Ama alkol de öyle hadi bıraktım denecek bir şey değil.Mesela bana kendisi sigara kullanıyor
Bende kullanıyorum gerçi
Sigara için bu iradeye gösteremem , çünkğ ona bağımlıyım dedi
Ama bunu zaten 3-4 ayda bir içiyorum
Önce Allah sonra kendim için senin vesilen ile içmem olur biter gibi konuştu
Meslek , hobiler , maddi kazanç , beklentiler , çocuksuz birer evlilik yaşamış olmamız , yurt dışınsa gittiğimiz bir çok ülkeye kadar benzer ve aynıyız
Ben boşanalı çokta olmadı aslında
Ama biri ile hemen olayım diye bie çabada gütmedim
Bir hocamın başka öğrencisi bir sebeple karşılaştık tanıştık
Kafalar karışık yani
Hzjwsjwjaja pardon ama bu ne hız ya daha bismillah çüş sevgililiği bi tat? Hemen evlenmek nedir biz daha evlenmedik korkuyoruz sızler ıkıncıye baslıyorsunuzz pessa hahajakaksile hayatımı birleştirmek istemeyeceğimi
3-4 sene sonrasından bahsediyoruz canım :)Hzjwsjwjaja pardon ama bu ne hız ya daha bismillah çüş sevgililiği bi tat? Hemen evlenmek nedir biz daha evlenmedik korkuyoruz sızler ıkıncıye baslıyorsunuzz pessa hahajakak
Evlenmeyi düşünmüşsünüz aslında daha ne kadar ciddileşecek bilemiyorum. Bence uyap evraklarına bakmak çok mantıklı. Benim evlenmeden önce yakınlaştığım biri vardı eşinden ayrılmıştı anlaşmalı. Bana hep kadının problemli olduğunu anlattı ama ilişki sürecinde gördüm ki asıl problemli kendisiydi. Aile babası olmayı hak etmiyordu. O sebeple yoğurdu üfleyerek yemeniz gerek.Konular bu kadar aranızda ciddileşirse boşanma ile ilgili uyaptaki evrakları görmek istediğimi belirteceğim ve dilerse benimkine de bakabilir
şuan için evlenmek son nokta , evlenme niyeti olmadan biri ile tanışmayı , gelecek 3-5 sene sonrası için zaman kaybı ve gönül yorgunluğu olarak görüyorum . Yani aman bi ilişki olsun sonu ne olursa olsun uçu çok açık. Aklıma genel anlamda yatarsa bu adamı tanımaya başlarım , yatmazda hiç o topa girmem kafasındayımEvlenmeyi düşünmüşsünüz aslında daha ne kadar ciddileşecek bilemiyorum. Bence uyap evraklarına bakmak çok mantıklı. Benim evlenmeden önce yakınlaştığım biri vardı eşinden ayrılmıştı anlaşmalı. Bana hep kadının problemli olduğunu anlattı ama ilişki sürecinde gördüm ki asıl problemli kendisiydi. Aile babası olmayı hak etmiyordu. O sebeple yoğurdu üfleyerek yemeniz gerek.
32 yasindayim ben, boşanali 1 buçuk sene geçti. Erkek arkadaşımla tanıştığımda senesi dolmak üzereydi boşanmamın ki onun henüz 6 ay kadar olmuştu boşanali. Açıkçası ben boşandıktan sonra bi daha asla evlenmem dedim. Gezerim tozarim günümü gün ederim asla ciddi ilişki istemiyorum dedim. Hatta ikimizin ortak yakın arkadaşı çok uyarmış bu konuda Elif hayatında kimseyi istemiyo keyfi yerinde böyle diye. Ama dediğiniz ki bi şekilde tanıştık ve o kadar aynı noktadan baktığımızı farkettik ki hayata, aynı sizin gibi yakın zamanlarda çocuksuz bi şekilde boşandık. İkimizide nafaka vs. Dahil karşı tarafa hiç bisekilde iletişim kurmasını gerektirecek bi durum yok. Misal veriyorum ben günün sonunda küçük sakin bi deniz kıyısına taşınmanin hayalini yıllardır kurarken o böyle bi hayalin temellerini atmaya başlamış benle tanışmadan önce gibi. E bi noktada insan diyo ki , tamam ben çok kötü bi tecrübe yaşadım ama bu kadar aynı noktada olduğum bi adamı neden korkularım yüzünden elimin tersiyle iteyim. He evet yarın evlenecem kafasında değilim, değiliz tabi ki ama günün sonunda hayatımı birleştirmek istediğim, beraber ömür geçirmekten keyif alacağım bi adamla beraberim. Erken olduğunu bilsem de bunun hesabını kendimden başka kimseye verme ihtiyacı duymuyorum çünkü bi çok insanın aksine ben zaten yoğurdu üfleyerek yiyorum şuan, öyle alelacele önüme çıkan ilk insana bi hevesle atladığım şekilde değil :) alkol konusuna gelirsek de dediğim gibi sosyal içici de olsa insan bi nokta da canı çekmiyor değil. Sözünü tutar tutamaz bilemiyorum ama keşke bunu tabu yapmasanız kendinize. Şunu düşünün, kötü bi tecrübeden sonra belki bu size bi nefes alma fırsatı, bu kadar uyuştuğunuz bi insanı, belki bi daha bu kadar aynı paydada bulunacağıniz bi insan tanimayacaksiniz, sırf bu kadar keskin bi çizgi yüzünden tanımayı dahi reddetmeye değer mi :)siz kaç yaşındasınız ve ne zaman boşandınız ?
