boşanma sonrası yeni ilişki

Sosyal içici olması bile sizi rahatsız edecekse bence hiç uzatmayın çünkü ikinci evliliğiniz olacak.

Karşı cinse hemen güvenseydim
Bırakacağım demesine sazan gibi atlardım :)

Bunun zamanı , koşulu durumu dinamiği kendine hastır

Boşanıp 2 yılda kendini toplayanda olabilir

6 ayda da bu yorumunuza çok katıldığımı söyleyemem

Bekarlık sultanlık der susarım

Kızlar az önce bu kişiden bir mesaj aldım iletişimi keseli bir kaç gün olmuştu ,

çok düşündüğünü
3-4 ayda bir arkadaşları ile 2 kadeh içki içmesede olabileceğini düşündüğünü
bu zaman kadar eve asla içki sokmadığını ( ailesinin görüşüde etkil burada )

Dün gece benim vesilem ile Allaha tövbe ettiğini , önce Allaha sonra bana söz verdiğini söyledi

Allaha verdiği sözün arkasında durmayan adamın peşinden de gidilmez gibi iddialı bir cümlede kurdu

kafalar karıştı yine ?

sosyal içicinin alkolü bırakması kolay mı zor mu sizce ?
Ortada sosyal icici bile yok. Iki uc ayda icilen iki kadeh birakilcak bir sey degil. Degil zor. Bu sekilde sosyal icici bile denirmi supheli.

Benim eski esim sosyal icici denebilir. Bacanagi ile icicez diye oturduklarinda bir yetmislik raki kesin. Normalde ise viskisever evde her zaman viski vardi ama hic bir zaman bagimli olmadi. Ketfine gore icti.

Ben inanmazdım galiba, sen deyince mi tövbe edesi gelmiş; umarım doğrudur.

Alkole karşıysanız bence kullanmayan birini tercih edin, ben alkol gibi türban gibi belli başlı şeylerin evlilikle beraber değiştirilmesinin boğucu olduğunu ve mutsuz ettiğini düşünüyorum. Ayrıca biraz daha dinlenmenizi kendinizi dinlemenizi de tavsiye ederim :)

Eşler karşılıklı içmiyorsa kesinlikle sorun olur, ikinizin de birer kere ağzı yanmış göz göre göre neden ikinci hatayı yapasınız ki ? 2 yıl oldu diyelim siz evleneli o sürede hiç olmadı bir düğüne gitti eşiniz bir toplantıya arkadaşlarıyla birer kadeh içtiler sarhoş vs de olmamasına rağmen eve geldiğinde siz canım sana bir kahve yapayım en iyisi diyebilecekseniz onu bilemem tabi ..hakkınızda hayırlısı olsun.

Benzer süreçlerden geçmişiz sizinle, kötü bitmiş bi evlilikten sonra tesadüfen aynı pencereden hayatı izlediğim, birbirimizden habersiz aynı hayalleri kurduğum, hayattan aynı beklentilere sahip olduğum biriyle tanıştım, şükür 5 aya yakındır da güzel giden bi ilişkim var. İkimizde sosyal içiciyiz alkol konusunda ama erkek arkadaşım bu yaşına kadar ağzına hiç sigara sürmemiş, ben sigarayı da sosyal içici olarak kullanıyodum. Hani böyle bağımlı değilim ama bazen aylarca sürmem ağzıma ama kimi dönem günde bi paket içtiğimde olur, muhabbet güzelse de yakarım bi tane iki gün yine içmem vs. Şeklinde. İlişkinin başında benden böyle bi talebi olmamasına rağmen zaten bağımlı değilim, e içmeyen insana da içen çok kötü kokuyo, gerek yok böyle bi duruma diye daha da kullanmam ben dedim. İkramların hepsini geri çevirdim.uzun bi süre gerçekten hiç içmedim. Ama öyle tövbe ettim komple bıraktım olmuyormuş. 5 ayda sadece 1 kere paket aldım, toplasan 2 3 paket ancak içmişimdir. Ama sonuç olarak içtim

Ay bu muhafazakar erkeklerin muhafazakâr olmanın tüm sorumluluklarını kadınlara yıkıp, kendilerine düşen iki gram işleri de yarım yamalak yapıp hala o çevrelerden kadınlarla olmaya çalışmaları beni çok güldürüyor. Örtün yok, giysi sınırın yok, zaten erkeksin toplum senin tarafında. kitaba uyup içki içmezse biraz da edepli olursa zaten çoğu kadın onunla olmak ister. Gidi ucube ucube işler yapıp sınırlarını zorluyorlar kadınların. Bunu şimdiye kadar söylememesi çok büyük bir problem. Kendi içinde çözmeden de zor.

(ki ben muhafazakarın tam zıttı biriyimdir.)

Mesela bana kendisi sigara kullanıyor
Bende kullanıyorum gerçi

Sigara için bu iradeye gösteremem , çünkğ ona bağımlıyım dedi

Ama bunu zaten 3-4 ayda bir içiyorum
Önce Allah sonra kendim için senin vesilen ile içmem olur biter gibi konuştu

Meslek , hobiler , maddi kazanç , beklentiler , çocuksuz birer evlilik yaşamış olmamız , yurt dışınsa gittiğimiz bir çok ülkeye kadar benzer ve aynıyız

Ben boşanalı çokta olmadı aslında

Ama biri ile hemen olayım diye bie çabada gütmedim

Bir hocamın başka öğrencisi bir sebeple karşılaştık tanıştık
Kafalar karışık yani

Hiç bilginiz yok alkolle ilgili bu net anlaşılıyor. Uyuşturucu gibi davranmışsınızda bu öyle bişey değil günde 3 5 sigara içende var köpeği olup 2 3 paket sigara içende var. Siz fazla katısınız. Bende ara sıra alkol alıyorum gayette hiç bi kafa yapmıyo kalori aldıgımla kalıyorum siz bu konuya biraz bağnaz kalmışsınız. Bencede sizle olmaz olmamalı

Bir şeyi deneyimlememiş olmak bu sebeple bilmemek ve hatta bunu sorup sorgulayıp araştırmak ne zamandan beri bağnazlık :)

siz kaç yaşındasınız ve ne zaman boşandınız ?

Belki de boşanma sebebi alkol alıp eşine zulmetmesi. Neden boşandığını biliyor musunuz yoksa onun söylediğine mi inanıyorsunuz?

Belki de boşanma sebebi alkol alıp eşine zulmetmesi. Neden boşandığını biliyor musunuz yoksa onun söylediğine mi inanıyorsunuz?
Konular bu kadar aranızda ciddileşirse boşanma ile ilgili uyaptaki evrakları görmek istediğimi belirteceğim ve dilerse benimkine de bakabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…