- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi biedanur98
-
Biz 2020 ağustosta evlendik 2021 Ekim'de boşandık yani bir yıl doldu sadece 4 ay birlikte yaşadık sonra ailemin yanına geldim normal bir ziyaretti kavga ederek değildi. Geldiğim günden beri kavga çıkardı sebepsiz hep beni suçladı. Ailemi arayıp beni kötüledi ki ailemi kendi yanına çekmek istedi belki o yüzden. Doğru düzgün evlilik bile yaşayamadık hep kavga gürültü.onun ailesi nikah olduğu günden beri beni aşağıladı hizmetçi gibi görüp emir vererek konuştular. Hatta boşandıktan sonra eski eşim yazdı bana dedi ki benim annem dayak yedi her türlü hakaret işitti yine boşanmadı. Sen sabır edemiyorsun suçlusun boşanmamiz sebepsiz idi felan dedi. Bende cevap olarak dedim ki maalesef annen dayak yedi diye bende dayak yiyip oturacak mıyım öyle yapamam dedimBortecine zamanla daha iyi olacaksın. Eminim çok çabaladın ve düzelmedi. Kadın yapısı böyle çünkü. Aklına kötü olan, tek başına ağladığın, seni kırmışken sen özür beklerken onun üste çıktığı ve senin özür dilediğin anları getir ve iyi yaptım de. Şu an ben de boşanıyorum kusura bakma kasap can derdinde koyun et diyeceksin ama bi yıl olmadan nasıl anlaşmalı boşandın? Bana avukat illa çekişmeli dedi.
En büyük şükür sebebim ailem. Babam benimle arkadaş gibi herşeye rağmen benim yanımda oldu hep beni motive etti. Kızım senin hayatın bir daha gelmez kimsenin seni aşağılamasına izin verme. Hiçte boşandın kötüsün demedi ailem. Aksine babam dedi bir kadın mutlu olsa yuvasını bırakır mı sende çok çektin onlardan devam etseydin evliliğe daha beter şeyler yaşatır, öldürürler bile seni dedi. Gerçekten boşanmadan bir ay önce eski eşim mesaj attı. Burda olsaydın seni boğardım öldürürdüm dedi sebep ne nasıl böyle birşey dersin dedim. O da boşanmak istemen bu duruma getirmen beni herkese rezil ettin gelmedin geri gittin. Bu yüzdenmiş . Sonra dedi ki yok yapmazdım öylesine kızdım dedim. Ben dedim ama içinde olmasa böyle birşey demezdin . Yok inkar etti yanında iken boğazımı sıktı astım krizi geçirdim zor kendime geldim o da beni o halde bırakıp gitti çekti kapıyı üstüne benim telefonumu da alıp gitti. Kendime geldim telefonu aradım yok bulamadım sonra geldi eve elinde benim telefonum. Yani o halde üstüme de kapıyı kitledi bende anahtar vardı ama o halde bir insan nerde bulacak arayacak anahtarı.Ailenize bakın bence ne güzel olumlu konuşmuşlar dışarısı bence boş konuşuyor onlara takılmayın hiççç
İş bakıyorum arıyorum gireceğim inşallah. Çalışıp hayatımı belli bir düzene sokmak istiyorum. Bunu bizzat direkt yüzüme söyledi kız kendisi bekar ne isteyenlerim var ben istemiyorum sen evli misin dedi. Bende yalan söyleyemem insanlara sevmem hayır değilim dedim. Düşünüyor musun dedi şuan hayır ayrıldım yeni o yüzden herşey taze hayatımı düzene sokmak istiyorum dedim. Ha dedi kızlık gitti tâbi işte boşandın kız değilsin daha zor senin için evlilik. Benim çok tercihim var bende kolay kolay kimseye evet demem . Kızlık olayına girdi o an çok sinirlendim ama işte karşımdaki insanın düşünce tarzını o an anladım. Yani herşey kızlıkta imiş onlara göre. Üzüldüğüm şeyler insanları hala bunlara göre yargılıyorlar.Çalışıyor musunuz?
Kendinize zaman verin bu duygular şuan için çok normal..
