- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi orkidelervepapatyalar
-
Vicdan yapılacak bir şey yok. Kimseye bir şey borçlu değilsiniz. Bir kusurmuş bir hataymış, gizli bir günahmış gibi ıkına sıkına söylenecek bir şey değil; bunu doğal yollarla ve zamanla öğrenmesi lazım.Merhabalar , iyi akşamlar. Fikirlerinize ve yaşanmışsa örneklerinize ihtiyacım var.
Ben başından 1 evlilik geçmiş bir kadınım. 2 yıl gibi bir süre evli kaldıktan sonra anlaşmalı şekilde boşandık. yaklaşık olarak üzerinden 2 yıl geçti. 28 yaşındayım şuanda. Ve yeni biriyle tanıştım ilk defa. Hoşlanıyorum kendisinden ancak evlilik geçirdiğimi söylemedim.. Söyleyemedim..
Vicdan yapıyorum sürekli. Tanışalı çok olmadı, ama aramızda bir etkileşim var. Ne zaman söylemem gerekir.. söylemesem olmaz.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Nasıl doğru hareket etmem gerekir..
Çok teşekkür ederim.
Konu bu noktada ise, söylemen gerekir. Geç bile kalıyorsun. Ben olsam en başta sohbet içinde söylerdim. Ona göre kendisine hazırlasın.Benimle gelecek kurmaktan vs bahsediyor. Ailesine bahsettiğinden söylüyor.. bunlarda beni korkutuyor. Ve gerçekten tanışalı uzun bir süre olmadı..
Yani bende sizin gibi dusunuyorum iliskinjn suresi onemli 1 haftalik 2 haftalik tanidigim bi insan benim bosandigimi neden bilsin.bosanmak ayip degil ama benim ozelimi bilsin istememde sahsen.karsima bi kac gun sonra ne ile cikacagini bilemem.ailem mi yakin dostum mu niye vicdan yapacagim ki diye dusunurumVicdan yapılacak bir şey yok. Kimseye bir şey borçlu değilsiniz. Bir kusurmuş bir hataymış, gizli bir günahmış gibi ıkına sıkına söylenecek bir şey değil; bunu doğal yollarla ve zamanla öğrenmesi lazım.
Geçmişin üzerinden vicdan yapmak da dünyanın en saçma şeyi ya. Ona mı sorulacaktı evlenirken boşanırken ?Yani bende sizin gibi dusunuyorum iliskinjn suresi onemli 1 haftalik 2 haftalik tanidigim bi insan benim bosandigimi neden bilsin.bosanmak ayip degil ama benim ozelimi bilsin istememde sahsen.karsima bi kac gun sonra ne ile cikacagini bilemem.ailem mi yakin dostum mu niye vicdan yapacagim ki diye dusunurum
Güzelim o pis zihniyet o adamda da varsa baştan öğrenmiş olursun en azından saklama yani. Sanki karşına çıkacak son adam mı?Çoçuk yok zaten. Boşanmak ayıp değil ama malum ülkemizde boşanmış insanlara nedense hemen farklı bir zihniuyet oluşuypr ve ben bundan korkuyorum..
gibiyiz..Sevgili misiniz ?
Böyle içinizi kurt kemirmektense bence söyleyin.gibiyiz..
Bence şöyle diyebilirsinizgibiyiz..
Bende diyecektim bunu...Burda ne yaşanıyor ya? Yok zarf at yok ağırdan sat. Sağlıklı ilişkiler böyle yaşanmaz açık olacaksınız. Git söyle işte evlilik geçti başımdan de ne var bunda adam bundan ötürü uzaklaşacaksa teee …. na kadar yolu var
Benim esim de nisan atmis omceden bana bunu biz aileleri taniştirdıktan sonra soyledi ayrilma noktasina geldik. Nisan atma hic mesele degildi inanin ama kafamda kurdukca kurdum.benim icin zor bir süreçti. Taniştıgimiz hafta deseydibkeske. Evlendik falan ama daha yeni aştım konuyu diyebilirimkorkumun belkide biri bu.. söyleyemediğim için neden önceden söylemedin durumu..
Ayrıldıgını söyler söylemez fikri değişir bence. Ennnnnnn basta kendinle ilgili bilgi verirken söylemen lazımdı. Kandırılmış hissedebilir. Bunu belli etmzse tavırlarından anlar. İnş klasik Türk erkeği değildir de ben yanılıyorumdurMerhabalar , iyi akşamlar. Fikirlerinize ve yaşanmışsa örneklerinize ihtiyacım var.
Ben başından 1 evlilik geçmiş bir kadınım. 2 yıl gibi bir süre evli kaldıktan sonra anlaşmalı şekilde boşandık. yaklaşık olarak üzerinden 2 yıl geçti. 28 yaşındayım şuanda. Ve yeni biriyle tanıştım ilk defa. Hoşlanıyorum kendisinden ancak evlilik geçirdiğimi söylemedim.. Söyleyemedim..
Vicdan yapıyorum sürekli. Tanışalı çok olmadı, ama aramızda bir etkileşim var. Ne zaman söylemem gerekir.. söylemesem olmaz.. Fikirlerinize ihtiyacım var.. Nasıl doğru hareket etmem gerekir..
Çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?