- 10 Kasım 2022
- 10
- 3
- 1
- 32
- Konu Sahibi orkidelervepapatyalar
-
Benimle gelecek kurmaktan vs bahsediyor. Ailesine bahsettiğinden söylüyor.. bunlarda beni korkutuyor. Ve gerçekten tanışalı uzun bir süre olmadı..Soyleme.ondan emin olana kadar bekle.cok ozelini verme gizemli dur.ve bu bosanma durumuna nasil bakiyor bi gozlemle.bosandigini ogrenince seninle ilgili maksadi farkli olabilir tanimiyosun cunku.kendini agirdan sat biraz.zaten zor bi surecten gecmissin kolay seni kolay elde edebilecegini dusunmesine firsat verme
Hani bunca zaman neden söylemedin konusu olursa diyede endişem var..Bide vicdan yapacak birsey yok rahat ol.emin ol onunda senden gizledigi birseyler vardir.yalan soylemiyosun o konular acildiginda suan konusmak istemiyorum daha sonra belki de
Evlenmekten bahsediyor. Ama böyle bir zarf atmak mantıklı olur doğru diyorsunuz..Zarf at boşanmış insanlara karşı düşüncesi ne? Evlenir mi? Düşüncesine göre söyle gerçekleri. Eğer olumsuz şeyler düşünüyorsa ben de boşandım diyip yolları ayır. Boşuna zaman kaybetmemiş olursun
Bu konuyu emin olmadan acamazdim sana de.endiselenme o seni kaybetmemem icin endiselensinHani bunca zaman neden söylemedin konusu olursa diyede endişem var..
Inanma cnm erkeklerin tipik iliskiye giris şeysi.haklisin korkmaktada.hem bosanmissin bak 2.kez hayatjna alacagin insani daha cok ince eleyip sık dokumalisin.mantikli insan acele etmez hemen ailesine anlatmaz seni ne kadar taniyoda ailesine anlatmis belki sen kotu birisin nasil guvenmis .hic samimi gelmedi bana .bekle benceBenimle gelecek kurmaktan vs bahsediyor. Ailesine bahsettiğinden söylüyor.. bunlarda beni korkutuyor. Ve gerçekten tanışalı uzun bir süre olmadı..
Çoçuk yok zaten. Boşanmak ayıp değil ama malum ülkemizde boşanmış insanlara nedense hemen farklı bir zihniuyet oluşuypr ve ben bundan korkuyorum..Bence başından saklamaniz hata.Bosanmak ayıp degil ki.Bir hatadan dönüp yeni bir hayat kurmak istemek gayet normal.Sizi seven buna takılmaz.Bir arkadaşım bosandigini söylemiş ama çocuğunu söylememişti.Yalanla başlamak hata bence
Korku var yeniden tekrar.. Güvenmek inanmak.. Ailesine haberim yookken söylemiş. şuan da da o kadar ikilemde kaldım ki..Keşke en baştan söylemiş olsaydınız, sonradan hayal kırıklığına uğramaktansa baştan uğramak daha yeğ..
Sevgiliniz için sorun olmasa bile aileler için büyük problem. En azından bu duruma nasıl tepki verdiğini öğrenmiş olursunuz ve başa çıkacaksanız beraber çıkarsınız. Gelecek düşünmüyorum eğlenmeme bakıyorum derseniz. Dilediğinizce yaşayın kimseye bir şey söylemek zorunda değilsiniz.
işin bu kısmı da olunca böyle kalakaldım ortada..Inanma cnm erkeklerin tipik iliskiye giris şeysi.haklisin korkmaktada.hem bosanmissin bak 2.kez hayatjna alacagin insani daha cok ince eleyip sık dokumalisin.mantikli insan acele etmez hemen ailesine anlatmaz seni ne kadar taniyoda ailesine anlatmis belki sen kotu birisin nasil guvenmis .hic samimi gelmedi bana .bekle bence
Benim hayat düsturum çok net. Gelmekte olan gelsin, yaşanacak olan yaşansın. Hiçbir şey sürüncemede kalmasın.Korku var yeniden tekrar.. Güvenmek inanmak.. Ailesine haberim yookken söylemiş. şuan da da o kadar ikilemde kaldım ki..
Ben 15 yıllık evlilikte aldatma nedeniyle boşandım.Kizim var.Keyfimizden rahat battığı icin bosanmiyoruz.ikinci kere evlilik düşünüyorsunuz anladığım.Dürüstce ve doğru temelleri olmadan iliskiye başlamayın bence.Önüne gelenle nikahsiz yatıp kalkan kadinlar evleniyor telli duvakli.Siz düzgün şekilde nikah yapıp evlenmissiniz ama yürümemis.Bunda utanacak bisey yok.Ama karşınızdaki erkek boşanmışsiniz diye sizi cinsel vs kullanmaya kalkar diye korkuyorsaniz da bence direkt ayrılın.O güveni vermiyorsa olmaz zatenÇoçuk yok zaten. Boşanmak ayıp değil ama malum ülkemizde boşanmış insanlara nedense hemen farklı bir zihniuyet oluşuypr ve ben bundan korkuyorum..
Ne kadar erken soylerseniz o kadar iyi olur. Bosanma degilnde insan kendini kandirilmiş hissediyor kotu bir duyguMerhabalar , iyi akşamlar. Fikirlerinize ve yaşanmışsa örneklerinize ihtiyacım var.
Ben başından 1 evlilik geçmiş bir kadınım. 2 yıl gibi bir süre evli kaldıktan sonra anlaşmalı şekilde boşandık. yaklaşık olarak üzerinden 2 yıl geçti. 28 yaşındayım şuanda. Ve yeni biriyle tanıştım ilk defa. Hoşlanıyorum kendisinden ancak evlilik geçirdiğimi söylemedim.. Söyleyemedim..
Vicdan yapıyorum sürekli. Tanışalı çok olmadı, ama aramızda bir etkileşim var. Ne zaman söylemem gerekir.. söylemesem olmaz.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Nasıl doğru hareket etmem gerekir..
Çok teşekkür ederim.
Aramızda hiç öyle bir konu geçmediği için sanırım kestiremiyorum..Ben 15 yıllık evlilikte aldatma nedeniyle boşandım.Kizim var.Keyfimizden rahat battığı icin bosanmiyoruz.ikinci kere evlilik düşünüyorsunuz anladığım.Dürüstce ve doğru temelleri olmadan iliskiye başlamayın bence.Önüne gelenle nikahsiz yatıp kalkan kadinlar evleniyor telli duvakli.Siz düzgün şekilde nikah yapıp evlenmissiniz ama yürümemis.Bunda utanacak bisey yok.Ama karşınızdaki erkek boşanmışsiniz diye sizi cinsel vs kullanmaya kalkar diye korkuyorsaniz da bence direkt ayrılın.O güveni vermiyorsa olmaz zaten
korkumun belkide biri bu.. söyleyemediğim için neden önceden söylemedin durumu..Ne kadar erken soylerseniz o kadar iyi olur. Bosanma degilnde insan kendini kandirilmiş hissediyor kotu bir duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?