Koca bir düzen bozuldu geleceğe dair kurulan tüm hayaller, yapılan planlar alt üst oldu ve boşluğa düştünüz.
Sizi yorup üzen şey en çok içinde bulunduğunuz boşluk..
Kendinizi meşgul etmeye çalışın..
Hobi kurslarına gidebilirsiniz, eğlenceli dizi film izleyebilirsiniz, yeni bir dil öğrenmeye çalışabilirsiniz bunlar çok iyi gelecektir.
Ayrıca size o şekilde hissettiren insanlardan uzak durun şu anlık.
Belki de insanların her yaptığını siz bu şekilde yorumluyor olabilirisiniz.
Zaman her şeyin ilacıdır şuan çok yeni olduğu için böylesiniz ama geçecek..
Yavrum, kızlık dediği şeyi 2 bileziğe alıyorlar, gözünde büyüttükleri kadar değil. Bunlar bi de sinir oluyor senin gibi "dul'' lar mis gibi adamları kapınca o da var.İş bakıyorum arıyorum gireceğim inşallah. Çalışıp hayatımı belli bir düzene sokmak istiyorum. Bunu bizzat direkt yüzüme söyledi kız kendisi bekar ne isteyenlerim var ben istemiyorum sen evli misin dedi. Bende yalan söyleyemem insanlara sevmem hayır değilim dedim. Düşünüyor musun dedi şuan hayır ayrıldım yeni o yüzden herşey taze hayatımı düzene sokmak istiyorum dedim. Ha dedi kızlık gitti tâbi işte boşandın kız değilsin daha zor senin için evlilik. Benim çok tercihim var bende kolay kolay kimseye evet demem . Kızlık olayına girdi o an çok sinirlendim ama işte karşımdaki insanın düşünce tarzını o an anladım. Yani herşey kızlıkta imiş onlara göre. Üzüldüğüm şeyler insanları hala bunlara göre yargılıyorlar.
Bu şekilde dengesizce ve terbiyesizce konuşan insanları dikkate bile almayın.İş bakıyorum arıyorum gireceğim inşallah. Çalışıp hayatımı belli bir düzene sokmak istiyorum. Bunu bizzat direkt yüzüme söyledi kız kendisi bekar ne isteyenlerim var ben istemiyorum sen evli misin dedi. Bende yalan söyleyemem insanlara sevmem hayır değilim dedim. Düşünüyor musun dedi şuan hayır ayrıldım yeni o yüzden herşey taze hayatımı düzene sokmak istiyorum dedim. Ha dedi kızlık gitti tâbi işte boşandın kız değilsin daha zor senin için evlilik. Benim çok tercihim var bende kolay kolay kimseye evet demem . Kızlık olayına girdi o an çok sinirlendim ama işte karşımdaki insanın düşünce tarzını o an anladım. Yani herşey kızlıkta imiş onlara göre. Üzüldüğüm şeyler insanları hala bunlara göre yargılıyorlar.
