• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası sorunlar.!!

Kadının kılığına kıyafetine karışmış, bunaltmış,
Kıskancım ayağına hayatı dar etmiş.
Misal, Mini etek giyme demiş, ama konu sahibi zaten öyle giyiniyor.
Giyenlerlesin ve kıskançlıktan ben bunu anladım :)
Aman çok üstünde düşünmeye de gerek Yok.
Türkiye şartlarında 1 kadın 1 yaşında çocukla boşanmaya karar veriyorsa laylaylom değildir.

Vardır hakkı sebepleri ki kadın demiş zaten muhtemelen kılığı kıyafeti yüzünden psikolojik baskı falan görüyordu...
Aynen canim ne guzel deginmissin mini etek giydirmiyormus eski esine .Demekki neymis kisi kendinde bilir isi demisler.
Mini etekliyi bulmus sonunda adam.
Eger konu sahibi yuzunden bosaniyorlarsa kadin ne yapsa hakli

Merhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.
2500 tl nasil bir nafaka bu sevgiliniz fabrikatormu :))

kadının isyanı da haklı bir yerde...
Madem değişebiliyordun be adam, ortada çocuk varken değişseydin de iş buralara gelmeseydi diyordur...
Madem dekolteye izin vardı, koluna taktığın kadın böyle de giyinebilirdi, bana neden hayatı cehennem ettin? Diyordur.
He ben kadının yerinde olsam üzülmem çünkü insanlar değişmez.
Sadece kendini saklar
Sevgiliniz ileride eski karısına ne yasattıysa size de yaşatacaktır..
+1

Bence siz kimsenin tesiri altinda kalmayin kendi duygulariniza kulak verin ikili iliskiler kesinlikle duygusal baglamda gerceklesmeli sanirim burdaki arkadaslar bu duygulari yasamamislar o yuzden direk saldiriyorlar sizde hata bence kusura bakmayin ama siz mahallenin ortasinda boyle bir konu actiniz bence bir profesional den yardim alin

:) Buralar boşanan kadınlarla dolu, bakın bakalım
1 yaşında çocukla boşanan kadınların
kaç tanesi kocasından zulüm görmüş de boşanmış,
Kaç tanesi ‘heyecanımızz bittieaa’ diyip de...
Sanırım Türkiye den bihabersiniz

Merhaba, erkek arkadaşım eski esiyle anlasmali bir şekilde ayrıldı ve 2 yaşında ortak çocukları var. Aylık 2,5 milyar nafaka ödüyor. Eski eşi sürekli boşanmalarına rağmen gece yarılarına kadar mesaj ile tacizde bulunuyor ve sürekli nefretini kusuyor. Haftada bir kere pazar günleri 12-18 arası görme hakkı var ve o gün bile çocuğu alırken tartışıyorlar. Araya dialog için aracı olarak eski Kayınpederinin girmesini teklif etti ve kabul etmiyor (Pazar günleri Kayınpederden alma ve Kayınpedere bırakma ve irtibatta kalma ). Erkek arkadaşım görüşme günü dahil hiç bir şekilde görüşmek istemiyor ve önemli bir durum olmadıkca hafta içi irtibatta kalmak istemediğimi defalarca belirtti. Ne yapabiliriz? Nereye başvurabiliriz? Böyle durumda ne yapılır? Arada ben yıpranıyorum.
Sen daha cok yipranirsin cokkk. Yapabilecek hic bir sey yok..

Shoryuken Shoryuken mahkeme öyle uygun görmüş..

geçmişi elbette beni ilgilendirmez fakat işin içinde dövme aldatma gibi şeyler varsa benim için bu dava kapanır. Ben sadece görücü usulü evlenip sevgisizlikten saygısızlıktan bayan tarafından kocaya ağır küfürler edikdiğini biliyorum.
Anlaşmalı boşanmada mahkeme uygun görmez, karı koca birlikte karar verir,kararları mahkemeye sunarlar.mahkeme sadece imza atıp mührü basar.
Mahkeme uygun görebilmesi için boşanma davası açmak gerekir, tarafları dinler,tanıkları değerlendirir, ne uygun görürse onu karara bağlar.
Bu da yaklaşık 1-1,5 yıl sürer. Yani erkek arkadaşınızın davası şu an hala sürüyor olurdu,öyle 2-3 ayda bitecek bir şey değil.
Size kim mahkeme uygun görmüş dedi? Erkek ark mı anlattı bunu?yoksa siz mi öyle sandiniz?

Gayet yorumlardan kisilerin hayata bakis acisi kulturu ve iliskileri belli oluyor

Visne27 Visne27 herşeyi anlattım, yani bayanın yazdıkları mesaj /spamm/ romanlandan anladığım kadarıyla çoğu kavgalar kıskançlıktan olmuş mesela sürekli bana giydirmedin şimdi giyenlerlesin gibi ,.. sonra nefrete dönüşmüş herşey.,

Eee özetle nediyo burada ?
Yokluk çektirdin mi kıskandın mı ?
Hangi erkek hangi eş kendine küfreden eşini kıskanır ?
Menopoza girmek üzere değilse hiçbir kadın çocuk yapıp boşanmaz
Kadına çektirmiş belli

Siz kac kere bosandiniz baya baya avukat nazaarinda konusuyorsunuz?

