyle tek yalnız hissediyorum. Ama evliyken de mutlu muydum hayır
Yani benim de boşanmış arkadaşlarım var ne etrafımda ikinci sinif davranıldığını duydum ne de davrandım. Bence sizin cevrenizle alakalı bir faktör. Ben de 33 yasında bekarım bana da potansiyel tehlike gözüyle bakıyordur.Valla umrum değil sizin de olmasın yazık değil mi salak sacma insanların dusuncesine üzülüyorsunuz.Haklısınız tâbiki bende öyle düşünüyorum ama insanlara boşandım dediğim zaman hemen ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorlar. Çok sığ gerici bir düşünce. Takmayın onlara dersiniz belki evet takmak istemiyorum . Ama insan öyle şeyler duyunca üzülüyor. Üzülüyorum elimde olmadan. Evet çok kötü şeyler yaşadım konumu okuyanlar biliyor. Ama böyle tek yalnız hissediyorum. Ama evliyken de mutlu muydum hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?