32 yasindayim ben, boşanali 1 buçuk sene geçti. Erkek arkadaşımla tanıştığımda senesi dolmak üzereydi boşanmamın ki onun henüz 6 ay kadar olmuştu boşanali. Açıkçası ben boşandıktan sonra bi daha asla evlenmem dedim. Gezerim tozarim günümü gün ederim asla ciddi ilişki istemiyorum dedim. Hatta ikimizin ortak yakın arkadaşı çok uyarmış bu konuda Elif hayatında kimseyi istemiyo keyfi yerinde böyle diye. Ama dediğiniz ki bi şekilde tanıştık ve o kadar aynı noktadan baktığımızı farkettik ki hayata, aynı sizin gibi yakın zamanlarda çocuksuz bi şekilde boşandık. İkimizide nafaka vs. Dahil karşı tarafa hiç bisekilde iletişim kurmasını gerektirecek bi durum yok. Misal veriyorum ben günün sonunda küçük sakin bi deniz kıyısına taşınmanin hayalini yıllardır kurarken o böyle bi hayalin temellerini atmaya başlamış benle tanışmadan önce gibi. E bi noktada insan diyo ki , tamam ben çok kötü bi tecrübe yaşadım ama bu kadar aynı noktada olduğum bi adamı neden korkularım yüzünden elimin tersiyle iteyim. He evet yarın evlenecem kafasında değilim, değiliz tabi ki ama günün sonunda hayatımı birleştirmek istediğim, beraber ömür geçirmekten keyif alacağım bi adamla beraberim. Erken olduğunu bilsem de bunun hesabını kendimden başka kimseye verme ihtiyacı duymuyorum çünkü bi çok insanın aksine ben zaten yoğurdu üfleyerek yiyorum şuan, öyle alelacele önüme çıkan ilk insana bi hevesle atladığım şekilde değil :) alkol konusuna gelirsek de dediğim gibi sosyal içici de olsa insan bi nokta da canı çekmiyor değil. Sözünü tutar tutamaz bilemiyorum ama keşke bunu tabu yapmasanız kendinize. Şunu düşünün, kötü bi tecrübeden sonra belki bu size bi nefes alma fırsatı, bu kadar uyuştuğunuz bi insanı, belki bi daha bu kadar aynı paydada bulunacağıniz bi insan tanimayacaksiniz, sırf bu kadar keskin bi çizgi yüzünden tanımayı dahi reddetmeye değer mi :)
Sen araştırmıyorsun ki araştırsanda kendi doğrularına inanmışsın ön yargıların her zaman inandığın kalıplarınla kalacak. O Işığı göremiyorum sendeBir şeyi deneyimlememiş olmak bu sebeple bilmemek ve hatta bunu sorup sorgulayıp araştırmak ne zamandan beri bağnazlık :)
Ben namaz kılıyorum eşim de haftada bir içkisini içer, buzdolabımızda içki var, benden servis istemez haftada bir ya evde bir iki duble içer ya da gider arkadaşları ile içer, birbirimizin alanına karışmayız . İçkili ortama girdiğimiz de olur ben meyve suyu ile eşlik ederim mesele birbirine saygılı olmakta. Alkolik olmak başka bir kavram, her gün içmek, içmeden duramamak vs bağımlılıktır. Eşim orucunu tutar Ramazan ayında içmez mesela, içtiği zaman benim namaz kıldığım odaya bile girmez, 14 yıldır böyle yaşıyoruz bir sorun olmadı.ara sıra içtiğine , etrafa bir zararı olmadığına nasıl emin olabilirim ?
mesela namaz kılıp dolabı su içmek için açtığımda dolabımda bira şişesi görmek istemem gibi söylemlerim oldu ona
daha doğrusu alkolün ne olduğunu , içenlerin ne yaşadığını nasıl davrandığını bağımlılık nedir , keyfen içmek nedir bunların farkını ayırt edebilecek kadar bilgi sahibi olmadığım için
Boşanma evrakı sana ne anlatabilir kikızlar ben bu adamın boşanma evraklarını nasıl görmek isteyebilrim nasıl bir bahane ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?