Boşanma sonrası

EsraAyazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2025
62
25
3
10 aylık evliliğim sonlandı. Eşim beni artık sevmediğini istemediğini söyledi. Benimle birlikte evlenen bir sürü arkadaşım var hepsinin evliliği devam ediyor kimisi hamile bense başarısız bir evlilik geçirdim beceremedim evliliği kimsenin mutluluğunda değil gözüm ama neden diye soruyorum istemsiz. keşkelerim pişmanlıklarım, eşim iyi biriydi beni çok seviyordu ama kaybettim onu. Çok mutsuzum toparlayamıyorum. O kendi hayatına mutlu mesut devam ederken ben hala yerimde sayıyorum. Artık her şey anlamsız geliyor ve yeniden başlamak için kendimde o gücü bulamıyorum bu süreçlerden geçenler var mı

On ayda bitecek ne yasamis olabilirsiniz ki ne yasadiginizi yazmamışsiniz belki de bu evliligin bitmesi sizin hayrinizaydi

eşim iyi biriydi beni çok seviyordu ama kaybettim onu.
Eşin iyi biri değilmiş,
10 ayda ailesinden gobek bagini koparamayip, kendi cekirdek ailesini kabullenemeyip, ailesinin lafına bakıp boşanan ex eşin.
Boşanıp ayrıldığı kadının akrabalarını arayıp, kadını suçlayıcı konusmalar yapan da ex eşin.
Ayriligin da bir adabı, bir onuru olur, bunu başaramayan adamin nesi iyi biri?

Ohooo olay böyleyse kurtulduguna dua edip lokmalar döktürsün yok beni seviyordu yok onu haketmedim vs diyor bizim kadinlar akillanmaz cocugu olmadan kurtulmus daha oturup üzülüyor

Yavrum kardesim kuzum kiz eski konularina baktim kurtulduguna şükret yemin ederim sinir krizi geçirdim çöpsuz üzümsüm kendine gel neresi seviyor bunun daha kendi buyuyememis anasi agizli arayip cümle aleme sizi rezil etmeye calisan karaktersizin teki Allah aşkına yapma ya

Sevgi böyle bir şey değil. Eşininki sevgi değilmiş zaten. Seven insan sevdiğini incitmeye kıyamaz.neler neler yapmış? Öfkenin altında sığınmak kolay,sevgi öfkeden de büyük bi duygu.

Beni önce ki konunuzdan hatırlarsınız belki . Kurtuldugunuza özellikle çocuksuz kurtuldugunuza oturup sukur edin bence. Eski Eşinizin sizi sevdiğini düşünmüyorum o sadece kendini seviyor bence. Siz daha iyi bilirsiniz yaşadıklarınızı niye bu adam için kendinizi heba ediyorsunuz. O adam başkasıyla mutlu olurken sizin kendinize bunu yapmaya hakkınız yok. Biraz zaman verin kendinize yasınızı tutun ama bittiğini kabullenin. Yardım almak veya yeni kursa felan yazilmak iyi gelir size. Ayrıca bir evlilik tek taraflı hatayla ya da sadece kadının alttan almasıyla bitmez . Eski eşiniz karakterli adam olsa akrabalarınız arayıp sizi kotulemez. Anasından göbek bağını koparamamis bir adam. Lütfen kabul edin bunu. Sizin sucunuz vardiysa da siz cabalamissiniz ama nafile ki bitiren o. Elbet sizin de hayatınıza ikinci bahar gelecek sabr edin. Böyle kurban psikolojisiyle ağlamakla dovunmekle olmaz. Yahu neden bizim toplumumuz boşanmayı vb kabullenemez büyütür anlamış değilim batililarda daha normal bu süreç . Bir de 10ay sürmüş zaten. dil filan öğrenmeye çalışsanız mesela tavsiye ederim.

Canım sen çalışıyor musn? Her gün bir konu açıyorsun bununla alakalı sana etmediği kalmamış adamdan boşandın azıcık kafanı mı dinlesen acaba? Ayrıca nerden biliyorsun herkesin mutlu olduğunu

insanların mutluluğu elindekilerden gelmez sadece kafa ve düşünce yapisida önemli kimi çok dramatize eder kimi daha sağlıklı düşünür hayata karışır su sizi tüm sülale ye kötüleyen eş degilmi bu hani suslenmedin falan diyen kadın olamadin bana diyen eskimiş eş sizin sorun düşünce yapinizda bununla sürmezdi ha şimdi ha 10 yıl sonra 3 çocukla

Canım sen çalışıyor musn? Her gün bir konu açıyorsun bununla alakalı sana etmediği kalmamış adamdan boşandın azıcık kafanı mı dinlesen acaba? Ayrıca nerden biliyorsun herkesin mutlu olduğunu
Çalışıyorum. Buradaki yorumları okumak bana iyi geliyor. Mutlu olmayacak olsa bunu yapmazdı.

Bana olan öfkesini böyle attı

Çocuk olmadığı için şükür edin. Böyle kısa süreli evliliklerde direk çocuk sahibi olunca hamileyken bile boşanıyorlar çok zor bir süreç olurdu açıkçası. Ters psikoloji yapın sizi istemeyen biriyle bir ömür geçmezdi en azından 10 seneniz gitmemiş ki 10 aya da şükür edin.

Bence altında farklı nedenler arayın boşanmasına hemen izin vermeyin aldatma vs varsa bir sürü tazminat hakkınız doğar

Sevseydi ayrılmamak için çabalardı. Sizin gibi o da bunları düşünürdü. Şimdi yalnız olduğunuz için o zamanlar size güzelmiş gibi geliyor. Beyin kötü anıları kendini korumak için siliyor.

Sen bu kadar büyük ne yaptın ki sevgisi bitti? Sen mi yaptıklarını büyütüyorsun acaba diye merak ettim

Demek ki çocuk ya da evlilik süresi farketmiyor kadınlar çok yaralanıyor. Erkenden kurtulmuşsunuz bi de bana bakın 10 yıl 2 çocukla terkedildim acıdan hasta olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…