Çok teşekkür ederim belkide herşey yeni bir de insanlar çevremde soruyorlar anlatmakta hata diyorum artık anlatmak bile istemiyorum. Çünkü hemen bir sanki kötü kadınım gibi bakışları oluyor. Hemen güvenip herşeyi anlatınca böyle olduğunu anladım. Çünkü herkes böyle sizler gibi olgun, anlayışlı, yargılamadan hoşgörü ile konuşmuyor. Bundan sonra ki hayatımda sorarsalar evet bitti bu kadar konuşmaya gerek bir konu değil diyerek geçiştiricem. Çünkü anlatınca yargılıyorlar.Vallla beyinde bitiren iliskiler de sıkıntı yok asla ben tırnağım kirilsa kahrolan ben, flört +evlilik ile 6 yıl 2 ay vaktimi alan eski eşle boşaninca parti verdim. Sevindim bir kere üzülmedim. Herkese de boşandım ben şükür bir oğlum var dedim. Kimseye de bana üzülme hakkı tanımadım. Beğenmeyen küçük oğluna almasın. Hiç de boşluk hissi olmadi. Benim ki ezik erkek sendromu na sahipti narsist değildi ama emin olun o yolu vardır.. neden evlendim derseniz çok uzun hikaye hatırlamak bile istemiyorum ama ben bir günlük flörtü mu bile laf arasında adını geçirirken onun adını bir kere bile anmadim.. öyle bitmişti bende ondan sonra tanıştığım yakın arkadaşlarım herşeyimi bilir onunla alakalı tek bir konumu,adını bilmezler... O yüzden beynin de bitince emin ol bir kere aklına gelmiyor. Geçecek bacım
Gececek emin ol bacim. Azıcık sabırÇok teşekkür ederim belkide herşey yeni bir de insanlar çevremde soruyorlar anlatmakta hata diyorum artık anlatmak bile istemiyorum. Çünkü hemen bir sanki kötü kadınım gibi bakışları oluyor. Hemen güvenip herşeyi anlatınca böyle olduğunu anladım. Çünkü herkes böyle sizler gibi olgun, anlayışlı, yargılamadan hoşgörü ile konuşmuyor. Bundan sonra ki hayatımda sorarsalar evet bitti bu kadar konuşmaya gerek bir konu değil diyerek geçiştiricem. Çünkü anlatınca yargılıyorlar.
Şimdi yeni bir ay olacak mahkeme bitti. Şuan iş bakıyorum. Kitap okumayı çok seviyorum öyle zaman geçiyor kafam dağılıyor hatta. Bol bol kitap aldım. Film seyrediyorum vakit geçiyorum ama dışardan yeni tanışınca herşeye kadar soruyorlar bende çok safım anlatıyorum sonra neden herşeyimi anlattım sanki karşımdaki insan beni anlayacak aksine küçümser gibi bakıp kızlık gitti artık benim çok isteyenim var tercihim çok ama senin zor. Ben dedim evlilik yeni bitti kendimi toplamaya çalışıyorum düşünmüyorum zaten. Diyor düşünsen de zor kızlık yok artık felan. Çok sinir oldum bütün olay kızlık mı yani insanı yücelten bu mu canımı sıkan böyle düşünen insanların olmasıBu şekilde dengesizce ve terbiyesizce konuşan insanları dikkate bile almayın.
Bu nasıl bir terbiyesizliktir gerçekten.
Başkasının en özeline dil uzatmak, sorgulamak ve yorum yapmak hadsizlikten başka bir şey değil.
Takmayın o tarz insanları zaten takılacak vasıfta bile değiller.
Her şey iyi olacak merak etmeyin..
İş bulup çalışmaya başladığınızda daha da iyi hissedeceksiniz, dediğim gibi kendinizi meşgul etmeye bakın.
Komedi tarzı dizi/film, yabancı dil, hobi kursu gibi uğraşlara girin zamanla daha az üzüldüğünüzü göreceksiniz.
Çok teşekkür ederim herşey yeni inşallah zamanla herşeyi unutmak hayatımı düzene koymak istiyorum.Gececek emin ol bacim. Azıcık sabır
Hahahah ay bu ne zırcahil.Boyle birinin laflarını niye ciddiye alıp uzuldunuz ki ?Ben acıdım kendisine belli ki bekaretten başka sunabilecek bir şeyi yok akıl zeka gibi niteliklerden yoksun .İş bakıyorum arıyorum gireceğim inşallah. Çalışıp hayatımı belli bir düzene sokmak istiyorum. Bunu bizzat direkt yüzüme söyledi kız kendisi bekar ne isteyenlerim var ben istemiyorum sen evli misin dedi. Bende yalan söyleyemem insanlara sevmem hayır değilim dedim. Düşünüyor musun dedi şuan hayır ayrıldım yeni o yüzden herşey taze hayatımı düzene sokmak istiyorum dedim. Ha dedi kızlık gitti tâbi işte boşandın kız değilsin daha zor senin için evlilik. Benim çok tercihim var bende kolay kolay kimseye evet demem . Kızlık olayına girdi o an çok sinirlendim ama işte karşımdaki insanın düşünce tarzını o an anladım. Yani herşey kızlıkta imiş onlara göre. Üzüldüğüm şeyler insanları hala bunlara göre yargılıyorlar.
