• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sonrası sorunlar.!!

serap343434 serap343434
Eger sevgilinin bir şekilde buralarda olduğunu öğrenme ihtimali yoksa,
Telefonunu bir kontrol ettir, kıskançlık iş başında olup gelen giden her şeyi kontrol ediyor olabilir...
A Ayse3586 hiç Ayse gibi değil...
Ben Ayşe’yi ikinci kadın ya da konu sahibinin söylemediklerini söyleyen bir hesap sandım ama çok akıllısınız gerçekten. Yazdıklarını tekrar okuyunca baya baya sandığınız kişi.

Mahkemenin uygun gördüğü cocugu görme günü ve saati.
Alıntıladığınız mesaj buna cevaptı, nafakaya degil.
Bir üye neden sadece bir kaç saat kalıyor çocuk, babasında yatıya kalmıyor gibi bir şey sordu,
Muhtemelen şiddet vs var da cocugu uzak mı tutuyorlar diye düşünüp...
Ama çocuk küçük.
Nafaka da görüş saati de normal bence.
Görüş saati için belki 1 yaş altı 2 yaş altı sınırlar vardır mahkeme bunı belirlemiştir farklı bir talep olmadığı için
Ben o cevaptan alıntı yaptım ama onu sormadım.o cevabı verirken yazdığı başka bir şeye yorum yaptım.
Çocuk görme saati de nafaka da normal değil. Size göre normal olabilir, bana göre de normal olabilir ancak mahkemeler hayattttta öyle 2.500 liralara nafaka vermiyor. Dilenci parası gibi üç beş nafaka veriyor.
Tabi adamın gelir durumunu bilemem ayda 20.000 lira para kazanıyorsa :)
Görüş saati ile ilgili yorum yapmıyorum,çünkü bu konu ile ilgili çok kapsamlı bir bilgim yok,yanlış yazmak istemiyorum.
Peki madem bu mahkeme hangi ara bu kararı vermiş bununla ilgili bir bilginiz var mı? Müşterek çocuğun olmadığı boşanma davaları bile 1 sene suruyorken mahkeme nasıl bu davayı görüp bu kadar çabuk karara bağlamış?
Ben şu an dava açtım, dava açma süreci 1 ay sürdü. 1 ayın sonunda ancak acabildik, şimdi mahkemeden karşı tarafa kağıt gidecek, karşı taraf cevap verecek, sonra biz cevap vereceğiz (bütün bunlar 2 ay sürüyor bu arada) sonra eğer karşı taraf ile bir anlaşma olmazsa bize 2 ay sonraya dava günü verecekler.yani bu işler çoook uzun ve meşakkatli.
Bu arada bu süreleri tahmini olarak verdim. İkişer ay da sürebilir, daha uzun da sürebilir

Ben Ayşe’yi ikinci kadın ya da konu sahibinin söylemediklerini söyleyen bir hesap sandım ama çok akıllısınız gerçekten. Yazdıklarını tekrar okuyunca baya baya sandığınız kişi.

Bu kadar aşağılayıcı yorumu yapan bir kadın olamazki...
Erkeğini elimde tutsaydı, nafakayı ödüyor şükret vs...

serap343434 serap343434
Buralarda troll çok olur.
Hemen panik yapma eger bariz bir işaret görmüyorsan.
Ergenin biri de olabilir.
İçerik silinmez ve konu kapatılır ama kalır.
Üyeliği iptal edebilirsin
@Mune yonetici, fazlası için gelsin bilgilendirir.
Eger cidden buyuk problemse de yöneticiler @Ayse3586 nin kim olduğunu buluyor.
@Mune ve @Kazen e mesaj at, yardımcı olabilirler.

Dogru yorum yapani 9 koyden kovarlarmis neler konusulmus hakkimda:) sadece konulari arastrirken tesaduf buldum ve yorum yapmak istedim hepsi bu:) iyiki de erkek olmamisim cnki kadin halimle bu yorumlara tahammul edemiyorum ee ne demisler kucuk beyinler kisilerle buyuk beyinler olaylarla ilgilenir hadi siz dedikodunuza devam edin ben bolmeyim lutfen:)

Ben o cevaptan alıntı yaptım ama onu sormadım.o cevabı verirken yazdığı başka bir şeye yorum yaptım.
Çocuk görme saati de nafaka da normal değil. Size göre normal olabilir, bana göre de normal olabilir ancak mahkemeler hayattttta öyle 2.500 liralara nafaka vermiyor. Dilenci parası gibi üç beş nafaka veriyor.
Tabi adamın gelir durumunu bilemem ayda 20.000 lira para kazanıyorsa :)
Görüş saati ile ilgili yorum yapmıyorum,çünkü bu konu ile ilgili çok kapsamlı bir bilgim yok,yanlış yazmak istemiyorum.
Peki madem bu mahkeme hangi ara bu kararı vermiş bununla ilgili bir bilginiz var mı? Müşterek çocuğun olmadığı boşanma davaları bile 1 sene suruyorken mahkeme nasıl bu davayı görüp bu kadar çabuk karara bağlamış?
Ben şu an dava açtım, dava açma süreci 1 ay sürdü. 1 ayın sonunda ancak acabildik, şimdi mahkemeden karşı tarafa kağıt gidecek, karşı taraf cevap verecek, sonra biz cevap vereceğiz (bütün bunlar 2 ay sürüyor bu arada) sonra eğer karşı taraf ile bir anlaşma olmazsa bize 2 ay sonraya dava günü verecekler.yani bu işler çoook uzun ve meşakkatli.
Bu arada bu süreleri tahmini olarak verdim. İkişer ay da sürebilir, daha uzun da sürebilir

Kuzenim 30 saatte falan boşandı.
Avukat protokol hazırladı.
Taraflar imzaladı.
Avukat işi bilen biriydi, iyi para aldı, ki muhtemelen bununla alakalı sürenin kısalması.
Mahkemeye gittiler, kararımız kesindir dediler ve bitti.
Bu boşanmada anlaşmalı zaten.