Anliyorum canim umarim tamamen kurtulursun bu heriften .Cocugun kac yasinda emin olun ki üzen elbet bir gun en incittigi yerden üzulur bunu hep aklinizda tutun .Bu gibi adamlarin hayata giren kadinlarda ne olduklarini bildikleri halde devam ediyorlar.
Kendi cocuguna faydasinolmayan adamlardan ne bekliyorlarsa artik umarim laayigini bulurlar.
4 yasında ablası amin tek temennimiz bu yönde teşekkür ederim

Anlaşmalı boşanmada mahkeme uygun görmez, karı koca birlikte karar verir,kararları mahkemeye sunarlar.mahkeme sadece imza atıp mührü basar.
Mahkeme uygun görebilmesi için boşanma davası açmak gerekir, tarafları dinler,tanıkları değerlendirir, ne uygun görürse onu karara bağlar.
Bu da yaklaşık 1-1,5 yıl sürer. Yani erkek arkadaşınızın davası şu an hala sürüyor olurdu,öyle 2-3 ayda bitecek bir şey değil.
Size kim mahkeme uygun görmüş dedi? Erkek ark mı anlattı bunu?yoksa siz mi öyle sandiniz?

Boşanma aşamasında çocuk 1 yasında daha.
Anneden bir kaç saat ayrı kalabilir zaten.
Yatı ise söz konusu olmaz bence.

Bence siz kimsenin tesiri altinda kalmayin kendi duygulariniza kulak verin ikili iliskiler kesinlikle duygusal baglamda gerceklesmeli sanirim burdaki arkadaslar bu duygulari yasamamislar o yuzden direk saldiriyorlar sizde hata bence kusura bakmayin ama siz mahallenin ortasinda boyle bir konu actiniz bence bir profesional den yardim alin

Ama bana hiç cevap vermiyorsunuz :)
Siz niye gece gece birden bire sırf bu "mahallenin ortasına" açılan konuya yorum yapmak için üye oldunuz ? Vahiy mi geldi ? Kulaklarınız mı çınladı ?

Insanlara iftira atmak insanlari empati kurmadan yargilamak ancak bir cahil insana yakisir bence hala yanlis yerdesiniz

Hayır, ben kendisiyle 3,5 aydır tanışıyorum. Hiç bir şekide alakam yok fakat hemen hemen hergün görüştüğümüz için haliyle olayın içinde oluyorum istemeden ,tartışmalara şahit olduğum için. Rahatsız olmuyorum dedim yani nafakasından rahatsız olmuyorum., onun dışında tartışmaları polise kadar gidn şiddetli görüşmeler etkiliyor haliyle. Bu yüzden de burdan akıl almak istedim istemeden böyle bir şeyin içinde olduğum için. Ayrılmayı doğal olarak düşündüm kaç kez çünkü kaç yaşındayım ve ciddi bir ilişki yaşamadan böyle bir şey yaşıyorum ,,kaç kez denedim ama olmadı.
Nafakadan rahatsız olmamalısınız zaten:110:

Son düzenleme:
Bence burdaki herkes darbe yemis kadinlar baya konuya iclendiler malum yarasi olan gocunurmus

Bir kadin erkegi elinde tutmayi bilmeli kimse bosanmak icin evlenmez bunu unutmayin

Erkek te ayni sekilde deger vermeli bu evlilik isleri oyle elinde cekirdek yiyerek karsidan yorum yapmaya benzemez

Boşanma aşamasında çocuk 1 yasında daha.
Anneden bir kaç saat ayrı kalabilir zaten.
Yatı ise söz konusu olmaz bence.
Ben nafakayi falan diyorum. Ayrıca çocukla ilgili bir şey demedim ki Adam bosanali 9 ay olmuş diyor, mahkeme böyle uygun görmüş diyor. Mahkeme uygun görebilmesi için çekişmeli dava olmuş olması gerekir. Çekişmeli davalar 1-1,5 yıl sürüyor. 9 ay önce dava açsa hala devam ediyor olması gerekir, 9 ay önce karara bağlanmış olsa çocuk doğmadan davanın açılmış olması gerekir. Ben bunu merak ettim:) ortada dava olmadan mahkeme nasıl böyle uygun görmüş?? Bence kızı yiyor. Mahkeme uygun gördüğü falan yok.
Kadın istemiş şartları, adam da kabul etmiş.imzaları atmışlar bitirmişler.
Konu sahibi niye 2,5 bin nafaka falan filan sorunca da mahkeme böyle uygun gördü diyor.

Back
X