- 29 Aralık 2014
- 1.473
- 3.699
- 83
- Konu Sahibi serap343434
Bence burdaki herkes darbe yemis kadinlar baya konuya iclendiler malum yarasi olan gocunurmus
Onu bunu boşver de eski karın senden niye nefret ediyor hele bi anlat ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence burdaki herkes darbe yemis kadinlar baya konuya iclendiler malum yarasi olan gocunurmus
Bir kadin erkegi elinde tutmayi bilmeli kimse bosanmak icin evlenmez bunu unutmayin
Yanına sosta olsun mu?Bir kadin erkegi elinde tutmayi bilmeli kimse bosanmak icin evlenmez bunu unutmayin
Bak mesela bunlar da ayrı sorularDaha 3.5 aydır tanıdığınız adamla kaç kez ayrılmayı denemiş olabilirsiniz ki?
Yani ne ara vakit buldunuz?
Ve 3.5 aylık ilişkisi olan kadın nasıl nafakasının miktarını falan bile bilir?
3.5 aydır tanıdığınız adamın eski eşi halkında söz sahibi nasıl olabilirsiniz?
3.5 ay nedir ki yani?
Bence sizin ilişki hızlı başlamış, hızlı yaşamışsınız, eh sonunu da siz tahmin edersiniz.
Boşanmış ve çocuklu adamla birliktelik her kadının harcı degil. Bence hiç kendinizi ve şartları zorlamayın.
Arkadaslar insanlarin ne yasadigini ne yasayacagini kimse bilemez! Kizcağız bir derdini anlatti herkes kiza adama yuklendi! Hep diyoruz ya biz kadinlar kocalarindan ayrilan kadinlar icin tekrardan evlen yuvani kur bi ahlaksiz icin degermi hayatin mi bitti deriz ... peki bu adamin yasadigini kim biliyor simdi erkek kadin olarak bakmayin olaya insan olarak bakin belki bu kadin ona iyi davranmadi belki birbirlerini sevmeden evlendiler zaten gorucu usulu olmus belkide kadin aldatmistir yada herneyse yasanmis bitmis. Adam kotu bir adam olsa nafaka vermez bunuda dusunun 2.500 tl kim nafaka veriyor sizce kim verir? Adami hemen alasagi ettiniz yahu bu adam kitu adam olsa cogunuda gormez defolup gider. Belliki bu insanlar birbirlerini seviyorlar ve boyle bir sorunlari bize dusen ilimli olmak biz ask yasayamadik sevemedik sevilmedik diye kimsenin askina sevgisine mani olmayalim kimseye cirkef atmayalim hersey zamanla duzelebilir belki zamana birakmak gerek.[/QUOTE
Kusura bakmayın ama nafaka ödememek suçtur, ayrıca gelire göre ayarlanır. Çocuğu yapıyım,boşanıyım, sonra kendime sevgili yapıyım,çocuğun sorumluluğu anneye kalsın diye bir şey yok. Büyük çoğunluk tecrübeyle konuşuyor, bugüne kadar karısına hayatı zindan ettiği halde kendini suçlayan erkek hiç görmedim.
mail şifreni biliyor muydu ?3nity bende anlamadım işte şu an:/
Ben nafakayi falan diyorum. Ayrıca çocukla ilgili bir şey demedim ki Adam bosanali 9 ay olmuş diyor, mahkeme böyle uygun görmüş diyor. Mahkeme uygun görebilmesi için çekişmeli dava olmuş olması gerekir. Çekişmeli davalar 1-1,5 yıl sürüyor. 9 ay önce dava açsa hala devam ediyor olması gerekir, 9 ay önce karara bağlanmış olsa çocuk doğmadan davanın açılmış olması gerekir. Ben bunu merak ettim:) ortada dava olmadan mahkeme nasıl böyle uygun görmüş?? Bence kızı yiyor. Mahkeme uygun gördüğü falan yok.
Kadın istemiş şartları, adam da kabul etmiş.imzaları atmışlar bitirmişler.
Konu sahibi niye 2,5 bin nafaka falan filan sorunca da mahkeme böyle uygun gördü diyor.
Kusura bakmayın ama nafaka ödememek suçtur, ayrıca gelire göre ayarlanır. Çocuğu yapıyım,boşanıyım, sonra kendime sevgili yapıyım,çocuğun sorumluluğu anneye kalsın diye bir şey yok. Büyük çoğunluk tecrübeyle konuşuyor, bugüne kadar karısına hayatı zindan ettiği halde kendini suçlayan erkek hiç görmedim.Arkadaslar insanlarin ne yasadigini ne yasayacagini kimse bilemez! Kizcağız bir derdini anlatti herkes kiza adama yuklendi! Hep diyoruz ya biz kadinlar kocalarindan ayrilan kadinlar icin tekrardan evlen yuvani kur bi ahlaksiz icin degermi hayatin mi bitti deriz ... peki bu adamin yasadigini kim biliyor simdi erkek kadin olarak bakmayin olaya insan olarak bakin belki bu kadin ona iyi davranmadi belki birbirlerini sevmeden evlendiler zaten gorucu usulu olmus belkide kadin aldatmistir yada herneyse yasanmis bitmis. Adam kotu bir adam olsa nafaka vermez bunuda dusunun 2.500 tl kim nafaka veriyor sizce kim verir? Adami hemen alasagi ettiniz yahu bu adam kitu adam olsa cogunuda gormez defolup gider. Belliki bu insanlar birbirlerini seviyorlar ve boyle bir sorunlari bize dusen ilimli olmak biz ask yasayamadik sevemedik sevilmedik diye kimsenin askina sevgisine mani olmayalim kimseye cirkef atmayalim hersey zamanla duzelebilir belki zamana birakmak gerek.
3nity bende anlamadım işte şu an:/
Eğer bu kişi gerçekten sizin erkek arkadaşınız ise Allah yardımcınız olsun. Çok büyük oyunlar içinde kalacaksınız...Shoryuken bilmiyordu:/ nasıl üyelikten çıkılıyor?? ://