Dogru yorum yapani 9 koyden kovarlarmis neler konusulmus hakkimda:) sadece konulari arastrirken tesaduf buldum ve yorum yapmak istedim hepsi bu:) iyiki de erkek olmamisim cnki kadin halimle bu yorumlara tahammul edemiyorum ee ne demisler kucuk beyinler kisilerle buyuk beyinler olaylarla ilgilenir hadi siz dedikodunuza devam edin ben bolmeyim lutfen:)
Yonetici isminizi cismimizi bulacak diyene kadar pek sessizdiniz. Hayırdır birden açılmışsınız?

Kuzenim 30 saatte falan boşandı.
Avukat protokol hazırladı.
Taraflar imzaladı.
Avukat işi bilen biriydi, iyi para aldı, ki muhtemelen bununla alakalı sürenin kısalması.
Mahkemeye gittiler, kararımız kesindir dediler ve bitti.
Bu boşanmada anlaşmalı zaten.
Tamam işte anlaşmalıysa 'mahkeme böyle uygun görmüş' diyemez. Anlaşmalıda mahkemenin bir rolü yok :)
Erkek arkadaşım bana böyle dedi diyecek, ya da erkek ark kabul etmiş böyle anlaşmış diyecek.

Tamam işte anlaşmalıysa 'mahkeme böyle uygun görmüş' diyemez. Anlaşmalıda mahkemenin bir rolü yok :)
2 yaş altı çocuğun faydası gözetilerek belki bir standart vardır.
Konu sahibi çocuk konusunda söylediği için böyle düşündüm çokta takılmadım :)
Ama siz boşanma aşamasında olunca biraz daha dikkat ediyorsunuz haklı olarak :)

• Beğen
Reactions: Den
2 yaş altı çocuğun faydası gözetilerek belki bir standart vardır.
Konu sahibi çocuk konusunda söylediği için böyle düşündüm çokta :halay:takılmadım :)
Ama siz boşanma aşamasında olunca biraz daha dikkat ediyorsunuz haklı olarak :)
Evet aynen öyle bir yalan dönüyor gibi geldi konu sahibi kızı uyarayim dedim konu nerelere geldi :)) hadi uyuyalım artık konu sahibi yatıp uyumus biz burada hala konuşuyoruz:halay: iyi geceler :)

Umarım foyanız burada olduğu gibi gerçek hayatta da en kısa zamanda ortaya çıkar :)

Benimde boşanmak üzere olduğum bir kocam ve kocamın sinsi bir sevgilisi var.. Sinsi dememin sebebi kadın benim çocukluk arkadaşım. Midesiz iki insan yani.

Neyse.

Öncelikle konu sahibi bazı yorumlar çok doğru adam düzgün olsaydı o kadın hayatta boşanmazdı hem de çocuk varken. Sen bunu göz ardı etme.

Onun dışında benim midesiz kocam ile sevgilisinin öyle iğrenç bi ilişkisi var ki. Ağzımı açıp tek kelime etmiyorum aylardır. Nası tutuyorum kendimi ben bile hayret ediyorum. Yani o nefretler boşa değil..
Hem ikilinin seviyesiz ilişkisi, hem de eski eşimin bana bütün yaptıkları hala aklımda. Ama sabırla susuyorum. Ahım ondan çıkana kadar, ettiğini bulana kadar..

Bu arada onun sevgilisi benim çocukluk arkadaşım olduğu için böyle bahsediyorum. Yoksa bambaşka bi insan olsa o kıza ağzımı açmaz ama kız için çok üzülürdüm..

Benimde boşanmak üzere olduğum bir kocam ve kocamın sinsi bir sevgilisi var.. Sinsi dememin sebebi kadın benim çocukluk arkadaşım. Midesiz iki insan yani.

Neyse.

Öncelikle konu sahibi bazı yorumlar çok doğru adam düzgün olsaydı o kadın hayatta boşanmazdı hem de çocuk varken. Sen bunu göz ardı etme.

Onun dışında benim midesiz kocam ile sevgilisinin öyle iğrenç bi ilişkisi var ki. Ağzımı açıp tek kelime etmiyorum aylardır. Nası tutuyorum kendimi ben bile hayret ediyorum. Yani o nefretler boşa değil..
Hem ikilinin seviyesiz ilişkisi, hem de eski eşimin bana bütün yaptıkları hala aklımda. Ama sabırla susuyorum. Ahım ondan çıkana kadar, ettiğini bulana kadar..

Bu arada onun sevgilisi benim çocukluk arkadaşım olduğu için böyle bahsediyorum. Yoksa bambaşka bi insan olsa o kıza ağzımı açmaz ama kız için çok üzülürdüm..
Gelen gideni aratir derler. Herkes ettigini ceker birgun..

2500 tl nafaka nedir yahu. bravo.

kızlar bırakın kpss kasmayı. evlenip boşanın. ömür boyu maaşınız garanti. üstelik çalışmadan..

ve erkekler.. evlenmeyin

Back
X