boşanma sonrası yeni ilişki

Ama alkol de öyle hadi bıraktım denecek bir şey değil.
Biz eşimle her haftasonu içeriz. Yazları hatta her gün içeriz. İçmek diyince size sarhoşluk gibi geliyor ama sarhoş da olmayız. Senelerdir sarhoş olmadık öyle yani. Keyfine sohbet muhabbet içeriz.
Ama hiç içmeyeceğim desen de devamı olmaz onun. Keyifli bir ortamda bir bira içerim ne olacak ya dersin yani.
Dolayısıyla siz çok katıysanız hiç bu topa girmemelisiniz. Çünkü baştan yaparım sanıp vaat verirsin. Benim kuzenin kocası 15 sene önce evlenirlerken sigarayı bırakacaktı mesela yeminler etmişti hala içiyor

Hzjwsjwjaja pardon ama bu ne hız ya daha bismillah çüş sevgililiği bi tat? Hemen evlenmek nedir biz daha evlenmedik korkuyoruz sızler ıkıncıye baslıyorsunuzz pessa hahajakak
3-4 sene sonrasından bahsediyoruz canım :)
siz korkmaya devam ediniz jsjsjsj

Konular bu kadar aranızda ciddileşirse boşanma ile ilgili uyaptaki evrakları görmek istediğimi belirteceğim ve dilerse benimkine de bakabilir
Evlenmeyi düşünmüşsünüz aslında daha ne kadar ciddileşecek bilemiyorum. Bence uyap evraklarına bakmak çok mantıklı. Benim evlenmeden önce yakınlaştığım biri vardı eşinden ayrılmıştı anlaşmalı. Bana hep kadının problemli olduğunu anlattı ama ilişki sürecinde gördüm ki asıl problemli kendisiydi. Aile babası olmayı hak etmiyordu. O sebeple yoğurdu üfleyerek yemeniz gerek.

şuan için evlenmek son nokta , evlenme niyeti olmadan biri ile tanışmayı , gelecek 3-5 sene sonrası için zaman kaybı ve gönül yorgunluğu olarak görüyorum . Yani aman bi ilişki olsun sonu ne olursa olsun uçu çok açık. Aklıma genel anlamda yatarsa bu adamı tanımaya başlarım , yatmazda hiç o topa girmem kafasındayım

Uyap içinde belki şuan erken ama elbet görmek isteyeceğim. Zaten bu kadar didiklememin sorgulamamın sebebi , temkinli yaklaşmaya çalışmak

kendiside boşanma sebebi olarak , eşinin işkolik olduğunu evde sadece iş ve dosyalar ile ilgilendiğini , sıcak bir yemek bile olmadığını sürekli her gün dışarıdan yemek geldiğini , yanlış anlamamamı rica ederek , sınırlı bir cinsellik olduğunu belirtti

onun 1 yıl süren bir evliliği olmuş
benim 2 yıl süren bir evliliği oldu

Köprüyü geçene kadar bir mevzu olabilir içiyorsa içiyordur yani

İkinci evliliğinizi yapmak istiyorsunuz. 27 yaşındasınız ve 4 ay olmuş bosanali. Karşınıza ilk çıkan kişiyi kabul etmek zorunda değilsiniz. Alkol konusu sizin için önemliyse buna uyan birini bulun. Esmer isterken sarışın bulmak gibi bir şey değil bu. Tolere edilecek şeyler daha basit şeyler olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…