Boşanma sonrası

Öyle mi olur dersiniz.. Eger öyle olursa size özel mesaj atacagım gercekten de öyle oldu diye
Çok tesekkur ederim...

Öyle mi olur dersiniz.. Eger öyle olursa size özel mesaj atacagım gercekten de öyle oldu diye
Çok tesekkur ederim...
Tabi ki. Çevrem de bunu yaşayan o kadar kişi duydum , gördüm ki eminim.
Diyeceksiniz niye çekmişim bütün bunları ? Neyse bugunume şükürler olsun. :)
Bekliyorum o zaman bir kulagim sizde olacak.

Haklısınız , o nasıl 4 aydır biz olmadan o evde yasıyor.. Kaldı ki annelerinin aile apartmanı var ama gitmiyor.. cunku burada ki evde rahat .. Ev dublex gece 02:00 'de bile gitarını calıp sarkılarını söyleyebiliyor..
Bence de alısacagım.. zaten kötü anılar iyi anılardan cok daha fazla..
Boyatıcam evi öncelikle , sonra bir iki degısıklık.. kızım zaten aylardır odasında kalamıyor..
butun esyalarımız orada..
Alısacagız , güzel olacak insallah

Tabi ki. Çevrem de bunu yaşayan o kadar kişi duydum , gördüm ki eminim.
Diyeceksiniz niye çekmişim bütün bunları ? Neyse bugunume şükürler olsun. :)
Bekliyorum o zaman bir kulagim sizde olacak.

İnsallah güzel olacak ... Ben de size yazacagım mutlaka

Ben de aynı şeyleri yaşadım. Boşandık evden gitti ve o kadar huzur buldum ki. Sabah olsa da ise gitsem kavgasiz gürültüsüz diye kalbim nasıl çarpardı. Adam bir gün çok iyi ama çok saçma bir sebepten deliye dönerdi. Bir gün beni iş yerimden almaya gelmişti hıc unutamıyorum. Inanılmaz yağmur fırtına o akşamüstü. Arabayı işyerinden bir cadde ileri park etmiş. Arıyorum meşgul telefonu. 20 dakika bekledim. Sonra aradı akılsız misin insan arabaya diğer caddelere bakar diye azar işittim bir de yazsam sayfalar yetmez. Sonuç böyle tipler gidince huzur

Aynı işte benim de öyleydi..Mesela ; bir gün ilacım bitmiş neden bana söylemıyorsun böyle seyleri söyle ben hallederım diyordu. Bir aksam aradım ; ilac bitmis nöbetcı eczaneden alır mısın diye..
10 dk sonra beni arıyor ; şu trafıge bak ne kalabalık yanı bu saatte olacak iş mi ters ters söylenıyor.
Bu hareketlerle benı baskılıyordu ben de kendım halletmeye calısıyordum bir cok seyi..
Bazı ınsanlarda ; kocası mesela telefonda deli gibi bagırıyor hatta bayagı agır konusuyor ama kadın hic bir sey olmamıs gibi gelırken sunu al , bunu böyle yap dıyor hıc bir sey olmamıs gibi konusuyor..
Bir sekılde yürutuyor evlılıgı.. Cok sorguladım acaba ben mi basaramıyorum dıye ama yok bana iyi gelmiyordu hic..
Bur sey unutsan sıkıntı , sacma sapan hep diken üstündeydım bir de benım yasadıgım depresyon öyle agırdı ki işe hazırlanırken dolabın karsısında yarım saat duruyordum ve ınanın farkında bile degildim.. Bir bakıyorum gec kalıyorum.. Hep dusunuyordum ve o kadar eglencelı konuskan ben hıc konusmayan cok farklı bir kısılıge donusmustum.. Allahtan toparladım da kac ay mahvoldum..
Sizin ıcın de artık huzur hıc eksık olmasın hayatınızdan insallah ...

Ben de psikologa gittim. O dönemler kendimi sucluyorsun benim yuzumden kavga oluyor diye. Psikologla görüşmelerim sonucu adamın beni ezip sindirmeye çalıştığını anladım. Ben makina mühendisiyim kamuda eski kocam bu alanda bile beni eleştirirdi. Nasıl bir dengesiz yaratıklarsa çok şükür kurtuldum. Ben şimdi evliyim. Eşim doktor öyle beyefendi ki sesini yükselmez, her şeyde fikrimi sorar... Evin içinde korkmadan yaşamak ne yeni anlıyorum. Siz de çok mutlu olun inşallah... sevgiler

Çok sevındim sizin adınıza ... Mutlulugunuz daim olsun inşallah..

el iyisi denir işte öylesine
Bir güvence olarak tutmak istiyor o evdeki hisseyi ben anladım durumu
Peki ya o evlenirse bu sefer mevcut evde kızınız haricinde yeni eşinin de hakkı olacak ona ne diyor ?
En mantıklısı evi satıp onun ödediği kredi miktarına kadar altınları da bölecek kendi hakkınızı bırakmayacak şekilde bölüşmek ama yanaşmazsa illa sürtüşmeye gerek yok
Nasılsa eski eş evlenmezse bugün yarın bir şey olsa o evde kızınıza kalacak dolaylı yoldan hersey sizde yani şu an

Bence evde kal. Yeni eve geçip masraf yapma kendine. Zamanla alışırsın zaten. Bi noktadan sonra anlamsız geliyor zaten hiç birşey ifade etmiyor eşyalar.her ağlamaya sızlanmayada acıma. Hiç bir kadın hele çocuklu çok ciddi bir sebep olmadan ayrılmaz. Eski konularıınjzj okumadım ama eminim canınıza tak etmiştir. O yüzden o evde kalın kalabildiğiniz kadar maddi olmasada manevi katkınız varr evde ev sizin

Her ne kadar yok sayılsa da maddi de manevi de katkım var .. Sanırım öyle yapacagım çok düsündüm ama şartları degerlendırınce orada yasamak cok daha ağır basıyor..
Tesekkürler yorumunuz icin..

Peki siz ne kadar evli kaldınız? Sizde sebep psikolojik şiddet miydi?

Ben sizi hatırlıyorum

öyle narin, öyle zarif, öyle iyi kalpli biri olarak hatırlıyorum ki hem de

Umarım bundan sonra çok ama çooook güzel bir hayatınız olur fıstığınızla

hayattaki herşey bizim anlam yüklediğimiz ölçüde dünyamıza hakim oluyor, bundan sonrası için böyle düşünün. Kolay değil yaşadıklarınız, etkisini atmanız ama mümkün mertebe iyi bişeylerle meşgul edin kendinizi

Ya çook teşekkür ederim Ne tatlısınız...
Kocaman sarılıyorum size
Ben de aynı dediğiniz gibi yapmaya çalısıyorum kendimi sık sık dünyanın sonu değil gececek güzel olacak diye telkin ediyorum
Olacak da inanıyorum .. iyisiyle kötüsüyle her şey bizim için işte ..
Çok sevgiler

Evi satmayın bence

Çok güzel olacak hayatınız, ben eminim

Bir süre oturun...barisabilirsin belki ben öyle hissettim. ...tekrar boz tekrar düzen kur çok zor daha önceki konularını bilmiyorum ama acele etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…