Size bu şekilde davranıp , konuşmalarına izin vermeyin asla..Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar.
İş arıyorum bulunca gireceğim. Kitap okumayı çok seviyorum. Kitapla vakit geçiriyorum böylelikle kafam dağılıyor. Sadece arada böyle düşünün insanlar denk gelince üzülüyorum. Bütün olay kızlık imiş bazı insanlar için. Kızlık yoksa ikinci sınıf düşük kötü kadın hep böyle.Hahahah ay bu ne zırcahil.Boyle birinin laflarını niye ciddiye alıp uzuldunuz ki ?Ben acıdım kendisine belli ki bekaretten başka sunabilecek bir şeyi yok akıl zeka gibi niteliklerden yoksun .
Bence böyle insanlarla karşılaştığınız an ortamı terk edin muhatap bile olmayın .
Ayrıca boşanma sonrası üzgün kırgın hissetmek çok normal . Tavsiyem iş bulun kendinizi meşgul edecek şeyler yapın .
İş bulamasaniz bile hobiler edinin kitaplar okuyun spor yapmaya çalışın .
Hayal kirikligi yasiyorsun cunku. Herkes mutlu olmak icin evlenir, umdugun gibi olmamis, maddi manevi kayip yasamissin, bosa vakit harcamissin. Ozetle hissettiklerin normal, kendine zaman verTeşekkür ederim haklısınız. Bende bazen öyle diyorum hiç olmasaydı. Belki bütün üzüntüm bu keşke bu evlilik hiç olmasaydı. Belki de yeni hayatıma adapte olmakta zorlanıyorum. Evet doğru hizmetçi köle gibi bir evlilik yaşadım öyle gördü ve davrandılar eski eş ve ailesi. Facia gibiydi o günler. Özlemiyorum o günleri kurtuldum şükür ediyorum. Ama bu yalnızlık hissi neden bilmiyorum
zamanla atlatırsın inşallah canım çok düşünmemeye çalış farklı şeylerle ilgilen benceMerhaba hanımlar ben daha bir ay olacak yeni mahkemem bitti. Tek celsede bitti anlaşmalı boşanma oldu. Hiçbir şey talep etmedim belkide o yüzden hızlı oldu. Çocuk yok 4 aylık evlilik. Bitti ama sanki ruh halim kötüye gidiyor. Aşırı yalnız,mutsuz hissediyorum. Sık sık ağlama krizi normal mi bu durum onu da bilemiyorum. Bitmesi gerekiyordu evet burda konumu okuyan bilir yaşadıklarımı. Birde boşandığım için çevreden insanlar sanki ikinci sınıf insan gibi davranıyorlar. Yok kızlık gitti evlendin ayrıldın şöyle böyle muamele biraz beni üzüyor. Hatta biraz değil fazlaca. Nasıl atlatacam sanki değersiz, fazlalık gibi hissediyorum bu dünyada.
Çok teşekkür ederim. İnsanların ne dediğini takmamak için elimden geleni yapıyorum ama işte üzülüyorum. Ben çok çabaladım ama eski eşim narşist bir insan ne olursa olsun o mükemmel ben çok kötüyüm. Halbuki benim hayatımı mahvetti o kadar çok şey yaşadım ki travması daha geçmedi. Aklıma geldikçe kötü hissediyorum neden bunları yaşadım şu son bir seneyi hiç yaşamamış bu evlilik hiç olmamasını isterdim. Yani hiç bu evlilik olmasaydı isterdim çok yoruldum herşeyden.Size bu şekilde davranıp , konuşmalarına izin vermeyin asla..
Sizin duruşunuz net olunca herkes çenesini kapatıyor.. Bende boşandım, 3 aya yaklaştı, hayat rutinimi değiştirmedim, yemek saatimiz bile değişmedi, sürekli kendi kendime ben onunla varolmadım ki o gitti diye kendimi hırpalayayım dedim..
Siz çok kıymetlisiniz, evlenip ayrıldınız diye kıymetiniz değişmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?